Shmi Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Ух, интересува ме какво точно представляват тези опции. Знам, че са енергоспестяващи, но пък ... От няколко месеца си седяха на turn off hard disks - after 1 hour, u system standby - after 2 haurs. Обикновено всичко е наред, но вече няколко пъти, когато се събудя РС-то е заспало и като го пусна си тръгва нормално. Но какво забелязвам - че ми е прекъснало и интернет връзката. Така на практика тази нощ не е свалило нищо ... Което е доста дразнещо и работата на РС-то остава безполезна. Нормално ли е това?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Ух, интересува ме какво точно представляват тези опции. Знам, че са енергоспестяващи, но пък ... От няколко месеца си седяха на turn off hard disks - after 1 hour, u sIstem standby - after 2 haurs. Обикновено всичко е наред, но вече няколко пъти, когато се събудя РС-то е заспало и като го пусна си тръгва нормално. Но какво забелязвам - че ми е прекъснало и интернет връзката. Така на практика тази нощ не е свалило нищо ... Което е доста дразнещо и работата на РС-то остава безполезна. Нормално ли е това?! <{POST_SNAPBACK}> Ами направи всичко на never,само на монитора сложи някакво време,което не е задължително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Ами направи всичко на never,само на монитора сложи някакво време,което не е задължително <{POST_SNAPBACK}> Е, ти пък! :о)) Мога да се сетя до толкова. Въпросът е да мога да използвам опциите ако е възможно. Имам в предвид дали мога да оставя се изключва примерно само харда, или обратното ... Дали, че това се случва при мене е нормално и т.н. :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Е, ти пък! :о)) Мога да се сетя до толкова. Въпросът е да мога да използвам опциите ако е възможно. Имам в предвид дали мога да оставя се изключва примерно само харда, или обратното ... Дали, че това се случва при мене е нормално и т.н. :о) <{POST_SNAPBACK}> Ами мисля,че би трябвало да можеш,защото тези процеси от power options се активират само ако пц-то не прави нищо,а в случея сваляш=>не би трябвало да ти се прекъсва връзката. ЕДИТ: не съм пробвал при мен как ще е(дали ще ми се пръкъсва downloada) ЕДИТ2:Явно проблема е при теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Ами мисля,че би трябвало да можеш,защото тези процеси от power options се активират само ако пц-то не прави нищо,а в случея сваляш=>не би трябвало да ти се прекъсва връзката.ЕДИТ: не съм пробвал при мен как ще е(дали ще ми се пръкъсва downloada) <{POST_SNAPBACK}> не би трябвало ама ... :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 За да не отварям нова тема ще пиша тук.Аз имам един проблем,не мога да си активирам Hibernate-ta,когато чекна(enable hibernate) ми излиза това съобщение:The procces cannon acces the file becouse it is being used another procces. .Със WinXP съм.Ппеди можех да го активирам,но след като преинсталирах Вин-а и се получи така,след това пак преинсталирах и пак неще.Ако някой има идеи да пише.10x предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Zna4i, po princip ako si napravi6 HDD-to da se izkliu4va, a sa6tevremenno svalq6 ne bi trqbvalo da ima6 problem.Prosto nqma da se spre,za da ne se prekasne download-a. Moq savet e,ako iska6 da polzva6 vsi4ki funkcii na power options, instalni si Windows XP SP1 na 4isti4ko i si gotov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Благодаря за съвета, но не мисля, че ще се оправи :о) В момента съм със SP2, т.е media center Edition ако трябва да съм точен. Ако не трябва да се изключва, когато се сваля нещо, тази функция ми била абсолютно безполезна, защото винаги има какво да дърпам :о) Аз за това го държа и включено РС-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Благодаря за съвета, но не мисля, че ще се оправи :о) В момента съм със SP2, т.е media center Edition ако трябва да съм точен. Ако не трябва да се изключва, когато се сваля нещо, тази функция ми била абсолютно безполезна, защото винаги има какво да дърпам :о) Аз за това го държа и включено РС-то. <{POST_SNAPBACK}> Da be qsno i az sdam taka, imam predvid naprimer ako ti svar6i download-a da ti se spre hdd-to, ama to pak za tva ima opciq Shut Down When Done.Kakto i da e! Aide veselo izkarvane na novata godina na vsi4ki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.