Jump to content
BulForum.com

дайте си и другата буза

juji

Recommended Posts

Често ли ви се случва да стисвате здраво зъби, за да не позволите на езика си да се отрищи?

Какво е в състояние да ви изкара извън нерви?

Често ли си го изкарвате на някого и кога съжалявате за това?

До колко способни сте да търпите нечии нападки?

Въпросите станаха в повечко, за това и ще спра до тук.

Моля ви да споделите, а не да се хващате за гушите :)

П.С. Беше ми доста трудно да проверя във всичките 95 стр. дали има подобна тема. Извинявам се, ако повтарям.

Аз съм много спокоен човек.За мен хората се делят на 2 вида:първите,когато са ядосани си го изкарват веднага и след 5 минути им минава,другите малчат,таят нервите си и някой хубав ден отиват в банката или училището и застрелват всички.Е,за съжаление аз съм от вторите....

Доста нося на "тормоз".Както казва един приятел - да ти имам магарешкия инат и свинското търпение.Лошото е,когато се изчерпя - пада ми пердето и не подбирам нито думи,нито действия...

Обикновенно, тези които се заяждат с мен не са ми на годините, нито на Ъкъла, така че просто ги игнорирам. Иначе съм доста сприхав.

Тарпя докато не ми "избие чевията",което за щастие става рядко,тогава съм грозна картинка

mrazq da ne sum prav prosto poludqvam[tva mai e nqkva mania] mrazq su6to prevzemki mrazq nqkoi da si kupuva su6toto kato men[tva pak e mania] mrazq da mi se zabranqva ne6to[adski sum svobodolubiv] mrazq irc inviterite mrazq da me diskonetkva ot warcrfta mrazq tupite daskali s dialekt mrazq kogato ne davat ni6to interesno po tv-to [demeg mrazq televiziata] mrazq nqkoi da dramatizira ne6tata mrazq k**vi mrazq da mi servirat colata bez limon mrazq tapacite deto si mislqt 4e sled kato sa pro4eli lotr trqbva da obsadqt s celiq svqt mrazq su6to izkusveni umsivki mrazq zrankovcite mrazq dolnoprobnite pc zali kato tiq do nas mrazq o6te kup drugi ne6ta :sayjin

Ами в повечето случаи се налага да стискаш зъби.За съжаление е така...А за съжаление в повечето случаи си го изкарваме на най-близките хора..точно тези, които изобщо не са ни виновни.

Аз умея да търпя.Тогава, когато искам.

Вирос, научи се да пишеш грамотно !

Мен ли лично може само един човек да ме изкара извън нерви за отрицателно време.И това е сестра ми,която е седем години по малка от мен.Не знам как го постига ама го прави и то много успешно с дейстивията си. :angry1

Мен ли лично може само един човек да ме изкара извън нерви за отрицателно време.И това е сестра ми,която е седем години по малка от мен.Не знам как го постига ама го прави и то много успешно с дейстивията си. :angry1

Същата работа :cry . Да открием един клуб на "Тероризираните от по-малки сестри"

Едва ли има по-спокоен човек от мен :)

Самоконтролът е най-доброто ми качество и дори някой да ме ядоса с нещо, няма да го покажа. Друг е въпросът, че мога да правя компромиси и не се стига до нервни ситуации. Което е огромен плюс!

ХАХА,бойте ме и мен в клуба :D

Конкретно на въпроса-НЕ!Най-лошото е да си мълчиш..когато някой/нещо ме дразни винаги се старая да оправя нещата...

Изключително много мразя например да споря с невежи и непросветени хора,в област,от която си нямат и представа,а са с големи претенции...Всеки да си знае мястото.Мене например няма да ме видите да кажа нищо за коли поради простата причина ,че си нямам и понятие от тях :P

Мразя и да ме апострофират и да ме прекъсват(макар че аз доста често ги правя)...Абе въобще в повечето случаи реагирам рязко и спонтанно на дразнители :punk

Естествено ,има моменти,когато най-добре е да си замълчиш.Зависи от ситуацията :D

mi huu

ma nali znaesh : 4ovek koito moje da pi6e edna duma po edin na4in ne moje da pi6e"

juji kogato davash tema pone si izkaji i tvoito mnenie  :inqn

Ами не, ама знам ,че като напишеш 7 реда изречение без препинателни знаци и на шльоковица се чете много трудно.

Много бързо човек може да ме изкара от нерви. :devil

Не се стига често до бой,но повече заплашвам с думи(някой път съм си изпълнявал заканата). :bgrin:

Почти не си стискам езика зад зъбите и ми е много голяма устата и често си патя за тФа. :cry

П.С.Внимавайте какво говорите... :rolleyes:

ае мене ме избива на смях чесну казано ако някой се е засилил с нападки срешу мен или най-малкото му се чудя тоя с каф акъл е тръгнал да ми се обяснява за нещо за което не е прав,сеа ако аз съм сгафил ше си призная,но при мен няа такова нещо като "извън нерви", по-скоро бих бил учуден,учуден от изблика на някой,отколкото да дам воля на нервите,и както е казал някой по-умен от мен :) " накажи глупака с мълчание"

Аз по принцип съм спокоен човек и търпя.......на шеги......трудно се ядосвам и изнервям, НО когато това стане хич не ми пука какво говоря и правя......доста умея да се справям в отбрана....с думи :D .......Лесно не се давам доволен съм, когато успея да затапя някой устатко :)

Tva za buzata e zakona koito ne za4itam za pravilen.4esto si izpuskam nervite i pove4eto pati si go izkarvam na brat mi.I posle sajalqvam! :cry :angry1 :sayjin: Ne tarpq na 6egi ako ne sa ot priuqtel.Ina4e stava lo6o.Ne moga da se biq no pak kogato mi kipne ne gledam kvo pravq :blowup: :throw:

Tva za buzata e zakona koito ne za4itam za pravilen.4esto si izpuskam nervite i pove4eto pati si go izkarvam na brat mi.I posle sajalqvam! :cry  :angry1  :sayjin:  Ne tarpq na 6egi ako ne sa ot priuqtel.Ina4e stava lo6o.Ne moga da se biq no pak kogato mi kipne ne gledam kvo pravq :blowup: :throw:

С теб съм брато...

juji kogato davash tema pone si izkaji i tvoito mnenie

Е, май и аз ще трябва да се впиша. И да отговарям на собствените си въпроси...

На мен доста често ми се случва да стисвам здраво зъби. Още в трети клас откъртих мъничко парченце от един зъб :) Аз доста бързо избухвам, когато не съм в настроение, но предпочитам да си го изкарвам на възглавницата-колкото повече си го изкарвам, толкова по-пухкава става :D Добре, че не може да говори.... :) Иначе не е нужно някой да ме познава, за да разбере в какво настроение съм-достатъчно е само да ме погледне.

Това, което ме изкарва извън нерви най-много е липсата на възпитание и неуважението на всяка една форма на индивидуалност. Има и още много неща, но ще ги оставя за себе си.

Иначе karaman много готино го каза :)

Но в повечето случаи предпочитам да стисна зъби и да си спестя абсолютно безсмислени спорове-от тях няма полза, а само главоболие и покачване на адреналина. Пък и като се познавам....По-добре да не ставам лоша :), а да ходя на зъболекар. :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...