Jump to content
BulForum.com

мъжеството

juji

Recommended Posts

Чета си тук и се "възхищавам" на много мъжкарски изказвания и реших да ви попитам кое прави едно мъжленце истински мъж? Аз мъжленца познавам мого, ама мъжки мочета почти(да не казвам хич) не съм срещала.

Предварително ще помоля да бъдат избягвани изказвания от сорта:"шампион по трибой", "плейбой" и т.н.

Ако искате ще перефразирам: Какво се очаква от един мъж, за да изглежда като истински.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Ami za nqkoi hora e da se pravqt na otvoreni vuv foruma ili IRC, 6toto navun ne go imat za ni6to i go spukvat ot podigravki.Za drugi maje e v tova da govorqt postoqnno, kak 6te "prasnat" taq i 6te iz4ukat onaq.Za treti e v tova da piqt i posle kato im "padne perdeto" da se sbiqt i na dr den da se pravqt, 4e ne pomnqt ni6to i da karat priqtelite si da ima razkazvat za tehnite "podvizi"!Treti izbivat kompleksi kato hodqt na zala i trenirat kato jivotni, za da stanat "golemi" muje.Az ne vijdam nujda da se pravq na mnoo otvoren-az sum si az i se haresvam takuv, kakuvto sum :punk

Ami za nqkoi hora e da se pravqt na otvoreni vuv foruma ili IRC, 6toto navun ne go imat za ni6to i go spukvat ot podigravki.Za drugi maje e v tova da govorqt postoqnno, kak 6te "prasnat" taq i 6te iz4ukat onaq.Za treti e v tova da piqt i posle kato im "padne perdeto" da se sbiqt i na dr den da se pravqt, 4e ne pomnqt ni6to i da karat priqtelite si da ima razkazvat za tehnite "podvizi"!Treti izbivat kompleksi kato hodqt na zala i trenirat kato jivotni, za da stanat "golemi" muje.Az ne vijdam nujda da se pravq na mnoo otvoren-az sum si az i se haresvam takuv, kakuvto sum :punk

Бръм засегна ме мой човек. Какво от това като ходя на зала? Проблем? Да си ме видял в тоя форум да се правя на много отворен на някой? Изобщо как можеш да говориш за хората, че били такива и онакива без да ги познаваш лично? Но явно аз съм комплексар и избивам комплекси като ходя да тренирам. Благодаря ти, че ме просветли защото не знаех :bgrin:

@juji аз продължавам да чакам твоя отговор!!! :) след това може и аз да ти кажа какво мисля по-въпроса :)

Бръм засегна ме мой човек. Какво от това като ходя на зала? Проблем? Да си ме видял в тоя форум да се правя на много отворен на някой? Изобщо как можеш да говориш за хората, че били такива и онакива без да ги познаваш лично? Но явно аз съм комплексар и избивам комплекси като ходя да тренирам. Благодаря ти, че ме просветли защото не знаех :bgrin:

@juji аз продължавам да чакам твоя отговор!!! :) след това може и аз да ти кажа какво мисля по-въпроса :)

Ne fe, maina, ako si zabelqzal az sum pisal NQKOI, a ne vsi4ki.Az samiqt hodih do perdi polovin godina na zala!Izvinqvai ne iskal da te zasegna ili obidq!

Vesela Koleda i uspe6na nova godina!

Unikalno subektivna temi4ka!

Po princip za maj se smqta 4ovekat, koito:

1.Izglejda majestveno, imam predvid muskuli i tem podobni

2.Zakrilq po-slabiq pol

3.Pravi i odarja na obe6taniqta si

4.E opora za drugite

5.Nikoga ne pokazva kakvo mu e

6.Vinagi se spravq sam

Abe kato cqlo, kato Antonio Banderas po filmite, samo deto toi v Desperado si vikna kompaniq.

Tezi kriterii sa ob6toprieti i zakarmeni v psihikata po specialno na jenite!Spored men tova sa palni gluposti, da ne govorim 4e takav 4ovek NQMA!!!

Strogo subektivno e.Zavisi ot vsqka jena!

Kakto i dali 6te otgovarq maj ili jena na tozi vapros.Vseki si ima otdelna predstava!

Ne fe, maina, ako si zabelqzal az sum pisal NQKOI, a ne vsi4ki.Az samiqt hodih do perdi polovin godina na zala!Izvinqvai ne iskal da te zasegna ili obidq!

Vesela Koleda i uspe6na nova godina!

Добре успокои ме :) След последното уточнение съм напълно съгласен с теб Весели празници и от мен!!

Много хубава тема.Не можах да се въздържа просто да споделя едно прозиведение,което ме трогва всеки път толкова силно,както в мига,в който ми го прочете учителят ми по Английски.Та , ето го и него :

Ако можеш да видиш граденото цял живот - срито и без дума да кажеш да почнеш отново градеж, или в миг да изгубиш богатство в игра придобито и бедата със смях да прозреш. Ако бъдеш любовник, но без да си хлътнал нещастно, ако можеш, когато си силен да бъдеш и мил, а когато те мразят - без капка омраза честта си да си все пак достойно спасил. Ако можеш да чуеш ти своите думи, нелепо променени в устата на този и онзи кретен и да слушаш безбройни лъжи, ала в никаква степен да бъдеш с лъжа опетнен. Ако можеш да бъдеш почтен и когато си властен, а когато без власт си да бъдеш все тъй ненадвит. Да обичаш ти всички приятели свои - по братски, без да имаш сред тях фаворит! Ако ти съзерцаваш, изследваш и знаеш не малко, без да станеш след време рушител и дребен злобар. Ако бъдеш мечтател, но без да превърнеш най-малко ти, мечтите си в свой господар. Ако знаеш да бъдеш ти - строг, ала никога гневен; ако можеш да бъдеш в бой - храбър, но не дилетант; ако можеш да бъдеш разумен и чист по душевност, но не моралист и педант. Ако ти си дочакал триумфа след много провали и дочуваш все още на своята съвест гласа. Ако ти си могъл да запазиш главата си цяла, а пък тези край тебe не са! О, тогава Царе, Богове и Съдба ще те следват, ще обърнат покорно към тебе глава, изведнъж! Но ще бъде най-хубава именно тази победа: ще си станал ти, сине мой, Мъж!

Р. Киплинг

Много странна тема.Мога да обобщя всичко точно с 4 думи,но се боя че май този/тази ,който/която е задал/задала въпроса ,няма да ги разбере.Мъжество ? Измерване ? Изглед ? Какво прави от "мъжленцата" мъже ? Дали са мускулите ,умът или нещото наречено сърце ? Или може би опитът натрупан от живота ?

Много думи за нещо което всяка жена разбира по свой начин.Съдейки от въпроса и начина по който е зададен ,май авторката предпочита мъж с доста мускули,който да може да я командва по силовият метод поне веднъж дневно :) Дори и да не си го признаеш драга ми juji - така е . За други жени това е опитът,за трети е смелостта и т. н. Странна тема ,май трябва повечко да помислиш преди да напишеш втора такава.

.Съдейки от въпроса и начина по който е зададен ,май авторката предпочита мъж с доста мускули,който да може да я командва по силовият метод поне веднъж дневно  Дори и да не си го признаеш драга ми juji - така е

:) :) :) :) :) :)

Поне ми е интересно да видя какво си мислят другите за мен. Щом казваш, че е така....Странно, аз защо ли си мислех съвсем други неща :huh:

Ако ми предлагаш среща, май ще трябва да откажа :) (да си напиша, че е шегичка за всеки случай)

авторката предпочита мъж с доста мускули,който да може да я командва по силовият метод поне веднъж дневно  :) Дори и да не си го признаеш драга ми juji - така е .

To4no takav e preobladava6tiqt tip jeni.Jeni, nesposobni da ocenqt duhovnoto u 4oveka!Imenno zaradi tova nqma i silno i istinsko jensko priqtelstvo!Zamisli se avtorke nad solidarnostta mejdu majete i tazi mejdu jenite!

A LAN e napalno prav!Dori i vatre6no da ne go saznavat, pove4eto jeni go iskat!Nai-4esto tova se izrazqva v sexualnite im otno6eniq.V smisal 4e haresvat po-hard sex.Nqmam predvid kam6ici i tempodobni.Napalno dostata4no e malko jivotinsko!

С това колко мозък има в главата . Ако един мъж не може да се справи с проблемите в живота ,а се поддава на всякъкви дразнения и не го интересува какво ще става утре (живее за мига ) то той не е никакъв мъж . Да си мъж това означава да продължиш вида си , тоест да се грижиш за жената и децата които са и твое семейство , това е от чиста животинска гледна точка ,но мисля че и такъв трябва да е всеки мъж . Не искам да коментирам "момчетата " които се нароиха напоследък с животът си в дискотеките "зарибяваики " и мислищи си "Какъв съм пич " .

Може би 1 момиче трябва да каже какво все пак найстина трябва да е истинският мъж и дали съществува такова нещо ?

П.П. Това с "шампион по трибой" ми направи смях , като ги знам какви са трибойците :bgrin: :bgrin: :bgrin:

във днешно време (времето в което се кланяме на азис и евгени) ще ни е трудно да ти отговорим на този въпрос за да получиш точна оценка според мен трябва да питаш поне 3 трима мъже на възраст над 80 години после на един лист нахвърляй най-важното което са ти казали и като теглиш чертата ще имаш сравнително точен отговор на въпроса си (e надявам се разбра философията ми -тези тримата няма да са нито красиви вече нито мускулести нито способни на playboy-изпълнения и въпреки всичко знаят отговора ) има такива и млади ама ще ги дириш под дърво и камък ако не си го намерила пожелавам ти късмет и то голям късмет щото ще ти е нужен ;)

Добре момчета с риск да ме нападнете ще ви дам да помислите над нещо друго. Добре вие казвате, че момичетата предпочитали мъже, които са добре развити физчески т.е. имат мускули и т.н. Сега ще ви обясня, че това не е най-важното за едно момиче. Може да има значение при запознанството, тогава може да направите впечатление на момичето, но след това когато се срещате тя ще наблегне на други неща, колко умствен багаж имате, как се държите, как се отнасяте с нея и т.н. Ще отбележа, че за момичето е толкова важно колко сте мускулести, колкото как се обличате. И 2-те неща имат значение, но не чак толкова голямо.

Така в началото ви обещах да се замислите над нещо. Вие казвате момичетата предпочитат мускулести мъже с хубави тела и т.н. а нима ние няма да предпочетем някоя стройна красавица с дълги крака и т.н. Помислете и ще видите, че не сте прави да ги обвинявате за това, че търсят хубавото. Ние сме същите :)

Весели празници от мен :)

@juji ще ти отговоря на личното съобщение малко по-късно, мисля си отоговора :)

Сложен е отговорът на въпроса,ще изброя някои неща,но знам,че много ще пропусна.Един истински мъж не е нужно да бъде планина от мускули,не е нужно и панталоните му да падат под тежеста на парите в джоба,не е нужно да бъде заобиколен от голям брои красиви жени..не са нужни още много работи.Един истински мъж трябва да уважава себе си и околните,трябва да притежава достойнство,което не трябва да се изкривява през призмата на простащината/пример:ти ми каза,че не съм прав,сега ще те пребия/,трябва да вярва в себе си и да преследва целите и мечтите си,без да се превръща в плужек при евентуален неуспех,а да гледа напред и да увеличи усилията си,трябва да умее да разкрива чувствата си без да мисли,че по този начин се превръща в изнежено мамино детенце,трябва да бъде себе си и да не влиза в роли,за да бъде угоден някому или нещо....трябва да бъде още някои неща,които ви споменах,че най-вероятно ще пропусна

Ще отбележа, че за момичето е толкова важно колко сте мускулести, колкото как се обличате. И 2-те неща имат значение, но не чак толкова голямо.

Така  в началото ви обещах да се замислите над нещо. Вие казвате момичетата предпочитат мускулести мъже с хубави тела и т.н. а нима ние няма да предпочетем някоя стройна красавица с дълги крака и т.н. Помислете и ще видите, че не сте прави да ги обвинявате за това, че търсят хубавото. Ние сме същите :)

Какви са тези глупости ? Тц тц.Още не сте се измъкнали май от фазата 'Иде ми да стисна целия свят за врата,но едва ми стиска единствено да си изцедя пъпките' ...

Calamitas virtutis occasio est (Seneca)( Нещастието е повод за мъжество )

Какви са тези глупости ? Тц тц.Още не сте се измъкнали май от фазата 'Иде ми да стисна целия свят за врата,но едва ми стиска единствено да си изцедя пъпките' ...

Calamitas virtutis occasio est (Seneca)( Нещастието е повод за мъжество )

Ще обясниш ли какво значи това щото не съм много умен :/

edit: явно не. ама ко та дъни важното е да се заяждаме с някой нали?

edit2: сега май взех да зацепвам. май не си съгласна с нещо казано от мен. еми колкото и да не ти се иска това си е чистата истина. ние търсим хубави момичета вие хубави момчета и не можеш ме убедиш в обратното :bgrin:

edit3: явно не само аз мисля така :)

Добре момчета с риск да ме нападнете ще ви дам да помислите над нещо друго. Добре вие казвате, че момичетата предпочитали мъже, които са добре развити физчески т.е. имат мускули и т.н. Сега ще ви обясня, че това не е най-важното за едно момиче. Може да има значение при запознанството, тогава може да направите впечатление на момичето, но след това когато се срещате тя ще наблегне на други неща, колко умствен багаж имате, как се държите, как се отнасяте с нея и т.н. Ще отбележа, че за момичето е толкова важно колко сте мускулести, колкото как се обличате. И 2-те неща имат значение, но не чак толкова голямо.

Така  в началото ви обещах да се замислите над нещо. Вие казвате момичетата предпочитат мускулести мъже с хубави тела и т.н. а нима ние няма да предпочетем някоя стройна красавица с дълги крака и т.н. Помислете и ще видите, че не сте прави да ги обвинявате за това, че търсят хубавото. Ние сме същите :)

Весели празници от мен :)

Absolutno si prav!I pri nas e kato pri momi4etata-purvo gledame vun6niq vid estestveno, no posle kato q opoznaem ve4e stavat vajni dr raoti.Edin primer s men.Predi polovin godina moi priqtel me zapozna s edna na4inae6ta(togava, za sq ne sum mnoo siguren dokade go e dokarala) manekenka.Naistina mnoo gotina.Izleznahme na kafe, posle otidohme na hija posle pak na kafeta, az q haresah, tq men su6to i trugnahme.Kato q opznah po-dobre prosto se 4udeh na sebe si kak moje da sum haresal takova momi4e.Kato sme dvamata dobre, no kato doide nqkoi dr polojenieto stava6e stra6no :woot Ima6e takuv cvetu6t "re4nik", za koito ne moga da vi opi6a!I kvo, samo 6toto e gotina i zaradi ediniq sex da hodq s neq, a tq da me izlaga s povedenieto si?-Ne, blagodarq!

I pri jenite e taka, kolkoto i da im haresva edno mom4e, ako to nqma obnoski, durjanie i podobava6to otno6enie kum tqh te nqma da go tarpqt!

Ще обясниш ли какво значи това щото не съм много умен :/

edit: явно не. ама ко та дъни важното е да се заяждаме с някой нали?

edit2: сега май взех да зацепвам. май не си съгласна с нещо казано от мен. еми колкото и да не ти се иска това си е чистата истина. ние търсим хубави момичета вие хубави момчета и не можеш ме убедиш в обратното :bgrin:

edit3: явно не само аз мисля така :)

Не.Няма смисъл.

Не.Няма смисъл.

Добре кое от казаното от мен не е вярно и ако ме убедиш в обратното ще се съглася без да споря, но да кажеш това не е така не или онова не е така просто е детско меко казано

Интересните теми не спират.Истинският мъж не се става насила,с течение на времето момчето става младеж,а лед това мъж.Познава се по начинът на мислене,който е различен от по-горе изброените фази на съзряване.Тук можем да прибавим и прословутите женски изказвания,мъжки доказвания и хвалби и меренето на .......

Добре кое от казаното от мен не е вярно и ако ме убедиш в обратното ще се съглася без да споря, но да кажеш това не е така не или онова не е така просто е детско меко казано

Добре де,нали изказваме мнение.Просто въртите,въртите и пак закопаете в парите , колите ,мускулите и дрехите.Баща ми цял живот е бил заварчик (никога не е блестял с дрехи или кола, от това не е станал по-малко мъж)ама и до днес със сълзи му се прекланям.Майка ми никога не е била дългокрака красавица ама тва не я е спряло да изгледа три прави и здрави.Пък сега намъкнете парцалите и няма правда няма ред , вадим ку*а и наред.Евала.Ама и като има кой да ви се връзва.Иначе към теб нищо лично.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...