Boro Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Златната топка отиде при най-правилния човек. Шевченко отдавна си е заслужил това отличие със изключително силната си игра в Милан. ___________________________ FORZA MILAN ! <{POST_SNAPBACK}> Ставаш смешен, мой човек Наистина ли мислиш, че името му е Андрий ? Има доста объркани хора тука Живял ли си в Украйна ? Ако да (малко вероятно) - чувал ли си за имена "Андрий" ? Не мислиш ли, че най малкото, Андрей е типично украинско име ? След малко ще ми кажеш, че се казва "Шева", може би... P.S.А това за защитниците беше супер В Англия защитниците са по-добри от италиянските В Италия, един футболист първо става защитник, а с течение на времето се превръща в халф или нападател <{POST_SNAPBACK}> И аз съм Скорпион и аз съм от Милан (хах тва нямаше мн смисъл) Симба стига си се излагал не ти отива(уж си фан на Милан) а и нз имената на играчите... Ако още веднъж споменеш Адрей а не Андрий ЗАКЛЮЧВАМ ТЕМАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Koi 6te mi zaklu4va temata?Gleite kva e qka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Абе има един дето става смешен ама айде... Да, прав си Изговаря се Анрий бе *****! Да бе, само че, си мислех че тука пишем, а не говорим... Симба стига си се излагал не ти отива(уж си фан на Милан) а и нз имената на играчите... Спокс, знам какво говоря Koi 6te mi zaklu4va temata?Gleite kva e qka! А ти май не разбра майтапа Поне си кажи мнението тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Da ama i se pe6e Андрий!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Много ли е важно името??Все си мислех,че е качествата имат значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 az kato fen i na milan i na barca sha kaja 4e i 2-ta q zaslujavaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Spored men trqbva6e lili4o arsov ili videlov da vzemat zlatnata topka PROBLEM??? <{POST_SNAPBACK}> Спят санитарите , спяят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.