Jump to content
BulForum.com

А ние сме били пиратска държава!!!

Grimjaur

Recommended Posts

Така е, новината е доста стара, а има и разни други данни, че ползват продукти на конкуренцията, пиратски или не.

За мен по-притесняващ е факта, че е спряно разработването на Winamp :cry

Наистина това беше най-добрия плеър. Ще си го ползвам докато стане несъвместим с бъдещи версии на Уиндоус.

За мен по-притесняващ е факта, че е спряно разработването на Winamp  :cry

Наистина това беше най-добрия плеър. Ще си го ползвам докато стане несъвместим с бъдещи версии на Уиндоус.

Това наистина е притеснително :(

Съгласен съм с теб - това си е най-добрия плеър. :punk

Бе те откакто казаха, че го спират изкараха 2 версии - 5.07 и 5.08

Може да го оставят open source и да разни ентусиасти да го поддържат

Бе те откакто казаха, че го спират изкараха 2 версии - 5.07 и 5.08

Може да го оставят open source и да разни ентусиасти да го поддържат

true true :P

az imam seriozni podozreniq 4e tezi 3 novi verisii sa mnogo po bygavi no tova e li4no mnenie

interesno kak to4no v momenta kojto obqviha 4e tam edi koj si - posledniq ot starite programisti napuska i posle pusnaha nova ver kojto mi bugva6e qko

AOL SUX

http://www.myst.bg/hightech/articles/2.htm#pirate

Е,на всеки му е сладко да бръкне в кацата с медеца,а?Да видим Били и сие как ще се оправдават сега :bgrin:  :lol:

Inache, kogato stava duma za avtorski prava sa mnogo principni....ej tuka e stranicata na edin universalen ASIO driver, no po-interesnoto se namira naj-dolu na stranichkata:

"Everything else on this page, including the numbers 16, 48 and 100 is or may become a trademark of Microsoft, Corp., except for trademarks of their respective owners that are used for product identification purposes only. The rest, as well as the stuff mentioned above that has not yet become a trademark of Microsoft, Corp. is Copyright©2003-2004, Michael Tippach."

Ako njakoj ima problem s anglijskia (koeto me samnjava :) ) da kaje - shte go preveda. Ami da...te veche pochnaha da patentovat absoljutno vsichko, deto mojesh da se setish....skoro i cifrite shte "privatizirat". :devil

Edit:

От всичко, което искат да приватизират, най-ми се гади от това, че искат и повечето от най-използваните протоколи, като HTTP, FTP, Telnet и каквото се сетите още. Сещайте се какво ще последва от това.

Ami....Evrokom taksa = X 2 :devil

От всичко, което искат да приватизират, най-ми се гади от това, че искат и повечето от най-използваните протоколи, като HTTP, FTP, Telnet и каквото се сетите още. Сещайте се какво ще последва от това.

Софтуерният гигант Microsoft не успя да обори антитръстовите санкции, наложени му от Европейската комисия, и сега е задължен да разкрие тайните протоколи на своята операционна система Windows, както и да извади от пакета програмата Media Player. Европейският съд отхвърли жалбата на американската компания и сложи край на шестгодишната й война срещу властите в Брюксел. Microsoft не успя да докаже, че ще понесе сериозни и непоправими щети от разкриването на кодовете си, обяви председателят на съда Бо Вестердорф.

Първият практически ефект от съдебното решение е, че още от първите дни на 2005-а производителите на персонални компютри ще получават "деградирала" версия на Windows, без софтуера Media Player за музика и видео. Адвокатът на MS Орасио Гутиерес съобщи, че изискваните технически протоколи ще бъдат публикувани незабавно в сайта на компанията.

През март Еврокомисията реши, че американската компания злоупотребява с доминиращите си позиции на пазара, и й наложи рекордната глоба от 497 млн. евро. Санкцията, възлизаща на едва 1 % от активите на Microsoft бе платена на 29 юни.

"Очевидно не можем да твърдим, че ние спечелихме днес, но не смятам, че и Еврокомисията може да си позволи подобно твърдение - коментира адвокатът Гутиерес.

www.data.bg

Явно Майкрософт ще махат Медиа Плеиър от пакета. Но само за евеопа ли ще става това и защо ще го правят не ми стана ясно :bgrin:

• 2 weeks later...

Не е много за тука, ама да не отварям нова тема.......

Значи....чичко Бил, бил в Лас Вегас...пак да показва колко са велики...и точно като правел презентация на Microsoft Media Center му излезнало синьо екранче и му прецакало презентацията....не стига това, ами малко след това трябвало да се осъществи връзка с интернет, посредством Tablet PC, ама пак не станало....и накрая за капак демонстрирали някаква нова игра и отново всички имали "удоволствието" да видят синия цвят на екрана.....егати презентацията... :P

(повече инфо тук)

Това е много готино, защото чичко Бил все иска да прилапа колкото се може повече и има невероятната способност да прецаква всичко до което се докопа. Ама да ни е жив и здрав, за да ида по кого да плюем :D

• 2 months later...

(мнението е по-скоро за синия екран)

Да интерено аз го имам видеото от 98 ама това го нямам доста интересен факт аз го бях чул ма не му обърнах внимание че даже може би съм си мислел че е бъзик, но ако не Бил Гейтс кой друг богаташ да бъзикаме наистина.

(бел: по-късна редакция Mar 22 2005, 05:21 AM)

http://free.data.bg/sudden/Video/Ces%20200...box%20Crash.avi

Голям майтап Бил Гейтс ми изглежда малко тъжен. Измъчи се горкия човек да натиска копчета (като дете което вижда първата си играчка), но без успех. Голям майтап е синия екран за пореден път.

(бел: още по-късна редакция)

Тъй като в датата може вече и да го няма може да си го свалите този файл с p2p мрежа. Аз така го свалих и много трудно намерих някакво име на файл за сваляне на това видео от интернет в p2p мрежата която ползвам намерх към 5 различни за сваляне файла.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...