Jump to content
BulForum.com

Hardware savet

Recommended Posts

мисля че наистина смяна на видео картата е най-добрият избор, но пак няма да усетиш кой знае каква промяна

игрите ще продължат да циклят, аз съм сигурен

трябва ти АМД : > , още минимум 256 ДДР и друга видео карта

съгласен съм с другите че оптималният вариант е 9550.

иначе с този процесор и с толкова рам, ако смениш видео картата ще трябва да играеш на средни дори ниски детайли за да не чакаш по 2 минути при лоадването, и да имаш чувството че харда ще се откачи и ще полети.

ako re6i6 da  prodava6 video kartata moga da ti dam 25lv za neya ako se interesuva6 moje da mi zvane6 0898861771-krum :)

Може да ти звънна обаче за 25лв. няма да стане,аз съм я взел за 65$ преди 4 месеца,и просто за 25 забрави.

Guest the_hot_guy
Може да ти звънна обаче за 25лв. няма да стане,аз съм я взел за 65$ преди 4 месеца,и просто за 25 забрави.

xmmm az se interesuvam da q zema ako q prodava6 ama siq sam malko na falid i ..... utre sam sa ugovoril da zema edna ram i vapreki , 4e tuka vsi4ki smqtat , 4e po dobriqt variaznt e Video karta az 6te predpro4eta ram moqta sistema e Intel Celeron 1.8 Ghz,256 Mb DDR 266 mhz , 40 gb hard,Ati 9200SE 64 Mb DDR 64 bit ,CD-RW .... i taka natatak prosto osnovnite ne6ta , no pak ne mojete da me rezubedite i utre sam sa razbral ve44e 6a zimam edna ram 512 V-data na 333 Mhz i ...... taka smqtam 4e e po dobre ta da sa varnem kam vaposa ako iska6 moga da ti dam moqta ATI Radeon 9200SE 64 mb DDR 64 Bittt i + 20 lv. za tvoqta , a pak posle moje6 da q prodade6 moqta za kam nqkade 40 lv. v buy/sell i taka 6te si izbie6 parite inma4e kaji kolko i iska6 ...... kato cena i dali stava moq variant 6toto nakraq 6a sa okaje 40+20=60 lv. 4e si i zel taka 4e si pomisli na men daje mi se struvat mnogo tiq kinti 6toto e 64 bit-ova , no .... , a koi direct X poddarja 9.0 ?!?!? :confused :huh:

xmmm az se interesuvam da q zema ako q prodava6 ama siq sam malko na falid i ..... utre sam sa ugovoril da zema edna ram i vapreki , 4e tuka vsi4ki smqtat , 4e po dobriqt variaznt e Video karta az 6te predpro4eta ram moqta sistema e Intel Celeron 1.8 Ghz,256 Mb DDR 266 mhz , 40 gb hard,Ati 9200SE 64 Mb DDR 64 bit ,CD-RW .... i taka natatak prosto osnovnite ne6ta , no pak ne mojete da me rezubedite i utre sam sa razbral ve44e 6a zimam edna ram 512 V-data na 333 Mhz i ...... taka smqtam 4e e po dobre ta da sa varnem kam vaposa ako iska6 moga da ti dam moqta ATI Radeon 9200SE 64 mb DDR 64 Bittt i + 20 lv. za tvoqta , a pak posle moje6 da q prodade6 moqta za kam nqkade 40 lv. v buy/sell i taka 6te si izbie6 parite inma4e kaji kolko i iska6 ...... kato cena i dali stava moq variant 6toto nakraq 6a sa okaje 40+20=60 lv. 4e si i zel taka 4e si pomisli na men daje mi se struvat mnogo tiq kinti 6toto e 64 bit-ova , no .... , a koi direct X poddarja 9.0 ?!?!?  :confused  :huh:

и как ще я продаде тая 9200SE за 40 лева? стига си го лъгал... надявай се да ти се дигне производителността като вземеш рам вместо видеокарта и тва е. стига с бъркал човека.

xmmm az se interesuvam da q zema ako q prodava6 ama siq sam malko na falid i ..... utre sam sa ugovoril da zema edna ram i vapreki , 4e tuka vsi4ki smqtat , 4e po dobriqt variaznt e Video karta az 6te predpro4eta ram moqta sistema e Intel Celeron 1.8 Ghz,256 Mb DDR 266 mhz , 40 gb hard,Ati 9200SE 64 Mb DDR 64 bit ,CD-RW .... i taka natatak prosto osnovnite ne6ta , no pak ne mojete da me rezubedite i utre sam sa razbral ve44e 6a zimam edna ram 512 V-data na 333 Mhz i ...... taka smqtam 4e e po dobre ta da sa varnem kam vaposa ako iska6 moga da ti dam moqta ATI Radeon 9200SE 64 mb DDR 64 Bittt i + 20 lv. za tvoqta , a pak posle moje6 da q prodade6 moqta za kam nqkade 40 lv. v buy/sell i taka 6te si izbie6 parite inma4e kaji kolko i iska6 ...... kato cena i dali stava moq variant 6toto nakraq 6a sa okaje 40+20=60 lv. 4e si i zel taka 4e si pomisli na men daje mi se struvat mnogo tiq kinti 6toto e 64 bit-ova , no .... , a koi direct X poddarja 9.0 ?!?!?  :confused  :huh:

Абе и аз още не сам събрал пари за новата,така че молко по нататака може да поговорим.Обаче за размяната сигурно няма да стане защото както казва w00x,на кои да я продам после твоита карта. :punk

Guest the_hot_guy
Абе и аз още не сам събрал пари за новата,така че молко по нататака може да поговорим.Обаче за размяната сигурно няма да стане защото както казва w00x,на кои да я продам после твоита карта. :punk

ami ima i variant az da si q prodam iposle da ti dam kintite na raka , oba4e se pak mi kaji orentirova4na cena koqto iska6 da znam :blink: az moga da ti dam ~ 50 lv. +- 10 lv., koeto smqtam, 4e za teb sa idealni za6toto ti si q zel za 80 lv. se pak kaji ~ kolko i tarsi6 ...... :D

ami ima i variant az da si q prodam iposle da ti dam kintite na raka , oba4e se pak mi kaji orentirova4na cena koqto iska6 da znam  :blink:  az moga da ti dam ~ 50 lv. +- 10 lv., koeto smqtam, 4e za teb sa idealni za6toto ti si q zel za 80 lv.  se pak kaji ~ kolko i tarsi6 ......  :D

Абе за 60лв.става обаче по нататака,като събера малко парици за нова.А картата е ощте в гаранция да знаеш. :)

В момента съм тръгнал да си сменям картата,какво ще кажете за FX5500-8x 128MB 128Bit.Да я взимам ли или не?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...