Supercharger Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Vapros ami e takuv: Imam Sapphire Radeon 9600pro no AGP-to na dunoto ne mi e pro(dunoto e AOpen AK79D-400VN) tova znachi li che videoto ne raboti kato pro a kato obiknovena 9600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Vapros ami e takuv:Imam Sapphire Radeon 9600pro no AGP-to na dunoto ne mi e pro(dunoto e AOpen AK79D-400VN) tova znachi li che videoto ne raboti kato pro a kato obiknovena 9600? <{POST_SNAPBACK}> Това си е модел на картата ПРО.. Се едно ,ако имам 5900хт и Дъното ми не съдържа ХТ да не ми работи картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Vapros ami e takuv:Imam Sapphire Radeon 9600pro no AGP-to na dunoto ne mi e pro(dunoto e AOpen AK79D-400VN) tova znachi li che videoto ne raboti kato pro a kato obiknovena 9600? <{POST_SNAPBACK}> Тва че е про не означава нещо специално, просто такъв е модела. Можеше да е кръстят ултра или титаниум. Все тая. Просто модела се казва про Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 AGP-то е просто слот и има толкова общо с картата ,че да се сложи в него , нищо повече ( в общи линий казано ) . Вече разликата между 9600 и 9600 Про идва от честотите на паметта и ядрото . AGP Про до сега не съм виждал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 AGP Pro е версия на AGP слота, с разликата, че може да осигури повече мощност на видеокартата, до около 60/110 W. Обратно съвместим с AGP, няма никакви проблеми по отношение на това какви карти могат да се сложат на него, още по-малко има връзка с Pro-то на видеокартата, както споменаха и предишните пост-аджии Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 още по-малко има връзка с Pro-то на видеокартата, както споменаха и предишните пост-аджии <{POST_SNAPBACK}> Че кой е споменал ,че имат връзка ? И кои карти реално се възползват от тези 60/110 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Че кой е споменал ,че имат връзка ? И кои карти реално се възползват от тези <{POST_SNAPBACK}> Грешно си ме разбрал, има едно 'и' в последното ми изречение, което ако разбереш правилно, беше именно в подкрепа на предишните постове, т.е. поддържам мнението на изказалите се, че няма връзка. По въпроса с ватовете - ами биха се възползвали тези, които например имат допълнителен конектор за подаване на мощност директно от захранването (поради това, че AGP-то не подава достатъчно мощност). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Nadqvam se 4oveka da e razbral v kraina smetka ot tolkova povtoreniq za kakvo stava duma. Ako ne e razbral da pita ve4e na PM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.