zynth Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Незнам какво става,чакам около 7 минути,за да влезна във форума и да напиша темата,в този период 3 пъти ИЕ беше not responding,експлорера на уиндоуса също........... качих reget deluxe и започнах да свалям филм 1.20ГБ...но с еотказах и махнах програмата и сега го свалкям с флаш гет но направения файл от регет-а не мога да го изтрия,бил ползват от друга програма в момента,след което ако отгворя my computer чакм около 5 минути да намери мястото......... просто ЛУДНИЦА! сканирах с нод32 и онлайн скана на панда,както и с адаваре,но...нищо вирус ли имам или какво? на уин 2003 съм нод 32 не е с най-новите дефениции,но предполагам,че панда актив скан е... незнам вече...най-накрая като го върля през прозореца........ а да.имма и firewall - sygate пробвах да махна тоя файл през safe mode пак не стана и екплорера пак бъгна;( а и да: пробвах като лаучнах uitlities на нортън през сд да го махна с wipe info - пак не стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=7469 ако мислиш ,че е вирус. Ако проблемът е хардуерен в онази си секция . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 нищо не мисля,затови питам тук. С: ми е на ntfs а Д: и Е: на фат 32,дали е заради това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Cpu-то на 100% ли се използва през цялото време ? Виж таск мениджъра какви процеси е заредил , някакъв по-странен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 да!постоянно е на 100% ми незнам тези: isass.exe csrss.exe wmiprvse.exe dfssvc.exe smss.exe е екплорера на уиндоуса някакъ стойности тука 110 100КБ после 78 589 после пак 110 786 баси хавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Другата програма, която използва файла е същия тоя Експлорер. Доста пъти се обсъжда тоя проблем с експлодър и зависването му при отваряне на фолдъри съдържащи големи файлове. ИЕ и Експлодър всъщност е едно и също. Доста решения се предложиха за изтриване на такива проблемни файлове - но ти си скаран с търсачката... Защо все си мислите, че друг преди вас не е имал същия проблем и вие за пръв път пишете за него?! Ами не сте оригинални чак до там нито проблемите са толкова много, та всеки да е уникален... Трябва ли 100 пъти хората да обясняват едно и също нещо, просто защото на някой си не му се търси? Изобщо не ви пука - смятате, че те за това са тука хората, да чакат да попитате и да седнат да ви отговарят, друга работа си нямат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 Другата програма, която използва файла е същия тоя Експлорер. Доста пъти се обсъжда тоя проблем с експлодър и зависването му при отваряне на фолдъри съдържащи големи файлове. ИЕ и Експлодър всъщност е едно и също. Доста решения се предложиха за изтриване на такива проблемни файлове - но ти си скаран с търсачката... Защо все си мислите, че друг преди вас не е имал същия проблем и вие за пръв път пишете за него?! Ами не сте оригинални чак до там нито проблемите са толкова много, та всеки да е уникален... Трябва ли 100 пъти хората да обясняват едно и също нещо, просто защото на някой си не му се търси? Изобщо не ви пука - смятате, че те за това са тука хората, да чакат да попитате и да седнат да ви отговарят, друга работа си нямат. <{POST_SNAPBACK}> като си имат друга работа какво правят тук да четат постове? а и ти май не четеш,ако полвам търсачката ше ми трябват приблизително 50 минути да ми намери нещо,защото ИЕ ще се бъгне 4949 пъти,а екплорера няма да ми отвори файловете да кача firefox примерно след като намери темата ще ми трябват около 10 минути да отвори нов прозорец,10 мин ще е нот респондинг и след това ще видя първият пост на темата,кояо може и да не е за това точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 като си имат друга работа какво правят тук да четат постове?а и ти май не четеш,ако полвам търсачката ше ми трябват приблизително 50 минути да ми намери нещо,защото ИЕ ще се бъгне 4949 пъти,а екплорера няма да ми отвори файловете да кача firefox примерно след като намери темата ще ми трябват около 10 минути да отвори нов прозорец,10 мин ще е нот респондинг и след това ще видя първият пост на темата,кояо може и да не е за това точно. <{POST_SNAPBACK}> Run cmd Намираш папката с фаила които се сваля. Понеже предполагам 4е името му е над 8 знака пишеш първите 6 и ~1 накрая. А също и екстеншъна. Примерно ако фаила е QWERTYASDFGH.AVI трябва да напишеш DEL qwerty~1.avi за да ги изтрие. На мен редовно ми го прави тоя номер Reget Deluxe като трия недовършени фаилове на филми. А относно проблема с експлорера пробваи да затвориш exlorer.exe от процесите на Task Managera. После даваш New Task и пишеш еxplorer.exe. Ама трябва да си затворил всичките процеси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 За това по-добре ако може някой друг да я свърши вместо теб тая работа, нали? Няма до коментирам - спасявай се. Ако имат желание хората да ти помагат - да ти помагат. Да се засилиш директно да занимаваш другите с проблемите си, преди да си се опитал поне малко сам да си помогнеш - не е отношение на човек, заслужаващ помощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 добре,през смд явно аз не разбирам как става,написах пътя към файла и както ми каза със 6-те символа ~1.ави ( той наистина се оказа ави ),ама не стана;( а сек..обаркам сам една буква хм..не стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Като краен случай - ако си направиш Boot Disc със: http://www.warez.ru:8080/FTP/OS/Universal....l.Boot.Disk.rar и стигнеш ръчно през директориите до този файл, дали ще можеш да го изтриеш? Този метод и диск не съм го изпробвал още. Бъди внимателен! Един потребител беше предложил такива файлове да се трият през "explorera" на Nero Burning ROM. Това вече съм го изпробвал и работи без грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 сега като по чудо броузнах през диска на нортон за wipe info същия файл,нали,без да го drag into the window,за да не ме "усети" екплорера и взе ,че го изтри дано сега и проблема с експлорера да го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 добре,през смд явно аз не разбирам как става,написах пътя към файла и както ми каза със 6-те символа ~1.ави ( той наистина се оказа ави ),ама не стана;( а сек..обаркам сам една буква хм..не стана <{POST_SNAPBACK}> v Runa na Start menuto pishesh CMD i to te vkarva v Command promta. Abe q napishi pytq i directoriqta na fiala az shte ti kaja kakvo da napishesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 v Runa na Start menuto pishesh CMD i to te vkarva v Command promta. Abe q napishi pytq i directoriqta na fiala az shte ti kaja kakvo da napishesh <{POST_SNAPBACK}> еми то аз така и направих,ама... я наистина...оф.....ся проблема изчезна...много съм ви благодарен,вече трябва и да ви черпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 искам да се извиня,че пиша пост след мой,но да не отварям нова тема,напоследък имам много странен проблем... пробвах с няколко различни диска екс пи,свалени от различ1ни места,дори последния не е записвам на моята записвачка но постоянно се бъгва някоя програма,дали ще е корел дрол,интернет даунлоън акселерейтор,майкрософт фронт пейдж,експлорера...и прочее не знам просто,писна ми...има ли вероятност,защото цд рома ми оптива на кино,при копирането на файловете след формат и инсталация на нов уин,да копира нещо грешноп и затова да се явява грешката? а,сетих се за още един проблем,при различни инсталации с различни програми за виртуален цд-ди ви ди-ром (алкохол 120 старата версия и тази,която disable kernel debugger;daemon tools старата версия и тази,която disable kernel debugger) при 1-я опит ми изписва,че от диска,примерно на майкрософт офис или корел пейнтър липсва .каб файл и не може да се инсталира,после пускам пак и се инсталира нормално... моля ви,помогнете,че ще бухам компа вече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ... Твоя комп май наистина е за пускане отвисоко, същия ли е с който си бил и в предишните постове тук? Не казваш нищо за ЦД-рома, на колко време е.. Пробай с някой диск, направи му ISO няколко пъти и сравни отделните файлове дали са еднакви. Освен това, всичко това може да се дължи и на РАМ, колкото и странно да ти звучи, понеже доста време имах точно такива проблеми. Пусни мемтест на рама за едно денонощие или една нощ. Ако изкара и една грешка, ето ти източника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Твоя комп май наистина е за пускане отвисоко, същия ли е с който си бил и в предишните постове тук?Не казваш нищо за ЦД-рома, на колко време е.. Пробай с някой диск, направи му ISO няколко пъти и сравни отделните файлове дали са еднакви. Освен това, всичко това може да се дължи и на РАМ, колкото и странно да ти звучи, понеже доста време имах точно такива проблеми. Пусни мемтест на рама за едно денонощие или една нощ. Ако изкара и една грешка, ето ти източника. И дъбното,и харда,и рама са ми други сд рома е много стар 3-4 години teac а как се пуска тоя тест? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 http://hcidesign.com/memtest/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 няма ли някоя,която да сканира за грешки и частта от рама,ползвана т ОС-а,защото тази,която ми даде има опцията,н е срещу 14 долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Аз имах няква програмка за тест на мемото... ще я ъплоадна някъде и ще постна линкче. Дано ти свърше работа. MemT86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 3) Installation (Linux Only) ============================ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Hmmm ми тва rawwrite закво е правиш го на дискета и става Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Hmmm ми тва rawwrite закво е правиш го на дискета и става оправих се,обаче проблема не е в рам-а грешките бяха нула в приблизително 10 часов тест (+- 30 минути) може ли да е от захранването? щото го носих преди време в Мост,изчистен,после казаха,че само са го чистили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.