Jump to content
BulForum.com

Какъв е хардуера на FTP сървърите

Recommended Posts

"Ако някой знае от къде или има за продаване на старо за свирка."

Neznam za svirka dali sha se navie nikoi :punk :P

:excl: Za Intel LAN nemoga da kaja che sa nai-dobroto, e pone pod Linux.....

Ne kazvam che sa loshi ili che ne izdyrjat na natovarvane, no pri izpolzvane na niakoi software kato net-acct drivera dava problem :angry: ...Vse pak tova e moe mnenie vidiano ot opit s tezi lanove... Preporychvam ti Broadcom NetXtreme - mnogo dobra podryjka po Linux. E malko poizbyrzah preporychvam ti da go pusnesh na Linux platforma(lesen za podryjka i lesen za administrirane) po tvoi izbor i poznanie! Kakto kazah nikolko posta po rano - vsftp za ftp serverna programa i Apache2 za http usluga!

Za RAID kotrolera 3ware predstaviteli za Bulgaria sa AdsysGroup, a dilyri v Plovdiv firma "Nevi" na ulitsa Gladston s/u LuckyCinema! Pone az tezi znam v Pld.

Za pischkata ako shte ia montiran na syshtata mashina (az bih si montiral na druga,sled kato napravia pyrvonachalnia archive) i imash X - k3b, a ako niamash X cdrecord!

Uspeh! :tongue

Tova, koeto bix dobavil az e, 4e nai-lesno moje da se iz4isli, dali moje edin FTP server da poeme 50 users e kato se planira purvo megabitova ili gygabitova 6te e mrejata. Ako priemem, 4e 6te bude megabitova za 50 users pravim slednoto prosto iz4islenie: 50 users po 12MB/s (transfer v idealni uslovia za LAN) = 600MB/s

Zna4i serverat triabva da moje da pozvoli takuv transfer v slu4ai na ednovremenna zaiavka do nego ot 50-te potrebitelia.

Ako mrejovata karta na servera e gygabitova, togava triabva i potrebitelite da imat takiva karti, kakto i vsi4ki mrejovi ustroistva triabva da rabotiat v gygabitov rejim.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...