Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Tози раздел е за да се поства само когато найстина се продава нещо ! Tемата ти е за Hardware

ShitHappen, можеше и да вкараш малко смисъл по темата в поста като предложиш някаква цена ;) .

А и не мисля, че темата е за Hardware, поне от поста на aciddroller според мен, той възнамерява да го продава и засега опипва почвата. Но само той може да ме поправи ако греша, тогава това е работа на модераторите да решат дали ще преместят темата където и да било.

По темата - ако е без монитор, относителната цена е някъде около 300 лв. Някой може да ти даде и 400 или повече, зависи на какъв попаднеш, друг може и 200 да не ти даде.

Темата е не само за местене от Buy/Sell тук (защото нищо не се продава в нея - tedy, направи си справка с правилата на въпросния раздел преди да вкарваш мисли - от 'възнамерявам' до 'продавам' разликата е доста), а е и за затваряне и за изтриване. Правила на Форума -> §9. Напоследък доста взехте да го газите въпросното правило 9... Няма да стане. "PC" не е заглавие за тема. Какво ще го правим? Ще го крадем ли, ще го трошим ли, ще го поправяме ли?! Close и Delete след няколко минути.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...