lil_stenly Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 dava mi nqkuv nsis error kato se opitvam da reinstal cheating death pi6e 4e moje da e pri4ineno ot nepravilno svalqne na programata. ama az ot tam sum si e install-nal. i o6te 4e tova moje da e pri4eneno ot virus.moje li da mi kajete za kvo sluji tva nsis i dali ako go reinstall 6te se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 dava mi nqkuv nsis error kato se opitvam da reinstal cheating death pi6e 4e moje da e pri4ineno ot nepravilno svalqne na programata. ama az ot tam sum si e install-nal. i o6te 4e tova moje da e pri4eneno ot virus.moje li da mi kajete za kvo sluji tva nsis i dali ako go reinstall 6te se opravi. <{POST_SNAPBACK}> NSIS и инсталаторна програма, която прави инсталатори. За да си инсталираш cheating death-а направи му шорткът и добави в него /NCRC и след това стартирай програмата и cheating death-а ще се инсталира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 NSIS и инсталаторна програма, която прави инсталатори.За да си инсталираш cheating death-а направи му шорткът и добави в него /NCRC и след това стартирай програмата и cheating death-а ще се инсталира. <{POST_SNAPBACK}> sq naprimer taka mi e na shortcut-a "C:\Program Files\Cheating-Death-setup\cdeath.exe" a taka li trqbva da stane "C:\Program Files\Cheating-Death-setup\cdeath.exe" ncrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 "C:\Program Files\Cheating-Death-setup\cdeath.exe" /NCRC ето така трябва да изглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 stana install-nah go oba4e imah gre6ka s cs-to i kogato si pusna cheating death kato pusna sled tova cs-to mi dava close program ne6to v hl.exe a kogato ne sum pusnal c-d cs-to si mi trugva.i nakraq c-d mi se precakva i mi dava toq error.i sq si go install-nah ama pak cs ne mi trugva s c-d i tva stana ot skoro predi si ba4ka6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 stana install-nah go oba4e imah gre6ka s cs-to i kogato si pusna cheating death kato pusna sled tova cs-to mi dava close program ne6to v hl.exe a kogato ne sum pusnal c-d cs-to si mi trugva.i nakraq c-d mi se precakva i mi dava toq error.i sq si go install-nah ama pak cs ne mi trugva s c-d i tva stana ot skoro predi si ba4ka6e <{POST_SNAPBACK}> За да се мане и тая грешка препачни си CS-то предполагам с пача HL 1.1.1.1 или CS 1.0.0.5. Се едно да упдейтнеш вече ъпдейдваното CS и всичко щи се управи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 За да се мане и тая грешка препачни си CS-то предполагам с пача HL 1.1.1.1 или CS 1.0.0.5. Се едно да упдейтнеш вече ъпдейдваното CS и всичко щи се управи. <{POST_SNAPBACK}> 6te moga li da vlizam v evrocom serverite 6tot moqta cs e v1.5 a hl e v1110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 kude da namerq patch-a na hl v1111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.