Jump to content
BulForum.com

Kak kato si slagam Xp da si formatiram v FAT32

g07h

Recommended Posts

e dama s nego kato si foramtiram harda na FAT32 i posle kato re6a da si sloja na tazi 4est primerno WIN 2000 6te iska pak format i ako nqma FAT32???

I 4y6 4e s tazi programa ne e mnogo xybavo da si formatira6 xarda 4e moje ne6to da se preebe :blink:

Искаш да кажеш, че тръгваш да си инсталираш ЕксПи с буутващ диск и в сетъпа не ти дава да си нагласиш партишини с ФАТ32 ? Тфа малко ме съмнява :huh:

Иначе относно програмата "партишин меджик" дишай спокойно, тфа са просто слухове, поне аз едно време съм нямал проблеми с нея :) А сега не ми е нужна, защото инсталацията на XP още в началото ми дава идеалната възможност да си наглася всичките партишини както си искам.

Искаш да кажеш, че тръгваш да си инсталираш ЕксПи с буутващ диск и в сетъпа не ти дава да си нагласиш партишини с ФАТ32 ? Тфа малко ме съмнява :huh:

Иначе относно програмата "партишин меджик" дишай спокойно, тфа са просто слухове, поне аз едно време съм нямал проблеми с нея  :) А сега не ми е нужна, защото инсталацията на XP още в началото ми дава идеалната възможност да си наглася всичките партишини както си искам.

Така е,не му дава да избере ФАТ 32,казвам това защото преди бях така,харда ми беше на едно 40 ГБ и беше на НТФС и преди да го разцепя с партишън маджик,не можех да избирам ФАТ 32...Затова @gO7h партишън маджик ти трябва и от там си правиш примерно C(ФАТ 32) и Д(НТФС)

партишан му е майката...

само внимаваи да не го прецакаш като го цепиш , ако го цепиш де

иначе ако е само за смяна на НТФС-а не се притеснявай

• 3 weeks later...

Да аз една осемдесятка хард не мога да го разцепя на 20 (НТФС) и останалото на ФАТ32. Случвало ми се е. За това преди да инсталирам нов комп по този метод с Партишън Меджика го дялкам на 20 НТФС и останалото ФАТ32 и така не съм имал проблеми. ПартМеджика го избягвам по принцип.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...