Jump to content
BulForum.com

Как да си направя фалшив IP addres

THE STORM

Recommended Posts

Искам да питам мога ли да направя така, че да имам два IP addres-а?

Примерно някоя програма да използва единия, а друга да използва другия.

Може. Много зависи обаче каква е маршрутизацията - въпрос, който зависи не само от теб, но и от интернет доставчика ;)

Искам да питам мога ли да направя така, че да имам два IP addres-а?

Примерно някоя програма да използва единия, а друга да използва другия.

А да те питам, ти знаеш ли какъв е смисъла на IP адреса? :D

NE se 6eguvai s mom4eto :)prosto mu e liubopitno ima rasbirase programi IP to po princip e to4no za indifikaciq nai ve4e no ima na4ini da se mami:) vinagi stiga da gi 4atka6

IP-то не е за "идентификация", ако правилно съм прочел, а за осъществяване на комуникацията. В този случай "маменето" е невъзможно или поне не така, както си мислят повечето.

може и не е толкова сложно колкото се опитват да ти го изкарат.Може да използваш proxy server ,sock 4- 5 или нещо по-хубаво : Guest surf : това е програма която те свързва чрез proxy serveri (лично нейни) с дадения адрес .Понеже сървърите са й на всеки континет - IP-to ти се сменя динамично и дефакто си доста анонимен (ако изобщо има "анонимност" в нета:) ) .И най-важното : може да се настройва само за определена програма (вкл. и чат глупостите) ,за определени страници и други подобни.Абе зависи за какво ти трябва: решения много ,не само това .

ЕДИТ : е ,точно за тва което искаш : не става,както е казал Gothfather.

Знам много добре за какво е IP адреса.

Искам да имам два едновременно.

Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84. Затова питам има ли начин да направя това нещо и примерно като влизам във това дето ви разправям като види, че неможе с първия IP адрес да пробва втория.

А не ме питайте каква е тази специфична конекция защото много ще се смеете :) .

Така че ако може да се направи това с двете IP-та PLS кажете ми как става.

Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84. Затова питам има ли начин да направя това нещо и примерно като влизам във това дето ви разправям като види, че неможе с първия IP адрес да пробва втория.

А не ме питайте каква е тази специфична конекция защото много ще се смеете  :) .

Това, което искаш - точно в този вид не може да стане.

Единия да ми е от доставчика, а другия да го използвам за едни коннекции дето е разрешено да се влиза в тях само ако IP-то ти почва с 212, а мойто почва с 84.

Някой има бан ми се струва и по този начин не става да го избегнеш:)

Един приятел го правеше това нещо с няква си програма и фалшифицираше IP-тата.

Като го питах коя е програмата и как става той ми каза -- Тайна :angry1 .

Затова предположих, че вие знаете.

Един приятел го правеше това нещо с няква си програма и фалшифицираше IP-тата.

Като го питах коя е програмата и как става той ми каза -- Тайна  :angry1 .

Затова предположих, че вие знаете.

Бахти и приятеля.. :angry: ....по-добре да беше казал "познат". А ти с google можеш ли да си служиш? Щото аз мога и дори да нямам грам понятие от дадена програма, за половин час ще намеря най-малкото името й и ще знам какво да търся......а за 2 минути ти самият можеш да да намериш напр. това или това.

А не ме питайте каква е тази специфична конекция защото много ще се смеете  :) .

Q pregledai tiq stranici moje da sa ti ot polza ;)

http://www.publicproxyservers.com/index.html

http://www.proxy4free.com/page1.html

http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/socks5-list/

http://www.proxyelite.org/

Uspeh ! :)

Каквото и да гледа, все тая.

Това, което иска да направи не може да стане, освен ако не си поръча втори IP адрес от желаната мрежа.

Бахти и приятеля.. :angry: ....по-добре да беше казал "познат". А ти с google можеш ли да си служиш? Щото аз мога и дори да нямам грам понятие от дадена програма, за половин час ще намеря най-малкото името й и ще знам какво да търся......а за 2 минути ти самият можеш да да намериш напр. това или това.

Благодаря ти много :) .По-късно ще ги пробвам защото сега имам малко работа и ще ви кажа какво е станало.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...