Jump to content
BulForum.com

Digitalen aparat

Recommended Posts

bqh pusnal zav4era podobna tema

tarsq digitalqn aparat min 3.2 mpx sas opti4en zoom i tft za okolo 200 lv

taka i nqkoi si e pozvolil da mi e iztrie temata :angry1

i neka tezi koito si pozvolqvat da triqt temi pone da saob6tavat pri4inite

za6toto moita si be6e izrqdna po izmislenite pravila na "nqkoi si"

i ako tezi koito si mislqt 4e vsi4ko im e pozvoleno vav tozi forum ,mnogo da vnimavat kakvo pravqt ,da ne si namerqt maistora

:angry1 :devil

moje da polzvate temata i da si kajete mnenieto za novite "pravila"

Pinned: ПРАВИЛА !!! ПРОЧЕТЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

Влизат в действие от днес 27.12.2004г.

bqh pusnal zav4era podobna tema

moje da polzvate temata i da si kajete mnenieto za novite "pravila"

Че откога има нови правила?? Чат-пат се трият и коректни теми и постове...надявам се - по погрешка....и аз съм бил потърпевш, но не съм се оплакал още....обаче ако ми ги изтрият 2 пъти без обяснение....ще си го потърся.

Едит: Дааа....имало...сега ги прочетох (и се надявам да не ми лепнат % :P )...Ами повечето са "старите" правила, като допълнително са позатегнати някои коментари и постове в раздела. Мисля, че е малко строго, но резонно....По този начин всеки, който продава МХ440(случаен пример) на цена 150 лв, няма да получи нито един коментар, но и много бързо темата му ще изчезне в небитието, защото няма да може да я UP-ва...освен ако не й намаля цената с по 1 лв. дневно. ;) Мисля, че не е болка за умиране....няма да пишем излишно и това е...друг е въпросът, че Килеринчо споменава, че правилата не били постоянни и ако не работят, щели да ги променят, ама като нахакат сума %% и банове, после ще ги махнат ли? Според мен коментари по явно несъответстващи цени би трябвало да останат.

Аз много искам да си кажа мнението!

1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн

Само давам пример - ония ден един продаваше SE T100 за 50 леа без зарядно и без гаранция. Аз знам къде има същия, пак за 50 лева, със зарядно и с гаранция. И кво ся - да седа и гледам как някой са прецаква супер здраво пред очите ми вместо да му кажа ли? И затова, че съм помогнал на някой трябва да изям 20% ли? Ми ако пусна да си продавам тонколонките за 20 лева (дет струват 15 леа нови) и някой дет не разбира земе ми ги купи, кво? Никой ли няма да се обади да му каже, че тва е мизерна покупка? Или ще му прати ЛС? Ми ше ма извинявате, ама тва не е доизпипано ...

бе колкото до апаратчето не разбирам много ама ще питам за едно да ми обяснят и ще ти пиша ако е такова квот търсиш

а колкот до правилата ето го тигъра бе :laughing: те тая точка за него са я измислили специално

Аз много искам да си кажа мнението!

Само давам пример - ония ден един продаваше SE T100 за 50 леа без зарядно и без гаранция. Аз знам къде има същия, пак за 50 лева, със зарядно и с гаранция. И кво ся - да седа и гледам как някой са прецаква супер здраво пред очите ми вместо да му кажа ли? И затова, че съм помогнал на някой трябва да изям 20% ли? Ми ако пусна да си продавам тонколонките за 20 лева (дет струват 15 леа нови) и някой дет не разбира земе ми ги купи, кво? Никой ли няма да се обади да му каже, че тва е мизерна покупка? Или ще му прати ЛС? Ми ше ма извинявате, ама тва не е доизпипано ...

kazvai mu go na pm :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...