Aleksandyr Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ами според мен си отиде при правилния човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ami i az mislq che otide pri nai - pravilniq chovek - Sheva!Mnogo igrae kopeleto mu s kopele...ochakvah da q vzeme Roni no toi vze syshto mnogo vajna nagrada!A chetoh nqkoi beshe pisal che Roni bil mlad i ne q zaslujava...ami toi za 2 godini pokazah MNOGO t`ka che i toi da q beshe vzel nqmashe da e nezaslujeno! P.S. Kolkoto do Sheva dano da se kontuzi i da propusne machovete s Manchester Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Кой трябваше да вземе златната топка според вас? <{POST_SNAPBACK}> toa sas zlatniq krak Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Името му е Андрей Шевченко! <{POST_SNAPBACK}> Andriy Shevchenko Та това i в края като Е ли иде реч да се чете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Роналдиньо стана най-добър футболист в света така, че няма за кво да говорим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 в Италия! Там защитниците са най-силните в света. <{POST_SNAPBACK}> Kак точно стигна до този извод? За справка - головете в последните кръгове - в Англия 22, в Италия 24. И бай дъ вей, казва се Андрий, разбирачо Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Шевченко напълно заслужи златната топка тази година и това го признаха най-големите специалисти в света(може би без Платини, който каза че трябвало да я вземе Деко). Шева бележи в почти всеки мач. Стана голмайстор на Сериа А и без съмнение имаше най-голям принос за спечелената от Милан титла. Той е сравнително постоянен в изявите си, с което не могат да се похвалят други футболисти от световна величина като Анри например, който последните 2 месеца не се представяше както сме свикнали да го наблюдаваме. Да не збравяме, че въпреки че Украйна не взе участие на европейското, се представя изключително добре в световните квалификации, където съперници са еврошампиона Гърция, 3-тите от 2002 Турция и традиционно силния отбор на Дания, а всеки знае че най-важната роля в този отбор играе Шевченко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Лилчо Арсов тряяше да я земе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Kак точно стигна до този извод? За справка - головете в последните кръгове - в Англия 22, в Италия 24.И бай дъ вей, казва се Андрий, разбирачо <{POST_SNAPBACK}> еми с такива нападатели като Шева и най-добрите защитници немогат да се справят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry? <{POST_SNAPBACK}> Aха. А Шева какво е направил? Колкото до Анри - доколкото си спомням стана шампион на Англия с Арсенал. Или това не се брои за успех? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry? <{POST_SNAPBACK}> НИЩО Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Aха. А Шева какво е направил? <{POST_SNAPBACK}> Шева : шампион на Италия и голмайстор на калчото,ако това е малко според теб то .... Мисля че спора вече се изтърка ,Шева беше признат за номер 1 от повечето футболисти ,журналисти,треньори и футболни легенди.Просто това си беше неговата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry? <{POST_SNAPBACK}> Ами веднага ти казвам какво направи Анри с Арсенал. 49 мача без загуба, можеш ли да си представиш какво е това и как се постига? Голмайстор сезон 03/04-30 гола, 9 асистенций. Това е за миналия сезон. Този сезон е вкарал някакви си 16 гола, 10 асистенций, а не са преполовили сезона още! Е това ако е нищо за теб не знам сигурно някой футболист трябва да почне да лети за да ти направи впечатление Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry? <{POST_SNAPBACK}> Вкарваха наред и показваха много яка игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ronaldinio trqbva6e da q vzeme, no vupreki vsi4ko toi e nai dobriq futbolist v celiq svqt ! Pone za men Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Spored men trqbva6e lili4o arsov ili videlov da vzemat zlatnata topka PROBLEM??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Златната топка отиде при най-правилния човек. Шевченко отдавна си е заслужил това отличие със изключително силната си игра в Милан. ___________________________ FORZA MILAN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 videlovPROBLEM??? <{POST_SNAPBACK}> Да го беше написал правилно поне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Златната топка отиде при най-правилния човек. Шевченко отдавна си е заслужил това отличие със изключително силната си игра в Милан. Мисля че си напълно прав въпреки че аз съм от Ювентус Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Златната топка отиде при най-правилния човек. Шевченко отдавна си е заслужил това отличие със изключително силната си игра в Милан. ___________________________ FORZA MILAN ! <{POST_SNAPBACK}> Mnogo si prav.Tochno toi beshe choveka koito trqbvashe da vzeme topkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Kак точно стигна до този извод? За справка - головете в последните кръгове - в Англия 22, в Италия 24.И бай дъ вей, казва се Андрий, разбирачо <{POST_SNAPBACK}> Ставаш смешен, мой човек Наистина ли мислиш, че името му е Андрий ? Има доста объркани хора тука Живял ли си в Украйна ? Ако да (малко вероятно) - чувал ли си за имена "Андрий" ? Не мислиш ли, че най малкото, Андрей е типично украинско име ? След малко ще ми кажеш, че се казва "Шева", може би... P.S.А това за защитниците беше супер В Англия защитниците са по-добри от италиянските В Италия, един футболист първо става защитник, а с течение на времето се превръща в халф или нападател Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Абе има един дето става смешен ама айде... Руското име е Андрей, а на украински се изговаря Андрий, като дори съм чувал вариант, в който а-то се чува като "о" т.е. Ондрий. То пак ще се напише Андрей, само че се изговаря по друг начин. А тъй като ние имаме друга азбучна система и друга фонетична система също и го пишем както се изговаря...получават се големите разлики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Ставаш смешен, мой човек Наистина ли мислиш, че името му е Андрий ? Има доста объркани хора тука Живял ли си в Украйна ? Ако да (малко вероятно) - чувал ли си за имена "Андрий" ? Не мислиш ли, че най малкото, Андрей е типично украинско име ? След малко ще ми кажеш, че се казва "Шева", може би... Изговаря се Анрий бе *****!А ти бил ли си в Украйна?!? []quote=simbata,Dec 28 2004, 09:21 AM] P.S.А това за защитниците беше супер В Англия защитниците са по-добри от италиянските В Италия, един футболист първо става защитник, а с течение на времето се превръща в халф или нападател <{POST_SNAPBACK}> Точно за това защитата в Италия е най-добра!Кажи ми силен Английски защитник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 ronaldinio trqbwa6e da q wzeme 6ewa moi samo da bqga kat kon i ni6to drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.