Dani Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si svalq 3d hack mai se vodi.Blagodaria predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si svalq 3d hack mai se vodi.Blagodaria predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Има си тема специално за CS. И между другото играта не е създадена за да се играе с хакове, затова няма да ти съдействам и престани да разпитваш и в сърварите и тук как да си пуснеш хака, че ми омразна от теб . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Има си тема специално за CS.И между другото играта не е създадена за да се играе с хакове, затова няма да ти съдействам и престани да разпитваш и в сърварите и тук как да си пуснеш хака, че ми омразна от теб . <{POST_SNAPBACK}> prav si toq pi4 odeve i vav evrocom servara pita6e .A tva 3D kvo tolkova vi kefi we to ne 4e vijda6 koi znae kolko .Ama as taq igra e igraq prosti za samata trapka .Ina4e kaf e smisal ??? Kato iska6 da ti e po lesno da igrae6 CS nqma problem puska6 Botove i Nqkoi Cheat i igre6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si svalq 3d hack mai se vodi.Blagodaria predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Това не е хак,за 1.6 не става защото съм пробвал,само за 1.5 става и доколкото разбирам искаш да виждаш през стени.Това е темата за цс пиши там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 3D e byg - ne hack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Ха-ха.Пич толкова ли се зле,че ти трябва и 3D.....Не се излагай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Айде пича е на 3 поста - не е ориентиран още. А ми вие, останалите?! Решихте да си чукнете моабет ли? Някой ден в някоя подобна тема просто ще раздам на всички писали в нея по 20 и това е. Да го имате предвид следващия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.