Jump to content
BulForum.com

Muzika za vkushti

Recommended Posts

Trqbva da si kupia niakakva muzika (ne za PC a samostoqtelna)

Znachi trqbva mi

koloni - 2x70 do 2x100

usilvatel - da podurja 2-te koloni

i mp3 player - moje i joben stiga da moje da se vkliuchva s adapter

Davam okolo 350-370 leva za tezi raboti.

Ako nqkoi ima idei da pishe.

Ми ако пообиколиш по оказионите около капитан райчо ще намериш нещо за толкова пари.Усилватели за 100-150 лева има колкото искаш, а за оставащите 200 най-доброто е 2х150 радиотехника.Разни такива правени боклуци, където пешо ги е сглобявал в гаража в повечето случаи не струват.

Сега някой ще скочи - говоря за колони до 200 лева, за повече пари могат да се сглобят страхотни колони, но не и за толкова.

Ми ако пообиколиш по оказионите около капитан райчо ще намериш нещо за толкова пари.Усилватели за 100-150 лева има колкото искаш, а за оставащите 200 най-доброто е 2х150 радиотехника.Разни такива правени боклуци, където пешо ги е сглобявал в гаража в повечето случаи не струват.

Сега някой ще скочи - говоря за колони до 200 лева, за повече пари могат да се сглобят страхотни колони, но не и за толкова.

Gledah 2x100 SONY ot oredba.Ne si li zaslujavat poveche ot radiotehnika? :blink:

P.S. Puk sa i novi i struvat 120lv

Най-вероятно не.Най малкото защото тия соните 99% са пласмасови.

Радиотехниката за тези пари са си чудни.Само трябва да ги огледаш много добре, защото все пак са си на годинки.Има и разни нови за по 200-220 лева комплекта, които уж са 2х100, ама кой знае китайците какво са им спестили...

Trqbva da si kupia niakakva muzika (ne za PC a samostoqtelna)

Znachi trqbva mi

koloni - 2x70 do 2x100

usilvatel - da podurja 2-te koloni

i mp3 player - moje i joben stiga da moje da se vkliuchva s adapter

Davam okolo 350-370 leva za tezi raboti.

Ako nqkoi ima idei da pishe.

за тия пари един усилвател 2x100 сони мога да ти предложа и в Tehnopolis има 2x115W колони Sony. към 400 лева ще ти излезе.

за тия пари един усилвател 2x100 сони мога да ти предложа и в Tehnopolis има 2x115W колони Sony. към 400 лева ще ти излезе.

tiq koloni po 115w kvi pari sa?

i toq usilvatel sony za 100 leva kade se prodava :blink:

Най-вероятно не.Най малкото защото тия соните 99% са пласмасови.

Радиотехниката за тези пари са си чудни.Само трябва да ги огледаш много добре, защото все пак са си на годинки.Има и разни нови за по 200-220 лева комплекта, които уж са 2х100, ама кой знае китайците какво са им спестили...

kak preceni 4e 99% sha sa plastmasovi ve pi4

az za sega sam vijdal samo 1 plastmasovi sonyta i to skoro

vsi4ki stari i kachestveni koloni sa napraveni ot darvo talashit i tam drugite gluposti

mnogo me samnqva da sa plastmasovi

Ми така бе пич.Всички евтини модели на сони са пластмасови.За 120 лева сигурно ще му продават хай енд колони ?

Пък и колоните от уредба в повечето случаи не са от най качествените..

от последните няколко години едниствените колони от уредба сони, които са що годе добри( не казвам качествени, защото не са) са от XB серията, ама нали се сещаш, че тях няма да ги продават за 60 лева едната ?

Пък и то само където са големи и имат много здрави ниски, нищо друго.

Az da nr otvarqm nova tema iskam da pitam kakvo mislite za markata Luxeon?

Na Luxeon sam vijdal 3-4 modela koloni

Povecheto ot tqh si bqha idealni za parite, no imashe i edni 2+1 koito bqha ujasni :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...