XAKEPA_2004 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Dark Throne е "Massive Multiplayer Online Role Playing Game"(MMORPG) В нея тренирате войска,атакувате(следователно и се защитавате),правите upgrade-и на войски и сгради и т.н. Ето основните неща,които трябва да направите първо: -Да се регистрирате -Да си тренирате селяните(препоръчително е 10 атакуващи,10 защитни и 5 миньора) -Да се сбиете няколко пъти -Да построите пет къщи(препоръчително е една по една) -Да си направите upgrade на мините и селото -Да направите всичко останало Относно левелите-Всеки има различно вдигане на левели,а ето препоръчително за крадец(thief) : -Strenght 22% -Constitusion 22% -Wealth 22% -Dexterity 11 % -Charisma 22% За други не знам аз съм крадец и не съм правил друг. Увеличаване на моята популация. И тази на azazel.Вашата може да и видите адреса на началната страница(main/members).С две кликания се увеличава с един човек популацията.Едно за да влезеш на страницата за увеличаване и второ на двете еднакви думи(ако изкара X кликнете в центъра му).Всеки може да увеличава популацията на даден човек само веднъж на 24 часа. Към админите и модернаторите:Този път ще се постарая да не стане чат .Моля ви не затваряйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 регнах се. сега съм 6ти лвл елф фаитър. искам да те питам, като купуваш екипировка за юнитите, тя екуипва ли се или само трябва да се купи и започва да дава бонуси. и как мога да видя дали някой, когото нападам е в съюз? едит: как мога да видя колко популация имам? guards броят ли се като войници? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 obqsni smisala na igrata ot oodeve samo kupuvam nai razli4ni neshta i nishto Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ХАКЕРА_2004, кажи и к'во значат тея turns. к'во значение има, ако, да речем, нападна някой с 2 търна а не с 3? забелязах, че взимам по-малко злато и опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 1.Main/Members. -Най-отгоре пише левел,раса,и име;Пример-XAKEPA_2004 is a level 17 Elf Thief -Под него пише ранг-а;Пример-Overall Rank: 83,798 -След това пише последно логване преди това;Пример-Your last login was from ---.---.---.- on January 9, 2005 at 5:32 pm. -След това пише сега от къде играеш;Пример-Your current ip is ---.---.---.-. -След това има линк за увеличаване на популация;него може да го давате тук,но не можете да си го самокликате;Ето моя: http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V...277G30277H30294 -Следва непрочетени съобщения;Пример-You have 20 unread messages. -После са медалите;Те се печелят при дарения,а не при битка -До тях е Developer News,на което не съм обърнал особенно внимание -След това е развитието на играта;Щом всичко достигне 100% се прави рестарт и вече се плаща. -Следват статистиките І.Popualtion-това е самата популация;Пример-379 ІІ.Army size-Това е броя атакуващи и защитни unit-и,които имате;Пример-80 ІІІ.Offense-Общата сила на атакуващите ви войски;Пример-4,577 ІV.Defense-Общата сила на защитните ви войски;Пример-2,894 V.Spy offence-Общата сила на шпионите ви;Пример-234 VI.Spy deffense-Общата сила на антишпионите ви;Пример-354 VII.Attacks won-Спечелени атаки(брой и процент от всички);Пример-177/202(88%) VIII.Defends won-Спечелени защити(брой и процент от всички);Пример-0/21(0%) IX.Spy Victories-Спечелени шпионажи(брой и процент от всички);Пример-0/0(0%) X.Sentry Victories-Спечелени антишпионажи(брой и процент от всички);Пример-0/0(0%) XI.Gold-Общо пари,но не в банката XII.Gold in Bank-Общо пари в банката XIII.Level-Левел XIV.Expirience to next level-Колко още има до следващия левел -Някаква тъпа анкета Това беше от Main/Members.Другите тайни на играта когато ми се пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 ХАКЕРА_2004, кажи и к'во значат тея turns. к'во значение има, ако, да речем, нападна някой с 2 търна а не с 3? забелязах, че взимам по-малко злато и опит. <{POST_SNAPBACK}> Това е единствено П.П.Сега имам 1779 turn-a и се чудя какво да ги правя.Не съм играл от когато адам беше колкот мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ХАКЕРА_2004, какъв беше твоя съюз и приемаш ли членове? двама сме - аз 6-ти ллв, другия 3-ти. ако някой иска, може да ми увеличи популацията: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 kakvo i e RPG tuka ? moje da e MMO ama ne e mnoo blizko do RPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 ХАКЕРА_2004, какъв беше твоя съюз и приемаш ли членове? двама сме - аз 6-ти ллв, другия 3-ти.ако някой иска, може да ми увеличи популацията: тук <{POST_SNAPBACK}> Тоя трети левел как му е ника?Теб те поканих в Strikersclan.На Community/Messaging имаш съобщение уж от мен.Ако знаеш English следвай инструкциите и ще влезеш в Strikersclan. @Zamoth Role Playing Game=RPG,Не е задължително да вървиш и да трепеш гадове от 3 или 1 лице.Bulfleet,Legend of the Green Dragon,Dark Throne,Dark Galaxy...Всички са MMORPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 никът му е Anile8. между другото, в колко съюза можеш да участваш едновременно? Edit1: офензив войниците ми участват ли в защитата на селото ми? тука ли да ти задавам въпроси, ако имам, или да ти пращам ЛС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 никът му е Anile8. между другото, в колко съюза можеш да участваш едновременно? Edit1: офензив войниците ми участват ли в защитата на селото ми? тука ли да ти задавам въпроси, ако имам, или да ти пращам ЛС? <{POST_SNAPBACK}> Не,защитата е защита на самото село+Защитни точки на Guards Не знам,май беше 5-6,зависи от левела. Същото което ти казах преди малко важи и за Anile8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Как ви е съюза и приемате ли нови членове??? ето го и моя линк http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V...311T30328D30345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Вече напреднах Best Overall Rank: 3,893 Naruto United <Hunter-Nin> Knights Of K40S Population 54,944 Army Size 17,967 ако някой иска може да му помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.