THE STORM Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Искам да питам мога ли да направя така, че да имам два IP addres-а? Примерно някоя програма да използва единия, а друга да използва другия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Искам да питам мога ли да направя така, че да имам два IP addres-а?Примерно някоя програма да използва единия, а друга да използва другия. Може. Много зависи обаче каква е маршрутизацията - въпрос, който зависи не само от теб, но и от интернет доставчика Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Искам да питам мога ли да направя така, че да имам два IP addres-а?Примерно някоя програма да използва единия, а друга да използва другия. <{POST_SNAPBACK}> А да те питам, ти знаеш ли какъв е смисъла на IP адреса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasimir4o Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 А да те питам, ти знаеш ли какъв е смисъла на IP адреса? <{POST_SNAPBACK}> NE se 6eguvai s mom4eto :)prosto mu e liubopitno ima rasbirase programi IP to po princip e to4no za indifikaciq nai ve4e no ima na4ini da se mami:) vinagi stiga da gi 4atka6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 NE se 6eguvai s mom4eto :)prosto mu e liubopitno ima rasbirase programi IP to po princip e to4no za indifikaciq nai ve4e no ima na4ini da se mami:) vinagi stiga da gi 4atka6 IP-то не е за "идентификация", ако правилно съм прочел, а за осъществяване на комуникацията. В този случай "маменето" е невъзможно или поне не така, както си мислят повечето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 може и не е толкова сложно колкото се опитват да ти го изкарат.Може да използваш proxy server ,sock 4- 5 или нещо по-хубаво : Guest surf : това е програма която те свързва чрез proxy serveri (лично нейни) с дадения адрес .Понеже сървърите са й на всеки континет - IP-to ти се сменя динамично и дефакто си доста анонимен (ако изобщо има "анонимност" в нета ) .И най-важното : може да се настройва само за определена програма (вкл. и чат глупостите) ,за определени страници и други подобни.Абе зависи за какво ти трябва: решения много ,не само това . ЕДИТ : е ,точно за тва което искаш : не става,както е казал Gothfather. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Знам много добре за какво е IP адреса. Искам да имам два едновременно. Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84. Затова питам има ли начин да направя това нещо и примерно като влизам във това дето ви разправям като види, че неможе с първия IP адрес да пробва втория. А не ме питайте каква е тази специфична конекция защото много ще се смеете . Така че ако може да се направи това с двете IP-та PLS кажете ми как става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Знам много добре за какво е IP адреса.Искам да имам два едновременно. Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84. Затова питам има ли начин да направя това нещо и примерно като влизам във това дето ви разправям като види, че неможе с първия IP адрес да пробва втория. А не ме питайте каква е тази специфична конекция защото много ще се смеете . Така че ако може да се направи това с двете IP-та PLS кажете ми как става. Това, което искаш - точно в този вид не може да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84. <{POST_SNAPBACK}> Някой има бан ми се струва и по този начин не става да го избегнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Един приятел го правеше това нещо с няква си програма и фалшифицираше IP-тата. Като го питах коя е програмата и как става той ми каза -- Тайна . Затова предположих, че вие знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Един приятел го правеше това нещо с няква си програма и фалшифицираше IP-тата.Като го питах коя е програмата и как става той ми каза -- Тайна . Затова предположих, че вие знаете. Бахти и приятеля.. ....по-добре да беше казал "познат". А ти с google можеш ли да си служиш? Щото аз мога и дори да нямам грам понятие от дадена програма, за половин час ще намеря най-малкото името й и ще знам какво да търся......а за 2 минути ти самият можеш да да намериш напр. това или това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Знам много добре за какво е IP адреса.Искам да имам два едновременно. Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84. Затова питам има ли начин да направя това нещо и примерно като влизам във това дето ви разправям като види, че неможе с първия IP адрес да пробва втория. А не ме питайте каква е тази специфична конекция защото много ще се смеете . Така че ако може да се направи това с двете IP-та PLS кажете ми как става. <{POST_SNAPBACK}> Q pregledai tiq stranici moje da sa ti ot polza http://www.publicproxyservers.com/index.html http://www.proxy4free.com/page1.html http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/socks5-list/ http://www.proxyelite.org/ Uspeh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Каквото и да гледа, все тая. Това, което иска да направи не може да стане, освен ако не си поръча втори IP адрес от желаната мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Бахти и приятеля.. ....по-добре да беше казал "познат". А ти с google можеш ли да си служиш? Щото аз мога и дори да нямам грам понятие от дадена програма, за половин час ще намеря най-малкото името й и ще знам какво да търся......а за 2 минути ти самият можеш да да намериш напр. това или това. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти много .По-късно ще ги пробвам защото сега имам малко работа и ще ви кажа какво е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.