DEVIL_in_PLD Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 А нямали някаква универсална парола която XP да разпознава като вярна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 А нямали някаква универсална парола която XP да разпознава като вярна? А според теб ако имаше, щеше ли въобще да има смисъл от пароли бе човек?! Относно че не можело по никакъв начин да се разбере админската парола и да се влезе в компютъра, това някой го каза по-горе, не е вярно. Има начин със специална дискета да се ресетнат паролите на Уиндоуса, при което се губят и влизаш безпрепятствено, скоро не ми се е налагало да го правя, потърси как ставаше точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 saminside Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 И аз знам един начин но ще замине старата парола иначе има една програма ERD Commander записваш я на диск бутваш с него и като зареди в менютата има едно под меню с иконка две ключета щракаш там и сменяш паролата без да ти иска старата но няма начин да разбереш каква е била старата парола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 свали си едно LiveCD с Windows или Linux, боотвай си от него и си сърфирай.. нека си седи паролата или сложи един keylogger когато имаш достъп, натисни win+l и извикай баща ти да отключи скрийнсейвъра и си готов вариант 3: свали си от http://online.download.ru/Download/[ProgramID=15110] инсталирай го, стартирай го, виж паролата и го затвори без да записваш нищо. Мойта парола я позна ! последен Edit ! ей от ТУУУК го свали заедно със серийния номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Баси що глупости видях тук написани, ще се скъсам от смях :-)само Lan е написал нещо смислено и вярно. Хора вземете се в ръце бе. То що ли не беше та Live Cd, та команди под дос баси мамата. Лъки Лучано що се не сетиш за тая митична команда под дос дето ти показвала паролата на XP-то :-) ххихихи, ще ме скъсаш от смях, някои писаха за триене на биоси бе направоооо. Както е написал Lan за да се влезе под safe mode, в администраторски режим трябва да се знае паролата която е сложена при инсталирането на WinXP обаче една много важна забележка АКО е сложена такава. Най-лесния начин е както казва пича, че баща му е оставил компа включен с логнат администратроски акаунт, сядаш поразравяш се в нета има достатъчно декриптиращи програми, които си знаят къде е файла с паролите и за известно време ще го декриптират. Та в това е цялата философия. Ся някой ще каже уууу ма ти много му помогна, е да вземе малко да се прови човека. Всъщност не, че нямаше и други които написах верни и полезни неща де ама...... Лъки Лучано няма такава команда под дос, която да ти показва паролите и никога не е имало. П.С. Това с keylogger също върши работа :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Значи имах същия проблем и си го махнах под safe mode като администратор самоче незнам на мен ми беше без парола И така като влезнеш като админ в менюто акаунти просто избираш Remove password или там квото е Пробвай при мен стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 zadra6 F5 sled restart na kompa.6te vidi6 menu,logni sa v SAFE MODE.Sega 6te moje6 da vlezne6 bez da pi6e6 pass-a. Idi na kontrolniq panel i smeni parolata ili si napravi user,mislq 4e moje6e da se napravi da ne se vijdat vsi4ki user-i na log in ekrana. uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 NTPasswordRecovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.