Jump to content
BulForum.com

съвет за видео карта

HBK

Recommended Posts

Здр,имах намерение да си ъпгрейдна Пц-то,но дънната ми платка се оказа скапана и не поддържа силни процесори.Аз си падам голям геймър и се нуждая от нещо,което да ми помогне да играя по-взискателните игри.Та въпроса ми е-с по-добра видеокарта игрите ще ми вървят по-добре,нали?Сегашната ми е ГеФорсе МХ 440 64 мб и разполагам с 80-90 лв да я сменя..да ми препоручате нещо изгодно за тези цени?

Здр,имах намерение да си ъпгрейдна Пц-то,но дънната ми платка се оказа скапана и не поддържа силни процесори.Аз си падам голям геймър и се нуждая от нещо,което да ми помогне да играя по-взискателните игри.Та въпроса ми е-с  по-добра видеокарта игрите ще ми вървят по-добре,нали?Сегашната ми е ГеФорсе МХ 440 64 мб и разполагам с 80-90 лв да я сменя..да ми препоручате нещо изгодно за тези цени?

За съжеление и тук ще е разочароваме... :( тези пари за малко и няма да можеш да си вземеш нещо хубаво,какво имам предвид,ами щом си геймър,ти трябва минимум видео карта FX 5900XT,която е 180 $,а най-добре е да си нещо от FX6600 и нагоре :).С тези пари можеш да си вземеш(80-90 лв) нещо от порядъка нa GF3 или GF 4/MX 440/128 MB,което не си струва.

:sick Поне поддържат ли pixel shader1.1 and abovе?Ще има ли някаква осезаема промяна в игрите и колко ще ми струва самото слагане на картата?Абе тея пари не ми се дават пак за дрехи-много голям манекен ще стана-хихи :P

EDIT:ааа ....насраните МХ :angry1 ясно ми е за pixel shaders

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...