Spister Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Препоръчайте марка за Принтер,скенер и копир(3 в 1)? За сега сем се спрял ма Canon Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Препоръчайте марка за Принтер,скенер и копир(3 в 1)?За сега сем се спрял ма Canon <{POST_SNAPBACK}> Mi mnogo qk izbor. I az ti prepora4vam tva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Mi mnogo qk izbor. I az ti prepora4vam tva! <{POST_SNAPBACK}> az ba4kam ot 1 godina s HP psc 1110 -3v1 i sam mnogo dovolen 170 lv struva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Я кажете някои сайт където да ги разгледам апък ако има някъде направено и сравнение става екстра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Най си заслужава Lexmark 1180 3in1 130лв в Метро сайт тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 na tozi lexmark i tozi hp za kolko stranici im stiga mastiloto. Demek, kolko chesto triabva da se prezarejdat i kolko struva tova??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Значи, ако ти трябва чернобял си вземи:Kyocera FS-680 (лазерен) Ако ти трябва цветен в Метро списанията съм виждал лазерен някъде от 700-1000лв. Защо лазерен?-защото мастилено-струения ще му сменяш много често главата. Това ще ти излезе по-скъпо от колкото да си купиш лазерен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 Мерси на всички!!! Първоначално бях решил да си взимам HP 1315 ,но когато тръгнах да си взимам в целия град имаше само 1. Та тои е Марка Brother и ми се струва че е хубав(поне за зега) Ако некои има впечатлениа от него нека да ги сподели. Brother DCP-110C(принтер,скенер,копир) 10x P.S. Аз не разбирам много от тези неща но ето Сайт та да кажете ко по точно са тия характеристики Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Az sum ot dosta vreme s HP 1210 all-in-one.Mnogo sum dovolen.A za 1315 go ima v Metro i Tehnopolis.Cenata be6e pod 200lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 имам един въпрос към притежателите на HP All-In-One моделите - колко му струват консумативите (черната и цветната), колко е капацитета на печатане, какво е качеството на копиране и сканиране? ... питам защото имам намерение да взимам принтер и съм се спрял на един лазарен - HP LaserJet 1020. интересно ми е дали тези All-In-One си заслужават (малко съм предубеден към нещата, които "имат много неща на едно"), ако се има на предвид, че не печатам много, а и освен това един сносен скенер ще ми дойде добре. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 При всички положения мастилото ще ти излезе най-скъпо!Цветен картридж за HP е от порядъка на 50 лв.,а моно(черен) около 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Препоръчайте марка за Принтер,скенер и копир(3 в 1)?За сега сем се спрял ма Canon <{POST_SNAPBACK}> С колко $$$ си готов да се разделиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 При всички положения мастилото ще ти излезе най-скъпо!Цветен картридж за HP е от порядъка на 50 лв.,а моно(черен) около 25 лв. <{POST_SNAPBACK}> мерси. значи си се насочвам към лазерния Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Лазерен принтер Canon Laser Shot LBP2900 този лазерен принтер как ви се струва? като го гледам ми се струва "идентичен" с hp-то ... някой случайно да има някакви впечатления от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Едно ще ти кажа,докато работих в рекламни фирми и печатници всички хвалеха КАНОН и нищо друго.Няма да ти казвам колко оплюваха НР и с право.Вземи си Канон и няма да съжаляваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 мерси. значи си се насочвам към лазерния <{POST_SNAPBACK}> Така е най-изгодно!Лазерния може и да е по-скъп,но е много икономичен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Едно ще ти кажа,докато работих в рекламни фирми и печатници всички хвалеха КАНОН и нищо друго.Няма да ти казвам колко оплюваха НР и с право.Вземи си Канон и няма да съжаляваш. <{POST_SNAPBACK}> ... а консумативи за canon също толкова лесно ли се намират, както за hp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.