stefan Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Всички статии от вестник "Авто пазар" от 1997 г. до днес може да прочетете в компютърния диск "Какъв автомобил?".Тези статии, които преди можеше да прочетеш на мобиле.бг , и които в последствие станаха платени. Искаме да се съберем повечко хора, да направим партия и да го купим този диск. Цената му е 54 лева с ДДС. Kойто има желание да пише тук или да ми пише ПМ. Списъка с събралите се : 1. stefann - ! 2. kolioeng - ! 3. CyberHill - ! остави - 5,50 лв. + диск VERBATIM 4. nrg - ! 5. sMARTBomber - ! 6. Godfather - ! 7. kotapah - ! остави 5,00 лв. + диск SANG 8. velvet_underground - ! 9/10 MyOwnSummer + приятел - !/! 11. mashev ! 12/13 Stenli + приятел !! 14. star_net ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Стефане я обясни за какво е.Аз гледах, че го коментирахте в темата за препоръчайте ми кола.Ама не разбрах за какво става въпрос.Айде обясни ни кво има в диска, бля-бля белким някой се навие.Пък и предполагам нищо няма да ти коства... Едит: Ясно мерси за инфото.Днеска ще говоря с бащата и ако иска да притежава такова чудо ще включите в списъка и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 До тук сме тринадесет. Аз, SMARTbomber, Myownsummer и kolioeng , CyberHill, Oceansoul и nrg, godfather, velvet_underground, kotarah, Stenli и Mashev също и приятел на myownsummer. Наистина има много инфо на това цд, мисля, че може да е полезно на много хора. Моля модераторите да не местят темата, защото не става дума нито за win_appz, нито docs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Ако се съберем 10-11 човека,т.е. за около >=5 лв ,бройте и мен Отдавна съм навит за това СД , но ми биаха много парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Ами това е идеята. Записвам те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 И аз влизам До сега колко човека сме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 С теб ставаме пет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Бройте и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 И аз съм "за". Бройте и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Много е полезен диска. Говорил съм със спецове, монтъори и про-шофьори които четат Авто пазар от сума време и всички ми казват, че статиите са кадърно написани и има много ценни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Хайде бройте и мен, но при условие, че се задейства процедурата до месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 И мен ме бройте Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аре да го поръчваме вече.... събрахме ли се достатъчно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Ako e do 5 leva na 4ovek i az sum navit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Super, тъкмо и аз навих един мой приятел да се включи и ставаме 10 човека. Аз предлагам записването да стане до събота. В неделя (ако е хубаво времето) да се съберем някъде в удобен за всички час, всеки да даде съответно по колкото пари се получат и в понеделник да го поръчваме! Неделя 16:00 ч. под часовника на пощата - удобно ли е за всички? Какво ще кажете по въпроса? EDTI: Ako e do 5 leva na 4ovek i az sum navit. <{POST_SNAPBACK}> Ти си 11ят човек - получава се 4лв. и 90 ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Po kolko pari trqbva da subirame.Za6toto az sum malko zakusal s parite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Izvinqvaite no ne me pi6ete sus sigurnost,za6toto i az sumiqt ne sum siguren.Ako re6a 6te kaja vednaga. Stava li taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Po kolko pari trqbva da subirame.Za6toto az sum malko zakusal s parite. <{POST_SNAPBACK}> Ще помоля да се записват само сериозни хора! Сега няма 20 човека да кажат "пиши ме и мен,и аз го искам дози диск" и като стане време да се събират пари .... "ооо ми ся нямам, ми неможе ли утре"! Направете си сметка, да не се укаже накрая, че от 20 човека оставаме 3ма сериозни !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Оки,аз съм сериозен,но пуснете някакъв тел на ПМ ,за да мога да се свържа ако не мога да дойда в неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Super, тъкмо и аз навих един мой приятел да се включи и ставаме 10 човека. Аз предлагам записването да стане до събота. В неделя (ако е хубаво времето) да се съберем някъде в удобен за всички час, всеки да даде съответно по колкото пари се получат и в понеделник да го поръчваме! Неделя 16:00 ч. под часовника на пощата - удобно ли е за всички? Какво ще кажете по въпроса? Супер. Аз съм от абсолютно сигурните Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Пишете ме и мен.100% давам пари за диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Неделя 16:00 ч. под часовника на пощата - удобно ли е за всички?Какво ще кажете по въпроса? Ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Pi6ete i men i az sym absolutno siguren, samo hubavo e nqkakyv tel na nqkoi, ta ako izpusna sre6tata da imam vryzka, ina4e nedelq 16:00 pod 4asovnika na po6tata, i kak dase razpoznaem? 4e nikoi mai ne poznavam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Ами и аз така. Другия вариант е в залата на myownsummer в събота. Довечера ще го обсъдим и ще го напиша в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Аз в неделя няма да мога да дойда понеже ще си ходя на село сигурно Затова ако ще се събират кинтите в неделя. Стефане ти нали си от Тракия, или аз съм останал с грешно впечатлениею? Изобщо ако има някой от желаещите който е от Тракия да ми прати ЛС да се чакаме някъде да му дам кинтите edit: после кой ще се заеме да прави копия на диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.