ilioX Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Значи имам тв-тунер PixelView PV-TV304P+ и почти всичко си му работи... Проблемът е, че на Канал 1 и бТВ нямам звук а се чува само някакво гадно шумене! Ако някой знае как да го оправя нека каже pls!!! Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Виж някъде в настройките, трябва да е на PAL B. Ако не е, промени го на тази система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Пробачка на МОНО само на моно работи... на друго не Карай пак не без ич.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 emi sorry,ama kanal 1 i btv ne s stereo,i dvete programi sa mono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Сложи си по-нов software.Аз сам с PixelView Play TV Pro Ultra и нямам никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Сложи си по-нов software.Аз сам с PixelView Play TV Pro Ultra и нямам никакви проблеми <{POST_SNAPBACK}> Ще си позволя да изкажа противоположното мнение: щом си бачка софта, НЕ ГО СМЕНЯЙ БЕЗ ПРИЧИНА! Иначе са възможни такива омазвания, че не ми се говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Открих още един проблем: файла който записвам е много голям... 2 минути са 700 мегабаита! Компресирам ги с VirtualDub и става около 40 мегабайта...някой знае ли решение........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Открих още един проблем: файла който записвам е много голям...2 минути са 700 мегабаита! Компресирам ги с VirtualDub и става около 40 мегабайта...някой знае ли решение........... <{POST_SNAPBACK}> Решения са давани неведнъж. И тук. Просто в програмата, с която записваш указваш някой кодек, с който в реално време да се компресира видеото. Аз лично записвам повечето неща с 3ivX компресор с голям битрейт или с Huffyuv, и некомпресирано аудио (поне него да не компресирам понеже така или иначе после се налага рекомпресия). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Няма къде да го укажа тоз кодек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Няма къде да го укажа тоз кодек... <{POST_SNAPBACK}> Ами пробвай да записваш с друга програма, например IuVCR, мисля я има в уареза. Аз записвам с нея, доста е добра, може би една от най-добрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Най-добре си записвай с VirtualDub, и недей да компресираш аудиото рийлтайм, а после Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Най-добре си записвай с VirtualDub, и недей да компресираш аудиото рийлтайм, а после <{POST_SNAPBACK}> abe pravq go zapisa s virtual dub, ama ne znam kak da podkaram zvuka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.