Jump to content
BulForum.com

Списание + CD "Какъв Автомобил?"

stefan

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

ето и списъка до момента

1. stefann - !

2. kolioeng - !

3. CyberHill - ! остави - 5,50 лв. + диск VERBATIM

4. nrg - !

5. sMARTBomber - !

6. Godfather - !

7. kotapah - ! остави 5,00 лв. + диск SANG

8. velvet_underground - !

9/10 MyOwnSummer + приятел - !/!

11. mashev !

12/13 Stenli + приятел !!

14. star_net !

с "!" съм отбелязал сигурните, с "?" непотвърдилите.

Изпратил съм PM на nrg и kolioeng да потвърдят, че ще участват.

Ако някой неможе да дойде на срещата в неделя, да ми прати PM да се разберем какво ще правим.

....

edit: после кой ще се заеме да прави копия на диска :huh:

Аз

aide ako ima pove4e ot trakiq dase vidim nqkyde tam i da izly4im predstavitel za nedelq v 16:00 na po6tata, i az sym ot trakiq, pyk nesym siguren dali 6te sym v pl  v nedelq kym 16.

MyOwnSummer men 6to nesime pisal v spisyka?????

Защото съм на работа и списъка го правя от 2 часа :) (лудница е) - ще те добавя веднага.

Значи който е от тракия ако иска може на мен да ми даде парите, само трябва да се разберем кога и къде. Примерно довечера след 8 става, или в близкия половин час, след това имам работа.

Довечера след 8 ще ме мързи да излизам най-вероятно. Аз ще кажа на нашите, че няма да си ходя на село и тва е. Само кажете кога, къде и колко пари да носим :excl:

едит:stefann напиши в 1-вия пост кои сме хората.

Ако се вярва на прогнозата на bTV - утре ще вали сняг и мяй няма да е много добра идеята да се чакаме пред пощата!

Затова предлагам, ако е лошо времето да се чакаме в коридора ( на 1вия етаж !!! ) на кино "Лъки синема". И понеже в 16:15 и 16:30 има прожекции на филми, предлагам срещата да стане след 16:30. Аз ще съм там към 16:20, ще седна на някоя от пейките вътре в коридора и ще си оставя раницата до мен (сива Adidas), ще съм със Синьо яке и дънки (това го пиша, защото Стефан ме попита как ще се познаем). Ако ще се събираме пред пощата, предлагам sMARTBomber да е 1ви там и останалите да се ориентираме по него къде е групата (понеже е "2 метра мъж" :D).

И пак да попитам, има ли отказали се ?

Ами айде уточнете се точен час и място. Какво е това ако е хубаво ако не е хубаво :bgrin: Да се чакаме в киното и тва е ;)

едит: по-колко пари да носим :unsure:

ОК, значи аз ще дойда в 16:30 в киното.

Нека да е последно това място, защото не се знае кой последно ще прочете темата и какво ще се разбере от някой накрая...

За парите - ами носете си по 7-10 лв па колкото излезе. Ако ви хартисат - ще се почерпите по едни пуканки а може и да си вземете сандвич 'Трепач' зависи колко сте гладни. Все пак говорим за 1-2 лева разлика в случай, че не дойде някой. Но този някой губи диска така че важното е сериозните да се съберем и да си го вземем.

И да не забравите да си носите празно CD!

ОК, значи аз ще дойда в 16:30 в киното.

Нека да е последно това място, защото не се знае кой последно ще прочете темата и какво ще се разбере от някой накрая...

ОК> последно, 16:30 в вкино Лъки Синема

ОКи аз съм там, :D ще съм с колело но имам тел на MyOwnSummer така че нема начин да се разминем :bgrin:

ЕДИТ: а пък на прогнозите на бТВ не трябва да се вярва много ,убедил съм се :angry: :angry: :lol:

Значи 16:30 във лъки синема, аз за диска съм сигурен,но все още незнам дали ще мога в уговореният час да дойда. айде да ви помоля да ме пишете в списъка пък аз, ако може с някой от тракия дасе оговоря, да му дам пари и диск. Айде които е от тракия да каже днес дали неможе дасе срештнем някъде в тракия даму дам пари и диск.

Значи 16:30 във лъки синема, аз за диска съм сигурен,но все още незнам дали ще мога в уговореният час да дойда. айде да ви помоля да ме пишете в списъка пък аз, ако може с някой от тракия дасе оговоря, да му дам пари и диск. Айде които е от тракия да каже днес дали неможе дасе срештнем някъде в тракия даму дам пари и диск.

mashev ако ще се уговаряш с някой, казвай, защото веднъж съберем ли парите ще бъде късно...

mashev ако си близко до 1-ви блок аз ще тръгвам към 4 часа. Чакай ме на спирката на карината. Ако ли пък не здраве да е.

ПП момчета аз обикновенно закъснявам да ме чакате :)

Съжалявам,че ме няма на уговорената среща,но здравословното състояние/драйфане/ не ми позволява да се откажа от липсата на кенеф

Я бързо проверка :) - да съм пропуснал някой?

1. stefann - ! - 5 лв. - Traxdata (Black)

2. kolioeng - ! - 5 лв. + диск AdvanCD

3. CyberHill - ! остави - 5,50 лв. + диск VERBATIM - Записан

4. sMARTBomber - ! - 5 лв. + диск TDK - Metallic

5. Godfather - ! - 5 лв. + диск Office1Superstore

6. kotapah - ! остави 5,00 лв. + диск SANG

7/8 MyOwnSummer + приятел - !/! - 10 лв.

9/10 Stenli + приятел !! - 10 лв. + 2 diska SAMSUNG (Black)

11. mashev ! - 5 лв. + диск OGATECH

12. Lucky Luciano - 5 лв. + диск TDK

-----------------------------------

new:

13. Oceansoul - 4 лв. + диск Sky

14. velvet_underground - ! 4 лв. + диск VERBATIM (blue)

15. star_net - 4 лв. - без диск

16. mobo - 4 лв. + диск SONY

17. nrg - 4 лв. + диск

2-мата да дават по 5 лв и идеята с едно Taxi да се разхвърлят готовите дискове по адресите може и да се осъществи ;)

ОК. - само трябва всеки, който е участвал да ми прати на PM адреса си :)

Аз мислех да се съберем на по бира(лимонада за мен) , ама няма да стигнат :)

То не пречи пак да се съберем на бира ft. лимонада (за мен също лимонада) да видим кой е по-по-най ;)

EDIT: поръчах списанието!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...