g07h Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Samo mi dava v NTFS da formatira no edin pat s sa6tiqt WIN mi dade i FAT32 no sega ne mi dava a iskam da si formatiram harda v fat32 .toest tvorota polovina ot razcepeniq,taka 6te imam i FAT32 i NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 partition magic - ти трябва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 e dama s nego kato si foramtiram harda na FAT32 i posle kato re6a da si sloja na tazi 4est primerno WIN 2000 6te iska pak format i ako nqma FAT32??? I 4y6 4e s tazi programa ne e mnogo xybavo da si formatira6 xarda 4e moje ne6to da se preebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Искаш да кажеш, че тръгваш да си инсталираш ЕксПи с буутващ диск и в сетъпа не ти дава да си нагласиш партишини с ФАТ32 ? Тфа малко ме съмнява Иначе относно програмата "партишин меджик" дишай спокойно, тфа са просто слухове, поне аз едно време съм нямал проблеми с нея А сега не ми е нужна, защото инсталацията на XP още в началото ми дава идеалната възможност да си наглася всичките партишини както си искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Искаш да кажеш, че тръгваш да си инсталираш ЕксПи с буутващ диск и в сетъпа не ти дава да си нагласиш партишини с ФАТ32 ? Тфа малко ме съмнява Иначе относно програмата "партишин меджик" дишай спокойно, тфа са просто слухове, поне аз едно време съм нямал проблеми с нея А сега не ми е нужна, защото инсталацията на XP още в началото ми дава идеалната възможност да си наглася всичките партишини както си искам. <{POST_SNAPBACK}> Така е,не му дава да избере ФАТ 32,казвам това защото преди бях така,харда ми беше на едно 40 ГБ и беше на НТФС и преди да го разцепя с партишън маджик,не можех да избирам ФАТ 32...Затова @gO7h партишън маджик ти трябва и от там си правиш примерно C(ФАТ 32) и Д(НТФС) Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 ok mersi za mneniqta I az se kolebax dali s portati6an megic da go napravq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 партишан му е майката... само внимаваи да не го прецакаш като го цепиш , ако го цепиш де иначе ако е само за смяна на НТФС-а не се притеснявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Само да добавя...няма нужда с PMagic да форматираш, а само да конвертираш от FAT32 на NTFS и обратно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Не ти дава FAT32, защото най-вероятно дяла който искаш да форматираш е по-голям от 32 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_shadow Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Да аз една осемдесятка хард не мога да го разцепя на 20 (НТФС) и останалото на ФАТ32. Случвало ми се е. За това преди да инсталирам нов комп по този метод с Партишън Меджика го дялкам на 20 НТФС и останалото ФАТ32 и така не съм имал проблеми. ПартМеджика го избягвам по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Първо искам да се извиня ако не съм разбрал правилно въпроса Тука И тука има доста интересни неща по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Само да добавя...няма нужда с PMagic да форматираш, а само да конвертираш от FAT32 на NTFS и обратно. <{POST_SNAPBACK}> е тва съм любопитен как става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.