doikov Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 ne moga da svalq nito 1 igra ot saita az li ne znam kak ili ima nqkakav problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Значи прдполагам сваляш с FlashGet, това става като цъкнеш с десен бутон върху фаила и му дадеш Download using FlashGet (Това ако фаила е един, тоест например .bin).Ако играта е множество от .rar фаилове може да дадеш пак с десен бутон на празно място Download all by FlashGet.Може да сваляш със Save Target As дето си е от Windows-a..ако си с Windows.. Ако това си го знаеш и проблем в тази област нямаш..значи се пак не е изключено да има проблем в тоето PC ili Connection-a.Аз си свалям без проблем...затова се замисли от кога не си си реинсталвал OS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Ако е това, за което си мисля ... Появават се червени кръстчета отпред на файловете и не искат да се свалят. И при мене го има ... Ако дърпам от друга директория по същото време нямам проблеми ... Any ideas? :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Ами ако е тва проблема..значи или фаиловете са прецакани или има неква временна проблемация, защото това с кръстчетата ми се е случвало и на мен, но след извесно време (няколко часа) всичко се оправя и се сваля без проблеми! Амм общо взето..FlashGet-a е малко Suck-ана история Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Да ама при мене не се оправя въобще :о) Сега пробвах едни файлове от преди 2 седмици някъде и пак не иска :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Ми незнам тука вече ко да кажа Даи ми URL за тия фаилове да се пробвам да ги сваля! Може да са си прецакани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 http://www.warez.ru:8084/gamez/Chemicus:.J...r.Side-FLT/CD2/ Гепи :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Амм..ми пробвах го...но всеки един от файловете си тръгна..Проблема е в теб..Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Амм..ми пробвах го...но всеки един от файловете си тръгна..Проблема е в теб..Sorry <{POST_SNAPBACK}> Хм ... интересно нещо се получи при мене - като изтрих всички файлове и ги add-нах на ново тръгнаха да се свалят ... :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Хах..ами честито..изглежда всичко се оправи а? Ако има нещо свиркай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.