CyberHill Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Само гледайте да не се откажете.... не сериозните да не пишат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 ето и списъка до момента 1. stefann - ! 2. kolioeng - ! 3. CyberHill - ! остави - 5,50 лв. + диск VERBATIM 4. nrg - ! 5. sMARTBomber - ! 6. Godfather - ! 7. kotapah - ! остави 5,00 лв. + диск SANG 8. velvet_underground - ! 9/10 MyOwnSummer + приятел - !/! 11. mashev ! 12/13 Stenli + приятел !! 14. star_net ! с "!" съм отбелязал сигурните, с "?" непотвърдилите. Изпратил съм PM на nrg и kolioeng да потвърдят, че ще участват. Ако някой неможе да дойде на срещата в неделя, да ми прати PM да се разберем какво ще правим. .... edit: после кой ще се заеме да прави копия на диска <{POST_SNAPBACK}> Аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 aide ako ima pove4e ot trakiq dase vidim nqkyde tam i da izly4im predstavitel za nedelq v 16:00 na po6tata, i az sym ot trakiq, pyk nesym siguren dali 6te sym v pl v nedelq kym 16. MyOwnSummer men 6to nesime pisal v spisyka????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 aide ako ima pove4e ot trakiq dase vidim nqkyde tam i da izly4im predstavitel za nedelq v 16:00 na po6tata, i az sym ot trakiq, pyk nesym siguren dali 6te sym v pl v nedelq kym 16.MyOwnSummer men 6to nesime pisal v spisyka????? <{POST_SNAPBACK}> Защото съм на работа и списъка го правя от 2 часа (лудница е) - ще те добавя веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 И един приятел ще си вземе. Ние 2-мата сме 101% сигурни Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Значи който е от тракия ако иска може на мен да ми даде парите, само трябва да се разберем кога и къде. Примерно довечера след 8 става, или в близкия половин час, след това имам работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Довечера след 8 ще ме мързи да излизам най-вероятно. Аз ще кажа на нашите, че няма да си ходя на село и тва е. Само кажете кога, къде и колко пари да носим едит:stefann напиши в 1-вия пост кои сме хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 По-късно ще го напиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ако се вярва на прогнозата на bTV - утре ще вали сняг и мяй няма да е много добра идеята да се чакаме пред пощата! Затова предлагам, ако е лошо времето да се чакаме в коридора ( на 1вия етаж !!! ) на кино "Лъки синема". И понеже в 16:15 и 16:30 има прожекции на филми, предлагам срещата да стане след 16:30. Аз ще съм там към 16:20, ще седна на някоя от пейките вътре в коридора и ще си оставя раницата до мен (сива Adidas), ще съм със Синьо яке и дънки (това го пиша, защото Стефан ме попита как ще се познаем). Ако ще се събираме пред пощата, предлагам sMARTBomber да е 1ви там и останалите да се ориентираме по него къде е групата (понеже е "2 метра мъж" ). И пак да попитам, има ли отказали се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ами айде уточнете се точен час и място. Какво е това ако е хубаво ако не е хубаво Да се чакаме в киното и тва е едит: по-колко пари да носим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ОК, значи аз ще дойда в 16:30 в киното. Нека да е последно това място, защото не се знае кой последно ще прочете темата и какво ще се разбере от някой накрая... За парите - ами носете си по 7-10 лв па колкото излезе. Ако ви хартисат - ще се почерпите по едни пуканки а може и да си вземете сандвич 'Трепач' зависи колко сте гладни. Все пак говорим за 1-2 лева разлика в случай, че не дойде някой. Но този някой губи диска така че важното е сериозните да се съберем и да си го вземем. И да не забравите да си носите празно CD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ОК, значи аз ще дойда в 16:30 в киното. Нека да е последно това място, защото не се знае кой последно ще прочете темата и какво ще се разбере от някой накрая... <{POST_SNAPBACK}> ОК> последно, 16:30 в вкино Лъки Синема Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ОКи аз съм там, ще съм с колело но имам тел на MyOwnSummer така че нема начин да се разминем ЕДИТ: а пък на прогнозите на бТВ не трябва да се вярва много ,убедил съм се Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Значи 16:30 във лъки синема, аз за диска съм сигурен,но все още незнам дали ще мога в уговореният час да дойда. айде да ви помоля да ме пишете в списъка пък аз, ако може с някой от тракия дасе оговоря, да му дам пари и диск. Айде които е от тракия да каже днес дали неможе дасе срештнем някъде в тракия даму дам пари и диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Poneje me nqma6e i 4ak sq vidqh temata, a imam interes i az 6te doida Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Значи 16:30 във лъки синема, аз за диска съм сигурен,но все още незнам дали ще мога в уговореният час да дойда. айде да ви помоля да ме пишете в списъка пък аз, ако може с някой от тракия дасе оговоря, да му дам пари и диск. Айде които е от тракия да каже днес дали неможе дасе срештнем някъде в тракия даму дам пари и диск. mashev ако ще се уговаряш с някой, казвай, защото веднъж съберем ли парите ще бъде късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 mashev ако си близко до 1-ви блок аз ще тръгвам към 4 часа. Чакай ме на спирката на карината. Ако ли пък не здраве да е. ПП момчета аз обикновенно закъснявам да ме чакате Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Съжалявам,че ме няма на уговорената среща,но здравословното състояние/драйфане/ не ми позволява да се откажа от липсата на кенеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Ние тъкмо се чудехме кой липсва...няма нищо , ще измислим как да те включим Ако искаш де Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Я бързо проверка - да съм пропуснал някой? 1. stefann - ! - 5 лв. - Traxdata (Black) 2. kolioeng - ! - 5 лв. + диск AdvanCD 3. CyberHill - ! остави - 5,50 лв. + диск VERBATIM - Записан 4. sMARTBomber - ! - 5 лв. + диск TDK - Metallic 5. Godfather - ! - 5 лв. + диск Office1Superstore 6. kotapah - ! остави 5,00 лв. + диск SANG 7/8 MyOwnSummer + приятел - !/! - 10 лв. 9/10 Stenli + приятел !! - 10 лв. + 2 diska SAMSUNG (Black) 11. mashev ! - 5 лв. + диск OGATECH 12. Lucky Luciano - 5 лв. + диск TDK ----------------------------------- new: 13. Oceansoul - 4 лв. + диск Sky 14. velvet_underground - ! 4 лв. + диск VERBATIM (blue) 15. star_net - 4 лв. - без диск 16. mobo - 4 лв. + диск SONY 17. nrg - 4 лв. + диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 @MyOwnSummer , аре поръчвай още утре та да дойде по на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 2-мата да дават по 5 лв и идеята с едно Taxi да се разхвърлят готовите дискове по адресите може и да се осъществи Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 2-мата да дават по 5 лв и идеята с едно Taxi да се разхвърлят готовите дискове по адресите може и да се осъществи <{POST_SNAPBACK}> ОК. - само трябва всеки, който е участвал да ми прати на PM адреса си Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Аз мислех да се съберем на по бира(лимонада за мен) , ама няма да стигнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз мислех да се съберем на по бира(лимонада за мен) , ама няма да стигнат <{POST_SNAPBACK}> То не пречи пак да се съберем на бира ft. лимонада (за мен също лимонада) да видим кой е по-по-най EDIT: поръчах списанието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.