Jump to content
BulForum.com

Списание + CD "Какъв Автомобил?"

stefan

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Всеки който си цени 5те лева които е дал + занимаването и разкарването не би качил диска тук. Иначе да бяхме събрали по 20ст от всеки юзър :)

Ами няма да е много честно спрямо тези , които сме събрали пари, но някой ако реши да го качва няма как да го спрем :)

А чесно ли ще спрямо тези, който са писали softwar-a и статиите - нека ги подпомогнем поне малко!

Нека пиратството не е безгранично ;)

Нищо не пречи да се събере "втора ударна група" от 15тина човека, които да си поръчат диска. Даже, ако искате пак аз ще го поръчам, че поне имам опит .... хехех :tongue

Ами няма да е много честно спрямо тези , които сме събрали пари, но някой ако реши да го качва няма как да го спрем :)

Да, напълно си прав!Много лесно всичко на готово.Предлагам никакво качване на диска.Имаше достатъчно време който иска да се включи!Който си направи оглушки да събере пари с останалите желаещи и да си поръчат друг.Така е най-справедливо!

А чесно ли ще спрямо тези, който са писали softwar-a и статиите - нека ги подпомогнем поне малко!

Нека пиратството не е безгранично ;)

Нищо не пречи да се събере "втора ударна група" от 15тина човека, които да си поръчат диска. Даже, ако искате пак аз ще го поръчам, че поне имам опит .... хехех  :tongue

Да, и това. Значи няма да го качваме :)

Извинявай те,ама и аз мисля че не трябва да се качва,все пак имаше достатъчно време ,който иска да се включи,така че sorry :bgrin:

А по въпроса са срещата ,даите някакъв час за събота ,когато мисля ,че всеки е по-свободен

Извинявай те,ама и аз мисля че не трябва да се качва,все пак имаше достатъчно време ,който иска да се включи,така че sorry :bgrin:

А по въпроса са срещата ,даите някакъв час за събота ,когато мисля ,че всеки е по-свободен

За часа нямам претений ако искате пак в 16:30, но недейте качвайте диска. Някой каза в другата тема, че ще го качи в дата.бг :blink:

..........

Събота, 16:00/30 ч., кино Лъки синема?

Tvyrdo sym ubeden 4e diska 6te se poqvi iz neta, dali nqkoi ot nas ili nqkoi drug 6te go ka4at, vse e taq, az sym dal pari za diska i 4estno kazanao nqmam ni6to protiv dase ka4i vyv vareza, nesym za 5lv, neka oba4e ostanalite koito samo sledqha temata i 4akaha da pristigne diska zadasi izkrynkat kopie(ili da byde ka4en v wareza), dasi pomislqt dali e 4estno ot tqhna strana. posledno sre6tata za sybota 16 v lyki cinema taka li e?

Да, 4-4:30 часа на същото място.Никой не е за 5 лева, въпроса е, че е голям тарикатлък ние да го вземем, пък някой друг да се скътае, защото знае,че после пак ще го получи.

Май, май и аз ще отпътувам още сутринта.Така, че сигурно няма да дойда.

@sMARTBoomer Ако не се върна до неделя, ще те помоля да вземеш и моя диск, а пък като се върна ще се разберем как да го взема :)

@sMARTBoomer Ако не се върна до неделя, ще те помоля да вземеш и моя диск, а пък като се върна ще се разберем как да го взема :)

Днеска се видяхме с MyOwnSummer и той ми даде моя диск.

MyOwnSummer или някой с диск ,може ли да ми пуснете на ПМ или на kolioeng@abv.bg статията за Пасат ,WV

10x преварително ,но ако може да я пуснете днес ве4ерта

много ми е спешно ,че утре ще ходя на едни обяви

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...