Jump to content
BulForum.com

pop-up Проблем

Danco

Recommended Posts

Предварително се извинявам ако темата вече съществува и дали ваобще е за тук. Имам следния проблем ... както си играя някоя игричка и особено counter-strike и изведнъж ме искарва от играта и се показва някаква реклама през IE-to. Вапроса ми е как да предотвратя това ... има ли така програма?

PS: Това става без IE-to да е пуснато... иначе имам pop-up killer програма която спира рекламите когато съм отворил IE-to. И също съм си регистрирал Flashget-a и няма banneri.

Предварително благодаря на отзовалите се.

Предварително се извинявам ако темата вече съществува и дали ваобще е за тук. Имам следния проблем ... както си играя някоя игричка и особено counter-strike и изведнъж ме искарва от играта и  се показва някаква реклама през IE-to. Вапроса ми е как да предотвратя това ... има ли така програма?

PS: Това става без IE-to да е пуснато... иначе имам pop-up killer програма която спира рекламите когато съм отворил IE-to. И също съм си регистрирал Flashget-a и няма banneri.

Parvo zatvori(izobshto go exit-vaj) FlashGet-a i vij dali shte prodalji. Ako spre - registriraj FlashGet s drug nomer ili napravo kachi druga versia. A ako ne spre - instaliraj si Google toolbar - tja ima dosta moshten pop-up killer....i az imah otdelna programa, kojato hvashtashe 85% ot prozorcite, ama Google gi hvashta nad 95%. Ama maj trjabva da otvorish pone edna stranica na IE, dokato igraesh. :D

P.S. I si pusni AdAware & Search and Destroy. :punk

като е станало въпрос,да не търся и да не поствам нова тема:

сложих флаш гет 1.65

пуснах кий ген с име и мейл който иска

това вчера

но днес пак ми се появиха рекламите и наизлизаха поп ъп рекламите...дайте свестен кий ген,плс!!!

Бях с Норът Антивирус 2003 и имах същия проблем като теб. И флаша ми беше регистриран а АдАварето нищо не намираше. А експлорера постоянно ми гърмеше. Инсталирах Каспарски Антивирус ъпрейтвах го и я познай: Намери ми 1250 заразени файла и 24 различни вируса. Сега и експлорера не ми гърми. И бозата ми е здрава. Но хваща от време на време че има вирус и то само един и същ и го показва само ако съм бил в интернет с експлорера. Скоро ще трябва да го преинсталирам.

Ако ти устиска така с тия банери и не ги показва повече карай така. Но продължи ли просто преинсталирай бозата. Според мен това е решението. Ще си загубиш два пъти повече време в търсене на лек срещу изкачащите прозорци отколкото ако го преинсталираш.

Весели празници! :)

това ми напомня за фраза,казана тук:

"касперски намира повече вируси,отколкото файла има на компютъра"

:)

Предварително се извинявам ако темата вече съществува и дали ваобще е за тук. Имам следния проблем ... както си играя някоя игричка и особено counter-strike и изведнъж ме искарва от играта и  се показва някаква реклама през IE-to. Вапроса ми е как да предотвратя това ... има ли така програма?

Ако не е нито едно от посочените неща по-горе от колегите, значи имаш шпионски боклуци.

Моята препоръка е да си свалиш Ad-Awere SE 1.5 Profeessional, упдейдваш дефинициите и правиш Full System Scan и си готов.

Ми аз пробвах с Ad-aware 6 Pro Built 181 и ги чисти ама после пак плъзват гадинките им мръсни. :starwars:

Аз не ти говоря за таа стара версия.

Драпни си новата версия дето е с новата серия SE :

Ad-Awere SE 1.5

И не се заблуждавай от числата.

Тази към която сега ти дадох линк е най-новата.

Драпни я и пробвай с нея.

като е станало въпрос,да не търся и да не поствам нова тема:

сложих флаш гет 1.65

пуснах кий ген с име и мейл който иска

това вчера

но днес пак ми се появиха рекламите и наизлизаха поп ъп рекламите...дайте свестен кий ген,плс!!!

ima si tema ama aide ;)

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Flashget....65.patch.only/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...