aciddroller Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 hora imam edin vapros.iskam da si prodam PC-to.danoto mi e gygabit(ili kakto se pi6i) procesora mi e Palomino 1900+ (1.6GHz raboti) s 256 DDRAM videoto mi e ati radeon 9000Pro 64MB s hard 80GB 7200 oborota CD-RW i DVD-ROM.kajete kolko moje da mu iskam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Tози раздел е за да се поства само когато найстина се продава нещо ! Tемата ти е за Hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Tози раздел е за да се поства само когато найстина се продава нещо ! Tемата ти е за Hardware <{POST_SNAPBACK}> ShitHappen, можеше и да вкараш малко смисъл по темата в поста като предложиш някаква цена . А и не мисля, че темата е за Hardware, поне от поста на aciddroller според мен, той възнамерява да го продава и засега опипва почвата. Но само той може да ме поправи ако греша, тогава това е работа на модераторите да решат дали ще преместят темата където и да било. По темата - ако е без монитор, относителната цена е някъде около 300 лв. Някой може да ти даде и 400 или повече, зависи на какъв попаднеш, друг може и 200 да не ти даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 На колко месеци(годинки) е компютъра и има ли някаква гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Темата е не само за местене от Buy/Sell тук (защото нищо не се продава в нея - tedy, направи си справка с правилата на въпросния раздел преди да вкарваш мисли - от 'възнамерявам' до 'продавам' разликата е доста), а е и за затваряне и за изтриване. Правила на Форума -> §9. Напоследък доста взехте да го газите въпросното правило 9... Няма да стане. "PC" не е заглавие за тема. Какво ще го правим? Ще го крадем ли, ще го трошим ли, ще го поправяме ли?! Close и Delete след няколко минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.