intense Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 3dfx да си жив и здрав (това го казвам наистина) просто,сега на тоя дълъг пост не ми се отговаря...не и тук само ще кажа че любов и ревност са две неща,които и да искаш не можеш да разделиш.факт е ,те съществуват...само че си има ревност и ревност.оф мързи ме някой ден ако имам енергия ще риплейна Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 само главичката не е изневяра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 очакваме в скоро време тема "изневяра ли е френската любофф?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Колко му е ... тема "Изневяра ли е свирката" и от долу една камара постове с гомна от сорта ... "еми зависи как е правена" "еми зависи колко му е било яко" "еми зависи дали е искал" ... и куп други гомна. Целувката е изневяра говорим за тая дет ти бърка в гърлото и вади фандък от тва дет си ял а иначе по бузата или съвсем леко по усните въобще нема ко да говорим ... ако момичето се познава с коч-сирсема от 4-5 години ти де са буташ да й се караш ... те може да са приятели от когато ти още идея си си нямал за нея че може да я има и полсе да претендираш за нещо ...тва е повече знак на някаква братска любов отколкото на нещу друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 С доста познати се поздравяваме с целувка, независимо с гаджето ли е или кучето. Аз лично бих се раздразнил ако моята приятелка така се поздравява с познатите си "м" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Аз неска целунах колежката по бузите и не мисля, че може да се говори за ревност. Но целувка с език е вече много сериозно, а да не говорим за масаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Е зависи къде е масажа ... представи си че се схванеш яко и колежката те размачка по гърба ... тва изневяра ли е .... глупости нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Е зависи къде е масажа ... представи си че се схванеш яко и колежката те размачка по гърба ... тва изневяра ли е .... глупости нали ? <{POST_SNAPBACK}> Представи си че ти се дое*е звески и само колежката е покрай тебе...Това ще е услуга, приятел в нужда се познава Но целувка с език е вече много сериозно, а да не говорим за масаж. Само ако си е измила зъбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Може да се възползвам като се замисля. И без туй мойта нещо ма ядосва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 целувката е хем вяра,хем изне. (който е гледал Улицата,ще ме разбере) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 целувката е хем вяра,хем изне. (който е гледал Улицата,ще ме разбере) <{POST_SNAPBACK}> хахахахахаха Има няколко вида целувки....по бузката,по устните само с докосване и с език..според мен само последната е изневяра...и всичко след тази целувка естествено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 A e pak ]e go kaja revnostta e nai-glupovoto ne6to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ако е изневяра, значи съм изневерявал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ако е изневяра, значи съм изневерявал... <{POST_SNAPBACK}> Ami izneveriaval si batka. Imah takav slu4ai s edna bivsha: tia uj se bila napila t'va si onova si... ama men pitash li me dali mojeh da ia celuna posle kato si predstaviah v sashtia moment kak tia se celuva s drug a. Tova beshe predi 3g i sega s tova momi4e pak sme zaedno ot skoro. Ama tova e shtot procedirah kato malkia princ: "Ako iskash neshto za sebe si ne go vrazvai, pusni go na svoboda, ako ne se varne to nikoga ne e bilo i niama da bade tvoe, no ako se varne 6te bade tvoe za cial jivot"- No coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Уф, още ли я копате тая тема? И излизат ли още въглища? Тая тема е като мина... По логиката на целувка = изневяра, погледнато буквално разбира се, сигурно съм изневерявал на гаджетата с майка ми, с баба ми, с лелите ми, с кучето ми, щото всички съм ги целувал и те са ме целували (след последното обикновено трябва да се изкъпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 По логиката на целувка = изневяра, погледнато буквално разбира се, сигурно съм изневерявал на гаджетата с майка ми, с баба ми, с лелите ми, с кучето ми, щото всички съм ги целувал и те са ме целували ( <{POST_SNAPBACK}> e ako si dostata4no izvraten da gi celuvash s ezik zna4i se broi za izneviara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ами к'во да ти кажа - веднъж нещо дразнех песа и му се оплезих, при което рошавата гадина ме изненада, облизвайки физиономията ми... ужас... значи съм мръсен изневерник... П.П. "Рошава гадина" е изпълнено с обич и топли чувства определение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ами к'во да ти кажа - веднъж нещо дразнех песа и му се оплезих, при което рошавата гадина ме изненада, облизвайки физиономията ми... ужас... значи съм мръсен изневерник... П.П. "Рошава гадина" е изпълнено с обич и топли чувства определение. <{POST_SNAPBACK}> От де изкара тоя език та му се изплези ? Или си мислиш че си му се оплезил а друго си го правил или показъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Гудо.. казвам ти го като на човек, когото харесвам (т.е. Откровено) - изсилваш се...напъваш се да си оригинален простак и ставаш банален... поне според мен. Не си ТИ това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Що бе, содомията си е нормален порок Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 изневяра е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Кви са тия гъзарии тип 21ви век "либералност" ? Отричане от мнение=> кофти ти е, но хората те мислят за добър човек, който прощава. Но в същност хората не мислят добри неща за теб... Защо да си помислят "той/тя е либерален/на, прощава грешката, защото я/го обича"? Защо да не си помислят "на него/нея не му/й пука за партнйора, той/тя не го обича, те трябва да се разделят"?=> Хем си прецакан, хем си прецакан 2ри път... NO MERCY И все пак избора е твой Димо, точно Ти си човека който ме познава и си искал да ме познава ... Така че не са репчи за няма нищо и не се изкарвай знаещ всичко. Имаш PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 никога не си имал приятелка и нз какво е ако я обичаш си склонен да простиш почти сичко но споменът остава веднъж почне ли се ромасът умира edit : from : го приемам като лична обида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.