Zero Cool Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Znachi naskoro si kupih Pixel view Pro Ultra, no imam problem, sled kato instalirah driverite TV si varveshe normalno no sled izvestno vreme zapochna da dava cherno-biala kartina.Probvah da smeniam PAL SECAM i dr. no ne sе opravi. Preinstalirah driverite (ot originalnia disk) dori celia Windows i pak ne stava vse si dava cherno-bialo.Probvah s drugi driveri-pak sashtoto. I drugo kogato si puskam PC-to zapochva da shumi mnogo iako za 3-4sec. i spira. Na kakvo moje da se dalji tova. Ako mojete da mi pomognete shte sam Vi mnogo blagodaren. Tova e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 за шуменето е все едно телевизор,който съска ,като няма програма,просто докато се включи..за другото незнам просто и аз имам пиксел вю и сега май ще го продавам,защото янма драйвери за уин 2003,не че другите имат(умувам още..) а и всички драйвери за моя (плей тв про) не са подписани от майкрософт и ми правят леки проблеми... за черно-бялата картина как става докато гледаш или просто още като го пуснеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero Cool Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 за шуменето е все едно телевизор,който съска ,като няма програма,просто докато се включи..за другото незнампросто и аз имам пиксел вю и сега май ще го продавам,защото янма драйвери за уин 2003,не че другите имат(умувам още..) а и всички драйвери за моя (плей тв про) не са подписани от майкрософт и ми правят леки проблеми... за черно-бялата картина как става докато гледаш или просто още като го пуснеш? <{POST_SNAPBACK}> Ami sled kato go slojih na PCI slota moje bi 1-2 dena gledah cvetno i mislia che kogato se opitvah da si opravia kartinata s kabela za televiziata i kartinata stana cherno-biala i ot togava nasam neshte i neshte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.