RIP Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Днес случайно се разхождах бях да гледам филма и случайно камерата беше в мен.Реших да снимам малко от филмчето въпреки, че съзнавам, че е незаконно.Все пак снимах 5 мин колкото да си пробвам камерата в сравнително тъмно помещение.Извода ми е,че има доста шум в картината.Пробвах да свалям в какви ли не формати,дори и DV,но пак е кофти.Това вероятно се дължи на слабата светлина и "срамежливоста" на блендата (не ще да се отвори като хората ).Все пак ето една 50 сек. част от заснетото.Сори за ъгъла,но трябваше да се съм далече от останалите. Размера на видетото е 720x576, 25fps.Първоначално го свалих с 8000kbps битрейт,но след обработка стана около 2000.Звука е PCM 48Khz (256kbps).Минах го през VirtualDub за XviD компресия и deinterlace-а.Филмчето "тежи" 22MB. http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/@Misc/...;s%20Twelve.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Браво на теб... Сано че гледай да не те хванат другия път .Малко е трудно де,защото никой не гледа дали някой снима(поне така си мисля) ...а всъщност това кое кино е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Браво.Сега се върни и запиши целият филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 Ми тва е Лъкито,зала 2 .Иначе цял филм...касетите са макс по 90 мин и ако филма е по-дълъг,ще се получи дупка докато ги сменя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Браво.Сега се върни и запиши целият филм <{POST_SNAPBACK}> Xaxaxaxaxa Mi to naistina taka trqbva6e da napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.