Jump to content
BulForum.com

Vapros za "pro" to na AGP-to

Recommended Posts

Vapros ami e takuv:

Imam Sapphire Radeon 9600pro

no AGP-to na dunoto ne mi e pro(dunoto e AOpen AK79D-400VN) tova znachi li che videoto ne raboti kato pro a kato obiknovena 9600?

Това си е модел на картата ПРО.. Се едно ,ако имам 5900хт и Дъното ми не съдържа ХТ да не ми работи картата :)

Vapros ami e takuv:

Imam Sapphire Radeon 9600pro

no AGP-to na dunoto ne mi e pro(dunoto e AOpen AK79D-400VN) tova znachi li che videoto ne raboti kato pro a kato obiknovena 9600?

Тва че е про не означава нещо специално, просто такъв е модела. Можеше да е кръстят ултра или титаниум. Все тая. Просто модела се казва про

AGP-то е просто слот и има толкова общо с картата ,че да се сложи в него , нищо повече ( в общи линий казано ) . Вече разликата между 9600 и 9600 Про идва от честотите на паметта и ядрото .

AGP Про до сега не съм виждал .

AGP Pro е версия на AGP слота, с разликата, че може да осигури повече мощност на видеокартата, до около 60/110 W.

Обратно съвместим с AGP, няма никакви проблеми по отношение на това какви карти могат да се сложат на него, още по-малко има връзка с Pro-то на видеокартата, както споменаха и предишните пост-аджии :)

Че кой е споменал ,че имат връзка  :D ? И кои карти реално се възползват от тези  :)

Грешно си ме разбрал, има едно 'и' в последното ми изречение, което ако разбереш правилно, беше именно в подкрепа на предишните постове, т.е. поддържам мнението на изказалите се, че няма връзка.

По въпроса с ватовете - ами биха се възползвали тези, които например имат допълнителен конектор за подаване на мощност директно от захранването (поради това, че AGP-то не подава достатъчно мощност).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...