Jump to content
BulForum.com

Футбол-Кой трябваше да вземе златната топка?

Clades

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Ami i az mislq che otide pri nai - pravilniq chovek - Sheva!Mnogo igrae kopeleto mu s kopele...ochakvah da q vzeme Roni no toi vze syshto mnogo vajna nagrada!A chetoh nqkoi beshe pisal che Roni bil mlad i ne q zaslujava...ami toi za 2 godini pokazah MNOGO t`ka che i toi da q beshe vzel nqmashe da e nezaslujeno!

P.S. Kolkoto do Sheva dano da se kontuzi i da propusne machovete s Manchester :devil :devil :devil :devil :devil

в Италия! Там защитниците са най-силните в света.

Kак точно стигна до този извод? За справка - головете в последните кръгове - в Англия 22, в Италия 24.

И бай дъ вей, казва се Андрий, разбирачо ;)

Шевченко напълно заслужи златната топка тази година и това го признаха най-големите специалисти в света(може би без Платини, който каза че трябвало да я вземе Деко). Шева бележи в почти всеки мач. Стана голмайстор на Сериа А и без съмнение имаше най-голям принос за спечелената от Милан титла. Той е сравнително постоянен в изявите си, с което не могат да се похвалят други футболисти от световна величина като Анри например, който последните 2 месеца не се представяше както сме свикнали да го наблюдаваме. Да не збравяме, че въпреки че Украйна не взе участие на европейското, се представя изключително добре в световните квалификации, където съперници са еврошампиона Гърция, 3-тите от 2002 Турция и традиционно силния отбор на Дания, а всеки знае че най-важната роля в този отбор играе Шевченко.

Kак точно стигна до този извод? За справка - головете в последните кръгове - в Англия 22, в Италия 24.

еми с такива нападатели като Шева и най-добрите защитници немогат да се справят :P

Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry?

Aха. А Шева какво е направил?

Колкото до Анри - доколкото си спомням стана шампион на Англия с Арсенал. ;)Или това не се брои за успех?

Aха. А Шева какво е направил?

Шева : шампион на Италия и голмайстор на калчото,ако това е малко според теб то ....

Мисля че спора вече се изтърка ,Шева беше признат за номер 1 от повечето футболисти ,журналисти,треньори и футболни легенди.Просто това си беше неговата година.

Sheva si q zaslujava6e.Ako moje nqkoi da mi kaje kvo e napravil ronaldinho ili puk henry?

Ами веднага ти казвам какво направи Анри с Арсенал. 49 мача без загуба, можеш ли да си представиш какво е това и как се постига? Голмайстор сезон 03/04-30 гола, 9 асистенций. Това е за миналия сезон. Този сезон е вкарал някакви си 16 гола, 10 асистенций, а не са преполовили сезона още! Е това ако е нищо за теб не знам сигурно някой футболист трябва да почне да лети за да ти направи впечатление :angry:

Златната топка отиде при най-правилния човек. Шевченко отдавна си е заслужил това отличие със изключително силната си игра в Милан.

FORZA MILAN !

Златната топка отиде при най-правилния човек. Шевченко отдавна си е заслужил това отличие със изключително силната си игра в Милан.

Мисля че си напълно прав въпреки че аз съм от Ювентус :rolleyes:

FORZA MILAN !

Mnogo si prav.Tochno toi beshe choveka koito trqbvashe da vzeme topkata :D

Ставаш смешен, мой човек :P

Наистина ли мислиш, че името му е Андрий ? Има доста объркани хора тука ;)

Живял ли си в Украйна ? Ако да (малко вероятно) - чувал ли си за имена "Андрий" ? Не мислиш ли, че най малкото, Андрей е типично украинско име ? След малко ще ми кажеш, че се казва "Шева", може би...

P.S.А това за защитниците беше супер :) В Англия защитниците са по-добри от италиянските :laughing:

В Италия, един футболист първо става защитник, а с течение на времето се превръща в халф или нападател :tongue

Абе има един дето става смешен ама айде... Руското име е Андрей, а на украински се изговаря Андрий, като дори съм чувал вариант, в който а-то се чува като "о" т.е. Ондрий. То пак ще се напише Андрей, само че се изговаря по друг начин. А тъй като ние имаме друга азбучна система и друга фонетична система също и го пишем както се изговаря...получават се големите разлики.

Ставаш смешен, мой човек :P

Наистина ли мислиш, че името му е Андрий ? Има доста объркани хора тука ;)

Живял ли си в Украйна ? Ако да (малко вероятно) - чувал ли си за имена "Андрий" ? Не мислиш ли, че най малкото, Андрей е типично украинско име ? След малко ще ми кажеш, че се казва "Шева", може би...

Изговаря се Анрий бе *****!А ти бил ли си в Украйна?!?

[]quote=simbata,Dec 28 2004, 09:21 AM]

P.S.А това за защитниците беше супер :) В Англия защитниците са по-добри от италиянските :laughing:

В Италия, един футболист първо става защитник, а с течение на времето се превръща в халф или нападател :tongue

Точно за това защитата в Италия е най-добра!Кажи ми силен Английски защитник! :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...