marihuan Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 "Ако някой знае от къде или има за продаване на старо за свирка." Neznam za svirka dali sha se navie nikoi Za Intel LAN nemoga da kaja che sa nai-dobroto, e pone pod Linux..... Ne kazvam che sa loshi ili che ne izdyrjat na natovarvane, no pri izpolzvane na niakoi software kato net-acct drivera dava problem ...Vse pak tova e moe mnenie vidiano ot opit s tezi lanove... Preporychvam ti Broadcom NetXtreme - mnogo dobra podryjka po Linux. E malko poizbyrzah preporychvam ti da go pusnesh na Linux platforma(lesen za podryjka i lesen za administrirane) po tvoi izbor i poznanie! Kakto kazah nikolko posta po rano - vsftp za ftp serverna programa i Apache2 za http usluga! Za RAID kotrolera 3ware predstaviteli za Bulgaria sa AdsysGroup, a dilyri v Plovdiv firma "Nevi" na ulitsa Gladston s/u LuckyCinema! Pone az tezi znam v Pld. Za pischkata ako shte ia montiran na syshtata mashina (az bih si montiral na druga,sled kato napravia pyrvonachalnia archive) i imash X - k3b, a ako niamash X cdrecord! Uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Tova, koeto bix dobavil az e, 4e nai-lesno moje da se iz4isli, dali moje edin FTP server da poeme 50 users e kato se planira purvo megabitova ili gygabitova 6te e mrejata. Ako priemem, 4e 6te bude megabitova za 50 users pravim slednoto prosto iz4islenie: 50 users po 12MB/s (transfer v idealni uslovia za LAN) = 600MB/s Zna4i serverat triabva da moje da pozvoli takuv transfer v slu4ai na ednovremenna zaiavka do nego ot 50-te potrebitelia. Ako mrejovata karta na servera e gygabitova, togava triabva i potrebitelite da imat takiva karti, kakto i vsi4ki mrejovi ustroistva triabva da rabotiat v gygabitov rejim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.