snejko Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ех...колко жалко, че неможах да взема отношение по-рано, нямаше ме, мамка му... Почти изцяло споделям мнението на ХрисТууу, особено частта за онези качества, които по-скоро определят Човека като такъв, а не мъжа. Друг е въпроса, че действително в съзнанието на хората под "мъжество" се подразбират разни качества, които незнайно защо не се съотнасят към дамите. А колко мразя изразите "мъжко момче/момиче"... Ох, трябва да излизам...после ще продължа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 abe de da znam da mu eba maikata, shto ne mislite po niakakvi po zdravi temi?az ne spodeliam mnenieto na niakoi si xRISTyyyy -izmislen tip! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Отдавна викаш си имал комплекси и намери точната тема,за да ги избиеш.Евала! Явно взимаш пример от себе си,че все пак не може да се изказва мнение за хора,които не познаваш...пак логика,пак елементарна... <{POST_SNAPBACK}> Ми не съм аз човек отворил тая тема за да ми приказваш за комплекси(като я видях просто исках да напиша нещо за да депресирам текива комплексарчета като теб) и не взимам пример от себе си а и имам достатъчно познати който посещават форума.(да не се обидите ей) Как можа да изпостиш толкова кила глупост ?!?!?Впрочем, за курвите - тия мъже, дето или имат проблеми с жените, или ги смятат за конкуренция, викат "курва" на всяка жена, която няма проблеми с мъжете - с нормалните де, не с комплексарите и педерастите!За какво говорим въобще ? <{POST_SNAPBACK}> ми аз курви не съм намесил въобще Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 мерене на мъжество = мерене на пишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ne moga da kazha,4e sym istinski myzh,no sym si igradil nqkakwo mnenie i predstawa.Myzhestwenostta ne se izmerwa s dylzhinata,muskulite,kosmite po krakata i gyrdite ili s koli4estwoto myzki hormoni.Da si myzh ozna4awa da ima6 principi i da gi otstoqwa6.Da ima6 zdraw moral i da go sledwa6,kakwoto i da stawa.Da ima6 wolq i da mozhe6 da se kontrolira6.Do izwestna stepen tiq ot 6au lin sa myzhe i ne za6toto mogat da te smazhat ot bij,a to4no za6toto magat da se kontrolirat.Az ne syk golqm i ne rabotq po tezi ne6ta osobeno usileno,no az taka razbiram towa da si myzh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Готина тема :> За мен мъж е първо и най-важно да може да се оправя сам :> И да е изкарал поне 2 лв сам през живота си,за да види как се вадят пари,а не от тия дето са на принципа 'Мама и тате са да живи и здрави' и после да ходи да пилее на ляво и на дясно паричките им и вижте ме,аз съм мъжа :> Да взима също правилните решения в дадени сутации, и кво да кажа друго? Да мисли с главата си (горната) в по-напечени ситуации Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 понеже темата е за "мъжа"...затова не споменавам и "жената".не казвам,че и тя не трябва да притежава тези качества.но просто сега говорим за "истинския мъж". <{POST_SNAPBACK}> Ще се опитам да ти обясня по-нагледно.Жените и мъжете първо сме хора,а след това се разделяме по пол.Имаш една окръжност,която представлява съвкупност от всички качества,на които трябва да отговаря един мъж,за да се нарече "истински".Имаш и подобна окръжност,която се отнася за жените.Поставени на равнината на реалността тези две окръжности се припокриват донякъде.Припокриващата равнина представляват някакви общочовешки качества валидни за двата пола,валидни общо за Хората... Таа...получават се и два полумесеца,с качества,на които отговаря единия пол,а другият не.Ейй в тази посока си мисля,че трябва да разсъждаваме...и разбира се двете окръжности се "пълнят" с качества по усмотрението на всеки.... abe de da znam da mu eba maikata, shto ne mislite po niakakvi po zdravi temi?az ne spodeliam mnenieto na niakoi si xRISTyyyy -izmislen tip! <{POST_SNAPBACK}> Миии измисли си мнение самичък и го сподели...никой не ти налага моето мнение.Измисли си и "по-здрава" тема.Темите да ти кажа,че имат и заглавия,които в повечето случаи дават бегла представа за съдържанието,така че ако не ти допадне заглавието не е нужно да четеш цялата тема...т.е.да дразниш очите си с това да четат нещо,което не им се нрави на изтънчеността.Май единственото,с което се занимавате е да злословите по някой и то без да давате каквито и да е аргументи за това.Малко "мръвка"(аргументи) да има поне в злословните изказвания,че така много постно...все едно ям таратор без краставицаДа те питам нещо,ей сега ми дойде на акъла...да кажем,че не харесваш Папараци или Палмите(дискотеки в Пловдив)...ще отидеш ли там и ще изкрещиш ли на охраната нещо от рода:Мамка ви да ***,не ви харесвам,много сте тъпи и измислени...?!?Дали ще го направиш?Съмнение е изписано по скулите ми... Не ти харесва мнението ми-->мислиш си свое,не ти харесва темата-->мислиш си друга,не ти харесва форума-->отиваш в друг,не ти харесва Папараци-->отиваш да се забавляваш другаде...толкоз ли е сложно,за да го схванеш?Или просто чрез анонимността си в интернет се чувстваш по-могъщ? Ми не съм аз човек отворил тая тема за да ми приказваш за комплекси(като я видях просто исках да напиша нещо за да депресирам текива комплексарчета като теб) и не взимам пример от себе си а и имам достатъчно познати който посещават форума... <{POST_SNAPBACK}> Плоско,доста плоско.Едва ли ти стига акъла,образованието и възпитанието,за да ми отговориш по начин различен от този.Не е нужно да отвориш тема,за да си направим изводи за теб...това дали го разбираш?Аз също не съм я отварял темата,но ти пак се изказваш за мен.Аргументите ти действат за мен,но не действат за теб самия,така ли?! Но ти обиди познатите си във форума,така че какво може да се очаква да кажеш по адреса на непознатите.Да ме депресираш викаш?!Ако си мислиш,че неаргументираните ти и бедните,от към каквато и да е по-задълбочена мисъл в тях,слова биха имали някакъв ефект освен смях би било голяма заблуда от твоя страна... И да добавя още нещо,че май има нужда.Разсъжденията ми засягат качествата,на които трябва да отговаря един "истиснки мъж",което само по себе си далеч не означава,че аз притежавам тези качества.Това мисля не е необходимо да има човек кой знае какво образование,за да го схване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 еми кво да се прави имам сега ще ти кажа кой клас 6 ама не го и звърших защото ме исключиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 - Как се проверяват достойнствата на мъжа, жената и златото? - попитали Питагор. - Златото - чрез огъня, жената - чрез златото, а мъжът - чрез жената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Не искам да се превръщам в адвокат на никой,но някак си ме жегна това мение.ОК,мислиш,че жената всеки ден трябва да бъде командвана по силовия метод.Или поне като визираш и обвиняваш,искаме доказателства,факти,снимки,медицински и прочие,че иначе може да те минат с едно по бързата процедура за клевета <{POST_SNAPBACK}> Много би ми било интересно да ме съдиш точно за това да ти кажа Но може да се пробваш Разполагам с един от най-добрите адвокати в страната Току виж съм обърнал делото в моя полза Не четеш обаче какво съм написал . Недей да философстваш много ,а прочети мнението ми по-внимателно . Казах че само предполагам че juji харесва такъв тип мъже (и предполагам че съм прав между другото,но това е без значение в случая) ,не съм поставял всички под общ знаменател .Това какво аз смятам в случая за силовият метод е без значение,просто изказах едно предположение.И сега в момента си мисля дали изобщо си заслужаваше толкова дълго обяснение,но факт е че много ме издразни.Искам да подчертая в случая : не съм целял обида, ако си се почувствал/почувствала (не ти знам пола) обиден/а - извинявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 МЪЖ не те правят мускулите,броя на момичетата с които си преспал или екстремните изживявания на които се отдаваш. МЪЖ означава най-вече да си държиш на думата,да можеш да отстояваваш своето независимо от броя и силата на противника,да се бориш до край ,а не да се отказваш пред трудностите,да не зарязваш приятелите си ,когато са в нужда,да не се гавриш с по-слабите от теб и да не лазиш пред по-силните. Ето това е да си ИСТИНСКИ МЪЖ а дали си гей или хетеро е все тая,дали дигаш незнам колко си от лежанка или едва дигаш клавиатурата на копютъра е все тая, дали си супер сваляч или слотльо е все ТАЯ. И това са неща ,които човек оценява когато е в беда,тогава си проличава кой е МЪЖ и кой ЛЕКЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 МЪЖ означава най-вече да си държиш на думата,да можеш да отстояваваш своето независимо от броя и силата на противника,да се бориш до край ,а не да се отказваш пред трудностите,да не зарязваш приятелите си ,когато са в нужда,да не се гавриш с по-слабите от теб и да не лазиш пред по-силните. Ето това е да си ИСТИНСКИ МЪЖ а И това са неща ,които човек оценява когато е в беда,тогава си проличава кой е МЪЖ и кой ЛЕКЕ <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно правилно.И пропусна още нещо - Да не правиш нещата по правилния начин,а да правиш правилните неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Абсолютно правилно.И пропусна още нещо - Да не правиш нещата по правилния начин,а да правиш правилните неща. <{POST_SNAPBACK}> Абе има само проблема ,че не винаги правилните наглед неща са такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ако си мъж( а не л-но на дъжд),ще знаеш кое е правилно,нали?Пък и всеки трябва да се учи от грешките си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Разполагам с един от най-добрите адвокати в страната...Не четеш обаче какво съм написал...Казах че само предполагам че juji харесва такъв тип мъже (и предполагам че съм прав между другото,но това е без значение в случая)...Това какво аз смятам в случая за силовият метод е без значение,просто изказах едно предположение.....Искам да подчертая в случая : не съм целял обида, ако си се почувствал/почувствала (не ти знам пола) обиден/а - извинявай. <{POST_SNAPBACK}> Разполагаш с един от най-добрите адвокати в страната значи.Що за проява на инфантилна глупост да ми го споменаваш въобще?На мъж ли искаше да се направиш?Спора стана малко от типа...моя баща ще пребие твоя..като в детската градина Не ти знам професионалните занимания,но ако са свързани с психология(по какъвто и да е начин) са на доста примитивно и грешно ниво.Хмм пък може да си някой от ясновидците на канал 2001...че от мнението ти стигнах до извода за подобни твои способности...колко са верни вече не се знаее,но я да провериммм...колко пръста ти показвам на монитора? Не съм бил чел значи...я вземи си прочети първия пост и ми кажи дали е свързан с темата.Хмм,къде в темата пише да се каже мнение за създателката й?В този ред на мисли вземи си опресни знанията по правилата на форума... Половата ми принадлежност мисля е пределно ясна за повечето,но след като ти не можеш да предположиш каква е тя...къде си тръгнал да предполагаш за това,как някоя си обичала да я пошляпват,като нямаш никаква база данни?Нещо противоречие намерих,ама така е като не се допитваш до адвоката си при всеки пост...айде със здраве п.с.Викам да прекратим оффтопиците и вече само по темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Божеееее! Слез на Земята и си прибери версийте! Ама че същество се извъди . Простотия до шия че и отгоре.Прочетох всичко отначало и стигнах до същият извод : ти дрънкаш просто безмислици прикрити с многословие.Оффтопика е твой ,не мой.Повече с умствено изостанали няма да се занимавам.Дерзай там както намериш за добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Божеееее!Слез на Земята и си прибери версийте! Ама че същество се извъди . Простотия до шия че и отгоре.Прочетох всичко отначало и стигнах до същият извод : ти дрънкаш просто безмислици прикрити с многословие.Оффтопика е твой ,не мой.Повече с умствено изостанали няма да се занимавам.Дерзай там както намериш за добре. <{POST_SNAPBACK}> Кое е безмислица?Покажи го,посочи го с пръст,пък повикай адвоката си,който е най-добрия в страната,и оборвайте двамата.Но не общо,а напротив-->конкретно!Мдамм като си затапен следва да кажеш,че опонента ти е умствено изостанал...нормално.По тая логика следва да обявиш всичко,което не можеш да правиш,за тъпо...мъка,мъкаааааа,че чак отивам след малко да се напия по случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 За пореден път доказахте, че не можете да дискутирате нормално. Темата ще бъде затворена до момента, в който наистина си проличи, че може да се води нормална дискусия без лични нападки и без да се взимате прекалено насериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Искрено се надявам, че Godfather повече няма да се намесва в темата по този начин. "помни, мъжете никога не плачат, дори когато много ги боли" Аз съм виждала 80 год. мъж да плаче като малко дете и повярвайте ми, действа доста респектиращо... Баща ми твърдеше също, че мъжете не плачат, но един ден двамата си поплакахме заедно, но това ме накара да го уважавам повече, а не по-малко. Защо всъщност мъжете не плачат(по-скоро не искат да си признаят)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Според мен с човечността и уважението към жената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Много е забавно. По тази тема повечето писали са мъже. А това понятие... мъж според мен съдържа много повече от полова принадлежност. По мое скромно мнение мъж може да те направи само една жена... А относно плаченето, како, повечето мъже живеят с предразсъдъка, че сълзите са проява на слабост... Аз също съм виждал баща ми, който в много отношения за мен е пример за подражание (и истински мъж в много отношения) да плаче като дете, когато почина баба ми (майка му). С риск да ме обявят за женчо и куп други мачовски определения - аз също плача. Плакал съм от болка, плакал съм от щастие. Не крия сълзите си поне от мен самия, както правят доста хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Радват ме такива "мъже", железни едни такива. Направо Джеймс Бондовци. Сега като се замисля, не се сещам дали 007 е проливал сълза...както и да е. Чувствителността не е минус, приятели мои! А сълзите не са нищо друго, освен проява на чувства. Било то болка, тъга или радост. Ако идеята на мъжеството е да не даваш воля на чувствата си, то тогава мъжете не трябва да се смеят, да се влюбват, да обичат... И аз като Скорпиона съм плакал. Много съм плакал даже. И ако някой смята, че това ме прави по-малко мъж от него, нека ми се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Искрено се надявам, че Godfather повече няма да се намесва в темата по този начин. Стига да може да се опази темата от мераклии за мерене на "мъжки" атрибути, както и от откровени спамъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.