Guest the_hot_guy Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ta za koleda sestra mi podari neon-4e za Case - a http://www.thermaltake.com/accessories/per...s/caselight.htm Zelen da poqsnq .... si4koto go napraih svarzah i si4ko be6e OK do tazi sutrin V poslednite 3 dena NeoN4eto svete6e super qko super qrko i naprao osvetq6e super mnogo be6e mnogo , no tazi sdutrin led kato go pusnah i e6to se e precakl ot dolnata 4ast (kadeto vliza kabela) svetri , no ne mnogo silno leko , a pak v gornata edvam , edvam i nqma ni6to ob6to ..... misleh si ot tova 4e o6te ne e zagrql .... za6toto e gaz ..... ta sled 2 4asa rabota toi pak be6e taka mizeren .... v knizkata pi6e 4e sled kato se raztraska sveti po silno za6toto gazovete se razdvijvali ne6to ot toq rod ..... traskah , traskah nito i ni6to smenih kabela i go slojih i na druga buksa ot zahranvaneto , no pak ni6to i ni6to .... nemoga da si go obqsnq , a vie ?!? ne moje da se kaje 4e nqma nikade vrazka 6toto sveti ama leko ...... nimoe se kaje 4e e izgorql 6toto sveti ama nali super leki4ko ..... prosto nemoga da si go obqsnq ne e rabotil pove4e ot 48 4asa ob6to ...... HeLp ai nqkoi da pomogne siq si kupih edin 4istak nov i pak sveti taka slabo ot kcvo e tapiqt problem ?!? ne moe da e ot zahranvaneto 6toto imam otdelen Ventilator s diodi i sveti otli4no >..... ne e ot nedostatak na tok za6toto sam izkliu4val na negovo mqsto i pak ne sveti tapiqt neon ai HElP nete please !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Am spored men za malko prari "dobro" ka4estvo moje bi e kitaiski ama se e precakal az si bqh zel edin takav koreiski li be6e kav be6e i sled 1 sedmica sa6tiq problem kat tvoq i go hvarlih po dobre si zemi nov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 markata e ka4estvana dal sam link po gore specializirana to4no za modove i ne e kitaiska ..... neonite sa kupuvani ot Sofia i prosto zaradi tva stava po trudno podmqnata i tezi raboti .... a tozi neon vtoriqt koito mi pristignqa o6te ot trugvaneto si sveti mizerno dokato parviqt sveti cli 2 dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Така умират тез неща! Много са некачествени. Захранващият им блок не е оразмерен правилно и доста грее, че даже му се разтапя корпусът! Чувал съм (чел!), че ако се вържат 2 лампи към един захранващ блок (той има 2 изхода), карат повече време, ама колко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Така умират тез неща! Много са некачествени. Захранващият им блок не е оразмерен правилно и доста грее, че даже му се разтапя корпусът! Чувал съм (чел!), че ако се вържат 2 лампи към един захранващ блок (той има 2 изхода), карат повече време, ама колко... <{POST_SNAPBACK}> ot tvoite dumi ni6to ne razbrah , no si4ko si e napraveno kakto e pokazano na kutiqta ..... ot zahranva6tiqt kabel (toq standartniq za HDD , Cdrom) se cakva edna buksa i utiva kam edin transformator , koito namalq voltage i go razdelq na dve , 4e da mogat dvete lampi da se vkliu4at v edin transformator i tva e ... dori da izkilu4a ednata lampa drugata pak si sveti mizerno - mizerno sveti ozna4ava - 4e sveti samo ot dolnata strana ot tam kadeto vliza kabela v lampata i tam sveti leko , a v gornata si 4ast moga da kaja 4e izob6to ne sveti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Спокойно не се притеснявай ще продължи да си свети така, захранването се е прецакало не знам каква марка е и колко е качествено. Ако съдя по думите ти е някакъв буклук. Но не се притеснявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Спокойно не се притеснявай ще продължи да си свети така, захранването се е прецакало не знам каква марка е и колко е качествено. Ако съдя по думите ти е някакъв буклук. Но не се притеснявай <{POST_SNAPBACK}> ami na sa6tata firma e Theme ... neznam si kvo ..... ama se pak 15 lv. e neona + zahranvaneto i ala bala a az zeh 2 neon pak za tolkova i togava ne mi da dha zahranvane 6toto na staroto imam 2 buksi za 2 neona i ...... i tam sa ot dvata i ot tva moje da e neznam vazmojno e i ot tva da e na4i trqqqq zimam nov neon v komplekt s trasformator (adapter) na voltage EDiT : Ot tva e sigurno bahti 6toto az zeh 4istak nov zalt toq pat neon i sveti to4no po sa6tiqt na4i kato zeleniqt koito sveti 2 dena perfektno i lled tva samo ot dolnata 4ast kadeto e vliza zahranva6tiqt kabel i ot tva e ot dugo nemoje .... a nqkoi sluj4aino prodava li samo takova transformator4e 6toto ne mi se davat 15lv. otnovo za neon i da mi stanat 3 neona taka 4e ako nqkoi si e 4upil neona i mu e ostanal transformatora da migo dava za nqkoi lev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 на моя неон му се случи същото - не можеше да светне целия - едни познати го погледнаха и ми казаха че ми се е променил капацитета по някакъв начин и ми го оправиха като запоиха едно кондензаторче на платката която го управлява, като стойността на кондензаторчето го определиха експериментално пробвайки различни. а пък причината почти случайно беше открита докато боцкаха със сондата на осцилоскопа по спойките на платката и взе че светна целия неон - като махнеш сондата - свети само 1/5-та от него, допираш я пак - свети целия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 на моя неон му се случи същото - не можеше да светне целия - едни познати го погледнаха и ми казаха че ми се е променил капацитета по някакъв начин и ми го оправиха като запоиха едно кондензаторче на платката която го управлява, като стойността на кондензаторчето го определиха експериментално пробвайки различни. а пък причината почти случайно беше открита докато боцкаха със сондата на осцилоскопа по спойките на платката и взе че светна целия неон - като махнеш сондата - свети само 1/5-та от него, допираш я пак - свети целия ! <{POST_SNAPBACK}> emi pri men problema qvno e sa6tiqt .... pri men imam 2 neona ediniqt e ba4kal 2 dena drugiqt neska doide 4istak novi4ak pri mene i e sa6toto sveti to4no 1/5 ot neona i to v dolnata 4ast ..... ta kvo trea naprava na platkata /?!/ az go otvorih ma kav kondenzator i kade to4no trea sa sloji ?!?6te mi dadete li nqkva shemi4kaa ili pone nqkvo obqsnenie , a pak v kraen slu4ai ako moga da bada malko po nahalen da mi go napravite ?!? )) ina4e v nas sam bakan ot kondenzatori oba4e na kva stoinost i kade na ko liniq trea go zapoq ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 az imam dva takiva i ve4e dosta vreme si go polzvam i ne sa mi zasdavali porblemi.az moite sam gi zimal ot rezeta.mnogo sam dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 ето снимка, кондензатора е 47П - така пише на него, с българска буква "П", това би трябвало да е пикофаради ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 ето снимка, кондензатора е 47П - така пише на него, с българска буква "П", това би трябвало да е пикофаради ? <{POST_SNAPBACK}> da oba4e moito ne e sa6toto !!!! ne e kato slot kato tvoito vi6 link4eto: http://www.thermaltake.com/accessories/per...s/caselight.htm kato drapne6 po dolu 6te vidi6 detail information. por nego na kartinkata e adadeno ne6tata koito polu4ih v kutiqta i ..... moq transformator ne e na slot , a e onova 4ernoto pravoagalni4e nqkava ideq sori 4e ne moga da go snimam ama nemam aparat4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Със моя се случи същото и след като ритнаЕ компутера , светна пак както преди. След месец се случи същото и този път го разкачих и вързах наново и се оправи, повече не е умирал :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.