Jump to content
BulForum.com

Списание + CD "Какъв Автомобил?"

stefan

Recommended Posts

Хора, съжалявам но известно време отсъствах от града и чак сега видях развитието на темата. Има ли някакъв начин да ме включите в комбината, макар и със закъснение? Ако да - някой да ми прати PM колко пари, кoга, къде и на кого трябва да дам.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
Хора, съжалявам но известно време отсъствах от града и чак сега видях развитието на темата. Има ли някакъв начин да ме включите в комбината, макар и със закъснение? Ако да - някой да ми прати PM колко пари, кoга, къде и на кого трябва да дам.

ми и аз така, ама ме беше срам да питам.

та може ли да се включим чак сега?!

След малко ще ти пратя PM

Тва с адресите сериозно ли бе :confused

Да :)

ми и аз така, ама ме беше срам да питам.

та може ли да се включим чак сега?!

След малко ще ти пратя PM

Тва с адресите сериозно ли бе :confused

Защо не?

Аз лично дадох общо 3.80 за такси (отиване и връщане).

Всеки да си направи сметката и ще види че наистина има хляб в идеята, защото ако сметнем всички пари, които всеки ще даде за транспорт може и да съберем още половината от стойността на диска ;)

Затова всеки който иска да се включва да си приготви 5лв + бланка, която да върне на MyOwnSummer, kogato CD-Таксито мине покрай него.

@MyOwnSummer ако си навит да стане така, им пиши на хората на какви бланки ще им заисваш, за да не им запишеш на Verbatim, а да ти върнат Princo без надписи ;)

Аз ще ги закарам с колата, пък парите ги дайте на мен :)

Ами аз вече пратих PM на останалите, които искат да се включат утре да дойдат в залата. Стефчо, освен да взема и от др. по 5 лв. и после колкото пари артисат ги "наливаме" в тойотата и ще се правим на куриери ;) ще я напомпаме с бензин ;)

Ами аз вече пратих PM на останалите, които искат да се включат утре да дойдат в залата. Стефчо, освен да взема и от др.  по 5 лв. и после колкото пари артисат ги "наливаме" в тойотата и ще се правим на куриери ;) ще я напомпаме с бензин  ;)

Супер :)

Нека всеки, който е дал пари да каже какво иска да се направи с останалите 26 лева. Вариантите са три :

-доставка.

-среща-връщане на пари (тези които са дали 5 лв., се връща 1,80 лв., тези с 4 лв., се връща 0.80 лв. -).

- трети вариант - среща с цел скромна почерпка, под наслов "коментиране на колите, жените и ... още нещо"

Аз лично първия го зачерквам ,защото са пари на вятъра.

Според мен вариант 1 или 3.Но ако ще е 3 нека да е след петък , че имам изпит :)

Вариант 2~=3

То ще е хубаво да направим една кръчма ама ще траа да дедем доста отгоре ;)

Ама както решите. Иначе аз ще си взема диска от залата.

А за черпене .... ще видим

......., a dokade stigna sas onova CD,doide li ve4e

Дискът все още не е пристигнал, вчера ми се обадиха и казаха, че днес трябва да ми го доставят.

Щом го получа, веднага го записвам и ви уведомявам!

btw. вчера като ми се обадиха да потвърдя за поръчката, попитах дали ще получа и списание? Казаха ми, че ще получа само диск!

Дискът все още не е пристигнал, вчера ми се обадиха и казаха, че днес трябва да ми го доставят.

Щом го получа, веднага го записвам и ви уведомявам!

btw. вчера като ми се обадиха да потвърдя за поръчката, попитах дали ще получа и списание? Казаха ми, че ще получа само диск!

И списание да ти бяха изпратили, да нямаше да го вадим на ксерокс? :D Целта е диска! :punk :punk :punk

Дискът е в мен. Безпроблемно се "клонира", само, че :) функцията COPY (ctrl+c) е забранена (защитена).

Първата статия, която прочетох беше за :)

toyota.GIF

............

............

после ще поразгледам статиите по-подробно, че сега имам др. работа.

p.s. Предлагам среща в петък или събота, в удобен за всички час.

Доставки няма да има!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...