HBK Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Здр,имах намерение да си ъпгрейдна Пц-то,но дънната ми платка се оказа скапана и не поддържа силни процесори.Аз си падам голям геймър и се нуждая от нещо,което да ми помогне да играя по-взискателните игри.Та въпроса ми е-с по-добра видеокарта игрите ще ми вървят по-добре,нали?Сегашната ми е ГеФорсе МХ 440 64 мб и разполагам с 80-90 лв да я сменя..да ми препоручате нещо изгодно за тези цени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Здр,имах намерение да си ъпгрейдна Пц-то,но дънната ми платка се оказа скапана и не поддържа силни процесори.Аз си падам голям геймър и се нуждая от нещо,което да ми помогне да играя по-взискателните игри.Та въпроса ми е-с по-добра видеокарта игрите ще ми вървят по-добре,нали?Сегашната ми е ГеФорсе МХ 440 64 мб и разполагам с 80-90 лв да я сменя..да ми препоручате нещо изгодно за тези цени? <{POST_SNAPBACK}> За съжеление и тук ще е разочароваме... тези пари за малко и няма да можеш да си вземеш нещо хубаво,какво имам предвид,ами щом си геймър,ти трябва минимум видео карта FX 5900XT,която е 180 $,а най-добре е да си нещо от FX6600 и нагоре .С тези пари можеш да си вземеш(80-90 лв) нещо от порядъка нa GF3 или GF 4/MX 440/128 MB,което не си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Поне поддържат ли pixel shader1.1 and abovе?Ще има ли някаква осезаема промяна в игрите и колко ще ми струва самото слагане на картата?Абе тея пари не ми се дават пак за дрехи-много голям манекен ще стана-хихи EDIT:ааа ....насраните МХ ясно ми е за pixel shaders Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Ми вземи си един Асус 9550 128мб/128бит.. мисля ,че е малко по-скъп от 90лв около 80$ беше май.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.