Oceansoul Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Хора, съжалявам но известно време отсъствах от града и чак сега видях развитието на темата. Има ли някакъв начин да ме включите в комбината, макар и със закъснение? Ако да - някой да ми прати PM колко пари, кoга, къде и на кого трябва да дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Тва с адресите сериозно ли бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Хора, съжалявам но известно време отсъствах от града и чак сега видях развитието на темата. Има ли някакъв начин да ме включите в комбината, макар и със закъснение? Ако да - някой да ми прати PM колко пари, кoга, къде и на кого трябва да дам. <{POST_SNAPBACK}> ми и аз така, ама ме беше срам да питам. та може ли да се включим чак сега?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Хора, съжалявам но известно време отсъствах от града и чак сега видях развитието на темата. Има ли някакъв начин да ме включите в комбината, макар и със закъснение? Ако да - някой да ми прати PM колко пари, кoга, къде и на кого трябва да дам. <{POST_SNAPBACK}> След малко ще ти пратя PM Тва с адресите сериозно ли бе <{POST_SNAPBACK}> Да ми и аз така, ама ме беше срам да питам.та може ли да се включим чак сега?! <{POST_SNAPBACK}> След малко ще ти пратя PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Тва с адресите сериозно ли бе Защо не? Аз лично дадох общо 3.80 за такси (отиване и връщане). Всеки да си направи сметката и ще види че наистина има хляб в идеята, защото ако сметнем всички пари, които всеки ще даде за транспорт може и да съберем още половината от стойността на диска Затова всеки който иска да се включва да си приготви 5лв + бланка, която да върне на MyOwnSummer, kogato CD-Таксито мине покрай него. @MyOwnSummer ако си навит да стане така, им пиши на хората на какви бланки ще им заисваш, за да не им запишеш на Verbatim, а да ти върнат Princo без надписи Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Аз ще ги закарам с колата, пък парите ги дайте на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз ще ги закарам с колата, пък парите ги дайте на мен <{POST_SNAPBACK}> Ами аз вече пратих PM на останалите, които искат да се включат утре да дойдат в залата. Стефчо, освен да взема и от др. по 5 лв. и после колкото пари артисат ги "наливаме" в тойотата и ще се правим на куриери ще я напомпаме с бензин Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Ами аз вече пратих PM на останалите, които искат да се включат утре да дойдат в залата. Стефчо, освен да взема и от др. по 5 лв. и после колкото пари артисат ги "наливаме" в тойотата и ще се правим на куриери ще я напомпаме с бензин Супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Нека дойде диска, пък ще му мислим На мен лично по ми харесва идеята да се съберем някъде и да се почерпим., ама както кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Почерпка ли? Аз съм винаги готов за почерпване Тъкмо ще обсъдим колите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 .. и жените Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 И това е идея. Тъкмо ще обменим инфо, тъй като съм сигурен че всеки се е ровил бая за тия пусти коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 koga se o4akva dase poqvi diska? i kvo re6ihte ako ostanat pari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 Нека всеки, който е дал пари да каже какво иска да се направи с останалите 26 лева. Вариантите са три : -доставка. -среща-връщане на пари (тези които са дали 5 лв., се връща 1,80 лв., тези с 4 лв., се връща 0.80 лв. -). - трети вариант - среща с цел скромна почерпка, под наслов "коментиране на колите, жените и ... още нещо" Аз лично първия го зачерквам ,защото са пари на вятъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Вариант ТРИ е най-добър ,а според мен е добър и без да са останали пари,важна е ОБМЯНАТА НА ОПИТ и ПОЧЕРПКАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Според мен вариант 1 или 3.Но ако ще е 3 нека да е след петък , че имам изпит Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Според мен вариант 1 или 3.Но ако ще е 3 нека да е след петък , че имам изпит <{POST_SNAPBACK}> Вариант 2~=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Аз съм навит на вариант 3.Иначе не ми пречи да отскоча до залата на MyOwnSummer...и без тва ми се налага да вися в ПУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 То ще е хубаво да направим една кръчма ама ще траа да дедем доста отгоре Ама както решите. Иначе аз ще си взема диска от залата. А за черпене .... ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 MyOwnSummer Коя ти е залата. Може и аз да мина си го зема пък за черпене ще му мислим по-нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ......., a dokade stigna sas onova CD,doide li ve4e <{POST_SNAPBACK}> Дискът все още не е пристигнал, вчера ми се обадиха и казаха, че днес трябва да ми го доставят. Щом го получа, веднага го записвам и ви уведомявам! btw. вчера като ми се обадиха да потвърдя за поръчката, попитах дали ще получа и списание? Казаха ми, че ще получа само диск! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Дискът все още не е пристигнал, вчера ми се обадиха и казаха, че днес трябва да ми го доставят. Щом го получа, веднага го записвам и ви уведомявам! btw. вчера като ми се обадиха да потвърдя за поръчката, попитах дали ще получа и списание? Казаха ми, че ще получа само диск! <{POST_SNAPBACK}> И списание да ти бяха изпратили, да нямаше да го вадим на ксерокс? Целта е диска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Дискът е в мен. Безпроблемно се "клонира", само, че функцията COPY (ctrl+c) е забранена (защитена). Първата статия, която прочетох беше за ............ ............ после ще поразгледам статиите по-подробно, че сега имам др. работа. p.s. Предлагам среща в петък или събота, в удобен за всички час. Доставки няма да има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Как знаеш коя статия да прочетеш На мен ми е удобно що годе по всяко време , така че оставям другите да кажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Определено в събота, а ако не ще мина през залата на MyOwnSummer, само да ми каже коя е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.