Bofix Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 pyrvoto CD na Alone in the Dark 4 e razvaleno. Moje li nqkoi da go kachi pak? Moje i drugite da sa razvaleni ama nqma kak da razbera Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 pyrvoto CD na Alone in the Dark 4 e razvaleno.Moje li nqkoi da go kachi pak? Moje i drugite da sa razvaleni ama nqma kak da razbera Po niakakva prichina ne uspiah da po podkaram prez FantomCD (predpolagam, shte ima problemi i s DemonTools). No sled kato go zapisah na CD si se instalira bez problemi. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
END Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 Ave zareji q tazi igra Igrai po hubavo Resident Evil ili Silent Hill. Te sa kade kade po qki ot taq. Alone In The Dark e super tapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted July 17, 2003 Share Posted July 17, 2003 Ave zareji q tazi igra Igrai po hubavo Resident Evil ili Silent Hill. Te sa kade kade po qki ot taq. Alone In The Dark e super tapa Vseki ima pravo na losh vkus. kakto ne vednuj sum kazval Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 Imam ia igrica i ako iskash sled kato priklucha s uploada na Heroes4 BG moga da ti kacha 1'to CD.. kaji ako oshte ne si go nameril da ne si igraia d ago kateria naprazno .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.