zizirixo Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 какво става тия дни нет-а прекасва през 20-тина минути . тва направо е кошмар. а и на всичкото отгоре като се обадих на вече "любимия" телефон 635063 най- самодоволно ми казват че сигнала ми е добар и ИМАМ нет , но това не е така. някой може ли да ми обясни АКО проблема е при мен (което не ми се вярва) как мога да го разреша... другия вариант е да си тарся нов доставчик на Нет, което не ме устройва много... п.с. живея в Тракия ако това е от значение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Спокойно,не бързай да сменяш доставчика.Все пак е зима и е нормално да има проблеми,когато времето не е хубаво.А иначе аз имах доста проблеми като твоя докато модемът ми беше вкючен през USB-порта.Но откакто го вързах през Lan-ката нямам никакви проблеми.Пробвай и ти,ако си с USB,само че трябва да се обадиш пак на любимия ни телефон,за да кажеш на еврокомците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 6to ne vzeme6 da si proveri6 kabeli mabeli, restartirai modema i pusni nqkuf antivir, ako ima6 da ne ti e hvanala ne6to ma6inata.A kato si v trakiq 6to ne mine6 na GGBit.Az sum na tqh ve4e 4-ti msec i sum super dovolen!Ima6 i dr alternativi razbira se-Visio, Garov i t.n, ama tam e po-debela postata Edit:Btw 6to ne tursi6 dali ima tema po vuprosa, ami puska6 nova Q vij tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Все пак е зима и е нормално да има проблеми,когато времето не е хубаво<{POST_SNAPBACK}> da be to da beshe samo prez zimata Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ами и аз живея в Тракия, обаче нета си е наред, само вчера спря за повечко, ама то май беше заради спирането на тока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ами и аз живея в Тракия, обаче нета си е наред, само вчера спря за повечко, ама то май беше заради спирането на тока. <{POST_SNAPBACK}> 100% си прав. Как да дойде нет като няма ток???? От 3-4 дена в Тракия това си е редовен проблем .Енергото ни пробва дали ще се сърдим ако ни оставят на студено и тъмно и без нет през зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Na men mi spirashe predi 1 sedmiza prez 10 min....no ot supporta kazaha da si izklu4a modema za 5-6 min i da go otviq ot buksata za da sum iz4istel signalnite natrupvaniq v modema(tfa bil problem na motorolite) i harabiq vi kazvam...neta zaspa...ba4ka si perfectno Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ми вие пък какво искате! То перфектно нещо няма... Пък и има няква там конкуренция .... Go There Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 26, 2004 Author Share Posted December 26, 2004 много е неприятно такмо си цакам CS и хоп няма нет... или си оговарям среща в irc и ха ха ха дисконектнат... пробвах да изключа модема и пак да го включа не помага на ЛАН-ка е... надявам се след нова година да се оправи предполагам че сега е натоватено и изключват някои за сметка на други... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 надявам се след нова година да се оправи предполагам че сега е натоватено и изключват някои за сметка на други... <{POST_SNAPBACK}> hahaha, kvo li se smeq i az kato moje i da e taka az pyk netec imam uj de, svalqm si s 3-4k a uj be6e 90k Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 hahaha, kvo li se smeq i az kato moje i da e taka az pyk netec imam uj de, svalqm si s 3-4k a uj be6e 90k <{POST_SNAPBACK}> И аз така.Писна ми майна.Уж 90 пък филмите се дурпат с дни И така е вече седмица.Незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ne razbrahte li che tozi sait NE E za support na interneta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.