Jump to content
BulForum.com

warcraft ot kade moje da se kupi

NightWolf

Recommended Posts

abe az iskam kato bql 4ovek utre da ida v nqkoi magazin i da si trugna sus svetnali o4i demeg da q kupq na mqsto

Ми те черните хора не копуват само от интернет :devil ти искаш магазин ето казах ти ПУЛСАР.Имат магазин на Антим 1-ви номер 5 (Фешън Центъра) и Империя - ул. Загреб 2 тел.(032) 264 813

ЕДИТ: Незнам какво искаш сигурно да те фана по ръчичка и да те заведа А???

sry ne6to ne sum razbral ti 6toto mi dade sait i si vikam "toq ne zacepi kvo iskam" pak to mai az ne sum zacepil :blink: 10x all :) vesela nova godina

btw 264813 neska zvanqh i mi kazaha 4e nqmlo ostanali :love

nqkav drug magazin osven toq :confused

Отиди в Пулсар,май беше в сградата на Fashion Cafe,но брат ми ми газа,че май не работи.Винаги може да пробваш в Германос.Дано съм помогнал.

П.П.Весели празници на всички!!! :)

abe drug magazin nqma li vie reklamni lica na pulsar li ste  :confused

Ми нали ти викам да видиш в Германос.Пък и ти питаш от къде може да я вземеш,а Пулсар е магазин за игри и аксесоари за ПЦ и конзоли.

hi 6te pomolq nqkoi da mi kaje magazin ot kadeto moga da si kupa originalnite diskove na warcraft  :tongue

Metro ne stava shoto ve4e nqmalo  :sick

МАГАЗИНА НА 'ПУЛСАР' ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ

ПРОВЕРИ В 'TEHNOPOLIS' ПОЧТИ ГАРАНТИРАМ ;) СЪЩО ТЕХНОМАРКЕТ

В подлеза на аптека"Марица" има магазин за игри.Имаше едно време и един магазин в Капана.....

ole ujas si4ki vikat plusar pak drug vika 4e ve4e ne ba4kal v ofisa pod 4k malko se sumnqvam a v tehnopolis prodavat  li igri !?!?!?!? Ujas :wacko:

За Пулсар и аз дочух,че е затворен.Отново ти казвам виж в Германос.Там продават ПЦ игри.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...