Jump to content
BulForum.com

Имам проблем с харддиска

VenoMan

Recommended Posts

Съжалявам ако тази тема се повтаря,но търсих по доста различни начини и не намерих нужната информация или пък ако проблема с окаже че е хардуерен че съм поставил тази тема в този раздел.Та ето го и проблема:

Не ми дава на единия партишън на харда че имам 1гБ фрее.Пробвах със скандиск изтривах записвах премствах информация никакъв резултат.Дава ми че използвам 1гб,който е свободен.Интересното е че направих формат на този партишън(където ми е и ОС-то Windows Xp pro).Преинсталнах съответно и ОС и резултата беше същия този 1гб си остава използван.Незнам дали е нещо софтуерно,но след формат да стои пак този проблем си е направо за чудене.Ако някой има информация моля да ми помогне.Благодаря

хм,значи аз няма мкак да ти помогна :(

другите ше ти помогнат 100%,защото като гледам много рабзират:)

Пробвай с Partition Magic да разгледаш този дял.Не се сещам за друго,освен да запазиш инфото някъде и да форматнеш нацяло,което пък си е доста грубо изпълнение.Успех!!

Виж марката на харда. Отиди на сайта им. Свали сервизната им програма. Запази си ценното инфо... Ако и това не помогне, виж в BIOS дали всичко е наред... Например направи "redetect HDD" ;)

Присъединявам се към мнението на Grimjaur. Използвай Partition Magic. Moжеш да си направиш архивен партишън, в който да създадеш image на ОС, в него скатай и информацията, която ти е потребна, после обедини останалото пространство в един партишън /40Гб и без това не са много/, форматирай новосъздадения партишън и върни на него /пак посредством Partition Magic операционната с-ма/. По този начин ще спестиш качването на драйвери наново. Някъде за 2 часа си готов.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...