Shiro Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Трябва ми за за дигитален фотоапарат, ама не мога да си позволя много голяма. Ся .. колкото толкова Давайте предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Трябва ми за за дигитален фотоапарат, ама не мога да си позволя много голяма. Ся .. колкото толкова Давайте предложения. <{POST_SNAPBACK}> Kolko dav6 za chisto nova 32MB-nikoga polzvana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 26, 2004 Author Share Posted December 26, 2004 ми ако някой може да ми каже колко струва нова, за да се ориентирам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ами ти що не уточниш каква карта ти трябва точно ? CF, MMC, SD, XD, MS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 26, 2004 Author Share Posted December 26, 2004 SD Memory Card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Намерих си флашка, най-евтино е в Д&Е, откъдето си зех 128МБ за 35 лв. Ако тръгнете да търсите по магазините за телефони, 128МБ SD ще намерите най-евтино за 70. Бахти обирджиите .. Аа, още нещо ми направи впечатление - в Д&Е инфрачервеният порт е 17 лв - два пъти по-евтин отколкото по магазините за gsm-и. Просто споделям, може на някой да му е полезно. Та .. close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Намерих си флашка, най-евтино е в Д&Е, откъдето си зех 128МБ за 35 лв. Ако тръгнете да търсите по магазините за телефони, 128МБ SD ще намерите най-евтино за 70. Бахти обирджиите ..Аа, още нещо ми направи впечатление - в Д&Е инфрачервеният порт е 17 лв - два пъти по-евтин отколкото по магазините за gsm-и. Просто споделям, може на някой да му е полезно. Та .. close topic <{POST_SNAPBACK}> ако си беше зел от ЕРА щеше да ти е 27 лв (просто за ориентир да не търчите към Д&Е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.