Danco Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Предварително се извинявам ако темата вече съществува и дали ваобще е за тук. Имам следния проблем ... както си играя някоя игричка и особено counter-strike и изведнъж ме искарва от играта и се показва някаква реклама през IE-to. Вапроса ми е как да предотвратя това ... има ли така програма? PS: Това става без IE-to да е пуснато... иначе имам pop-up killer програма която спира рекламите когато съм отворил IE-to. И също съм си регистрирал Flashget-a и няма banneri. Предварително благодаря на отзовалите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Предварително се извинявам ако темата вече съществува и дали ваобще е за тук. Имам следния проблем ... както си играя някоя игричка и особено counter-strike и изведнъж ме искарва от играта и се показва някаква реклама през IE-to. Вапроса ми е как да предотвратя това ... има ли така програма?PS: Това става без IE-to да е пуснато... иначе имам pop-up killer програма която спира рекламите когато съм отворил IE-to. И също съм си регистрирал Flashget-a и няма banneri. Предварително благодаря на отзовалите се. Parvo zatvori(izobshto go exit-vaj) FlashGet-a i vij dali shte prodalji. Ako spre - registriraj FlashGet s drug nomer ili napravo kachi druga versia. A ako ne spre - instaliraj si Google toolbar - tja ima dosta moshten pop-up killer....i az imah otdelna programa, kojato hvashtashe 85% ot prozorcite, ama Google gi hvashta nad 95%. Ama maj trjabva da otvorish pone edna stranica na IE, dokato igraesh. P.S. I si pusni AdAware & Search and Destroy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 като е станало въпрос,да не търся и да не поствам нова тема: сложих флаш гет 1.65 пуснах кий ген с име и мейл който иска това вчера но днес пак ми се появиха рекламите и наизлизаха поп ъп рекламите...дайте свестен кий ген,плс!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_shadow Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Бях с Норът Антивирус 2003 и имах същия проблем като теб. И флаша ми беше регистриран а АдАварето нищо не намираше. А експлорера постоянно ми гърмеше. Инсталирах Каспарски Антивирус ъпрейтвах го и я познай: Намери ми 1250 заразени файла и 24 различни вируса. Сега и експлорера не ми гърми. И бозата ми е здрава. Но хваща от време на време че има вирус и то само един и същ и го показва само ако съм бил в интернет с експлорера. Скоро ще трябва да го преинсталирам. Ако ти устиска така с тия банери и не ги показва повече карай така. Но продължи ли просто преинсталирай бозата. Според мен това е решението. Ще си загубиш два пъти повече време в търсене на лек срещу изкачащите прозорци отколкото ако го преинсталираш. Весели празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 това ми напомня за фраза,казана тук: "касперски намира повече вируси,отколкото файла има на компютъра" Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Предварително се извинявам ако темата вече съществува и дали ваобще е за тук. Имам следния проблем ... както си играя някоя игричка и особено counter-strike и изведнъж ме искарва от играта и се показва някаква реклама през IE-to. Вапроса ми е как да предотвратя това ... има ли така програма?PS: Това става без IE-to да е пуснато... иначе имам pop-up killer програма която спира рекламите когато съм отворил IE-to. И също съм си регистрирал Flashget-a и няма banneri. Предварително благодаря на отзовалите се. <{POST_SNAPBACK}> Ако не е нито едно от посочените неща по-горе от колегите, значи имаш шпионски боклуци. Моята препоръка е да си свалиш Ad-Awere SE 1.5 Profeessional, упдейдваш дефинициите и правиш Full System Scan и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_shadow Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Ми аз пробвах с Ad-aware 6 Pro Built 181 и ги чисти ама после пак плъзват гадинките им мръсни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Moeto predlojenie e napravo da go mahne6 IE i da si slojish FireFox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Ми аз пробвах с Ad-aware 6 Pro Built 181 и ги чисти ама после пак плъзват гадинките им мръсни. <{POST_SNAPBACK}> Аз не ти говоря за таа стара версия. Драпни си новата версия дето е с новата серия SE : Ad-Awere SE 1.5 И не се заблуждавай от числата. Тази към която сега ти дадох линк е най-новата. Драпни я и пробвай с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 като е станало въпрос,да не търся и да не поствам нова тема:сложих флаш гет 1.65 пуснах кий ген с име и мейл който иска това вчера но днес пак ми се появиха рекламите и наизлизаха поп ъп рекламите...дайте свестен кий ген,плс!!! <{POST_SNAPBACK}> ima si tema ama aide http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Flashget....65.patch.only/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 10х човече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 10х човече! <{POST_SNAPBACK}> nali za tova sme tuk da si pomagame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.