Jump to content
BulForum.com

Принтер

Recommended Posts

Препоръчайте марка за Принтер,скенер и копир(3 в 1)?

За сега сем се спрял ма Canon

Mi mnogo qk izbor. I az ti prepora4vam tva!

Значи, ако ти трябва чернобял си вземи:Kyocera FS-680 (лазерен)

Ако ти трябва цветен в Метро списанията съм виждал лазерен някъде от 700-1000лв.

Защо лазерен?-защото мастилено-струения ще му сменяш много често главата. Това ще ти излезе по-скъпо от колкото да си купиш лазерен.

Мерси на всички!!!

Първоначално бях решил да си взимам HP 1315 ,но когато тръгнах да си взимам в целия град имаше само 1. :angry:

Та тои е Марка Brother и ми се струва че е хубав(поне за зега)

Ако некои има впечатлениа от него нека да ги сподели.

Brother DCP-110C(принтер,скенер,копир)

10x :)

P.S. Аз не разбирам много от тези неща но ето Сайт та да кажете ко по точно са тия характеристики

• 4 months later...

имам един въпрос към притежателите на HP All-In-One моделите - колко му струват консумативите (черната и цветната), колко е капацитета на печатане, какво е качеството на копиране и сканиране? ... питам защото имам намерение да взимам принтер и съм се спрял на един лазарен - HP LaserJet 1020. интересно ми е дали тези All-In-One си заслужават (малко съм предубеден към нещата, които "имат много неща на едно"), ако се има на предвид, че не печатам много, а и освен това един сносен скенер ще ми дойде добре.

благодаря предварително

При всички положения мастилото ще ти излезе най-скъпо!Цветен картридж за HP е от порядъка на 50 лв.,а моно(черен) около 25 лв.

Препоръчайте марка за Принтер,скенер и копир(3 в 1)?

За сега сем се спрял ма Canon

С колко $$$ си готов да се разделиш ?

При всички положения мастилото ще ти излезе най-скъпо!Цветен картридж за HP е от порядъка на 50 лв.,а моно(черен) около 25 лв.

мерси. значи си се насочвам към лазерния :P

Едно ще ти кажа,докато работих в рекламни фирми и печатници всички хвалеха КАНОН и нищо друго.Няма да ти казвам колко оплюваха НР и с право.Вземи си Канон и няма да съжаляваш.

Едно ще ти кажа,докато работих в рекламни фирми и печатници всички хвалеха КАНОН и нищо друго.Няма да ти казвам колко оплюваха НР и с право.Вземи си Канон и няма да съжаляваш.

... а консумативи за canon също толкова лесно ли се намират, както за hp?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...