Jump to content
BulForum.com

problem sas svalqneto na igri

doikov

Recommended Posts

Значи прдполагам сваляш с FlashGet, това става като цъкнеш :) с десен бутон върху фаила и му дадеш Download using FlashGet (Това ако фаила е един, тоест например .bin).Ако играта е множество от .rar фаилове може да дадеш пак с десен бутон на празно място Download all by FlashGet.Може да сваляш със Save Target As дето си е от Windows-a..ако си с Windows..:)

Ако това си го знаеш и проблем в тази област нямаш..значи се пак не е изключено да има проблем в тоето PC ili Connection-a.Аз си свалям без проблем...затова се замисли от кога не си си реинсталвал OS :)

Ако е това, за което си мисля ... Появават се червени кръстчета отпред на файловете и не искат да се свалят. И при мене го има ... Ако дърпам от друга директория по същото време нямам проблеми ... Any ideas? :o)

Ами ако е тва проблема..значи или фаиловете са прецакани :) или има неква временна проблемация, защото това с кръстчетата ми се е случвало и на мен, но след извесно време (няколко часа) всичко се оправя и се сваля без проблеми!

Амм общо взето..FlashGet-a е малко Suck-ана история :P

Амм..ми пробвах го...но всеки един от файловете си тръгна..Проблема е в теб..Sorry :(

Хм ... интересно нещо се получи при мене - като изтрих всички файлове и ги add-нах на ново тръгнаха да се свалят ... :о)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...