Jump to content
BulForum.com

software za siemens c65

slavi

Recommended Posts

probvah nqkvi ama ni6to ne stava dava mi na kompa 4e e svarzan no kato pusna programata mi se disconnectva

Abe k'vo znachi "njakvi"? Pone kaji koi si probval....na stranicata na Siemens ima njakolko programi, pri men rabotjat vsichkite. Probvaj gi i ako ne tragnat, problemat ti e v kabela....ili v naj-loshija sluchaj shte ti kacha (ako ima mjasto na FTP-to) software ot diska, kojto mi go dadoha s kabela (i toj raboti :) )

Abe k'vo znachi "njakvi"? Pone kaji koi si probval....na stranicata na Siemens ima njakolko programi, pri men rabotjat vsichkite. Probvaj gi i ako ne tragnat, problemat ti e v kabela....ili v naj-loshija sluchaj shte ti kacha (ako ima mjasto na FTP-to) software ot diska, kojto mi go dadoha s kabela (i toj raboti :) )

Та значи за каквео иде реч във цялата тази история. Имам USB IrDa. Като го включа към порта нямям индикация за включен нов хардуер което не ми се струва да е нормално.....но незнам и за това питам. А софтуера който ми дадоха към инфраред-а го инсталирам но.....работата си остава само до тук. От тук следва да попитам дали изобщо нещо тръгва или само си инсталирам софтуер ????

Abe ima neshto takova....Kupih na sina mi M65...vzeh serien i USB kabeli, update-nah poslednia firmware (bez problem), kachih muzika, kartinki (bez problem)....prodavacha v magazina mi kaza, che kabelite stavat i za M55 (imam i takav), samo da e sas software za nego....e...mi....ne stava i ne stava....kakvo li ne pravih s originalnia mu software.....ne shte da go nameri i tova si e....napravo pochnah da si mislja, che prodavachat ne e najasno i za M55 trjabva drug kabel, razlichen ot tozi za 65-ta seria......ajde ako njakoj znae neshto da pishe, che da ne puskam specialna tema. 10X

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...