MyOwnSummer Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 От състоялата се среща върнах, само 5 диска (в мен има още 8). Аз обаче имам два въпроса: 1. Какво е "Конси сили по DIN" и "Конски сили по SAE" 2. Каква е формулата за изчисляване на ддс и мито за втора употреба автомобил над 4г, когато има документ EURO1 и когато няма такъв. Знам, че има онлайн калкулатори, но аз искам да знам как се изчислява митото и ДДСто, та като отида в някоя автокъща да знам колко пари да извадя от обявената цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Аз ще мина през седмицата през залата,за да си взема диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 DIN(PS - Pferdestärke): 1 PS = 0,736 W SAE(HP - horsepower): 1 HP = 0,7457 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 mashev какво се разбираме с теб? диска съм го взел трябва да ти дам и 1.80 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 DIN(PS - Pferdestärke): 1 PS = 0,736 W SAE(HP - horsepower): 1 HP = 0,7457 W ROBIN,защо се получава тази разлика?Щото и двете думи значат конски сили/от немски и англииски?/ Отговор на загадката DIN и SAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.