Jump to content
BulForum.com

Изневяра ли е целувката?

Recommended Posts

Какво е изневярата всъщност?Желанието,фантазията,целувката или самият секс?Хората са устроени така,че привличането и желанието са част от тяхната натура,независимо дали са мъже или жени.Особено ако се касае за по-дълготрайна връзка.Понякога човек има нужда само от флирт,може би за да усети тръпката от това да бъде желан,а понякога го прави просто напук,за да нарани любимия си човек по някаква причина или просто иска да го отблъсне от себе си.Обикновено се усеща кога някой наистина държи на теб и те обича,затова наистина трябва сам да прецениш ситуацията и да решиш как да продължиш.В крайна сметка една връзка без компромиси не би съществувала дълго...И все пак ако се касае само за една целувка не мисля,че толкова трябва да си го слагаш на сърце.Ако си категоричен-ами все пак дай и още един шанс.Ако държи да те има тя ще го използва както трябва,вервай ми...

P.S.Помисли и върху въпроса дали ти не си я подтикнал с нещо в прегръдките на друг,и това е твърде вероятно :)

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

@XpucTyyy много съм съгласен с тебе и съжелявам, че дадох съвет ....Това е доста лично и аз като теб мисля, че всеки трябва да се оправя сам в такива ситуации, защото дори и да сгреши ще знае че той сам си е взел решението и това ще му е за урок и :)

Spored men triabva da im sto6i6 glavite i na davamata pak posle kvoto stane ako pak e pri teb

pe4eli6

Абе Stu,с тоя селски номер човек може само в дълбоката провинция да мине,даже и там е под въпрос.Все пак живеем в 21 век,стиа глупости... :P

мммм...Много зависи от взаимоотношенията. А и зависи от ситуацията....дали той и се е нахвърлил или тя е флиртувала с него...Ако имам силни чувства към момичето пича бих го строшил от бой...ама наистина...побеснявам...Иначе после ще видя тя как ще ми обясни постъпката си...

мммм...Много зависи от взаимоотношенията. А и зависи от ситуацията....дали той и се е нахвърлил или тя е флиртувала с него...Ако имам силни чувства към момичето пича бих го строшил от бой...ама наистина...побеснявам...Иначе после ще видя тя как ще ми обясни постъпката си...

Според мен пича обикновено и идея си няма че ти/примерно в случая/съществуваш.Така че най-малко вината е негова.Ако се е нахвърлил или те познава и го прави умишлено е друг въпроса.Обикновено вината е в момичето,защото решението е нейно.Но все пак мисля,че ще е по-добре ако се разберат цивилизовано. :)

• 6 months later...

Разбира се,че е изневяра!Какво е това...нали не е целунал мен.... :angry: Как така ще целува друга ааааа не не! :angry: То ако питате мен и погледа към друга е изневяра,ама то това е защото съм хипер ревнива :wir ама вие не ме питате.... :unsure:

Разбира се,че е изневяра!Какво е това...нали не е целунал мен.... :angry: Как така ще целува друга ааааа не не!  :angry: То ако питате мен и погледа към друга е изневяра,ама то това е защото съм хипер ревнива  :wir ама вие не ме питате.... :unsure:

oх,така като те чета и виждам нещо от себе си!

ама иначе кви са тия глупости бе,целувки=изневери :wacko:

хората се праскат и не си го броят,вие тука за някви целувки ми говорите :lol:

Хм... То "формално" погледнато си е изневяра, но... Има различни видове изневяра. Преди не бях изневерявала, но и това се случи :( Важни фактори тук са причините, моментът, начинът на изневяра. Аз изневерих с една целувка, но това беше под въздействието на много алкохол (което, разбира се, не ме оправдава). Важно също беше, че в този момент все още не държах на половинката си, колкото сега, но пък и не влагах никакви чувства в тази целувка, просто се пуснах по течението. Сега вече не знам как точно мога да определя тази целувка, но аз мисля, че повече клони към флирт. А как би я определил приятелят ми? Той няма да е на същото мнение... Затова не може да се даде точен отговор на този въпрос, зависи от гледната точка...

Гаджето ми целунала някав.

Според вас изневерила ли ми е.

Имам ли основания да и се сърдя

Според мен да ! Имаш основание , но все пак е само целувка , така че и дай шанс да се поправи .

пф ... тая тема леко от 20451 годинки и аз пиша такъв :blink: ... карай :lol:

Буахахаха, май по-бих се подразнил, ако само се целуне с някъв, отколкото ако се изчука... ама к'во говоря - от бая време и аз съм безпутник, само плещоря глупости :))

Иначе една от бившите ми приятелки в мое присъствие веднъж се награби с една нейна приятелка... не знам дали това се брои, ама не ревнувах, възбуждах се :))

::Ред::

Иначе гледам intense копа дърти теми, избърсва праха и се включва :))

Още малко и ще ми изкопае темата за правописа (която е първата тема, въобще пусната от мен в тези форуми)...

Da кажем, че е простима изневяра, стига да не се повтори и потрети!

ako be6e gre6ka vaob6te niama6e da mu kaje!Spored men napravo si mu kazva v o4ite,4e si pada po drug!Kakvo 6te stane ako toi sega otide da se celuva s niakoia druga i posle i kaje!Toi moje da ia obi4a,oba4e tva ne zna4i  ,4e triabva da i tarpi glupostite!

Шочно така е казва си понеже е гузна и иска да е чиста пред съвестта си..ноо незнам пак зависи ,аа пък и аз съмм мн реевнив по принцип и не разсъждавам мн трезво май

Ми както знаете то от целувката се почва и езика ви започва да се движи вече по другите магистрали :woot jumpmiroir.gif

Аре бе не е нужно да се втелясвате толкова много.Може да е било от близко приятелство ;)

Давате си сметка, че темата е от миналата година, нали?

Иначе само ще ви кажа, че ревността, е чувство, което се поражда от от ниско самочувствие и вяра в себе си. Какво прави момичето когато не е с мен си е нейна работа, и по същия начин какво правя аз си е моя. След това всеки има право да постъпи така както сметне за правилно - ако се чувства прекалено засегнат - взима си шапката и си тръгва... И освен това не можеш да съдиш другия преди да погледнеш себе си... Не бих мрънкал много дори за доста по-сериозни неща, пък какво да си говорим за целувки и такива глупости...

Давате си сметка, че темата е от миналата година, нали?

Иначе само ще ви кажа, че ревността, е чувство, което се поражда от от ниско самочувствие и вяра в себе си. Какво прави момичето когато не е с мен си е нейна работа, и по същия начин какво правя аз си е моя. След това всеки има право да постъпи така както сметне за правилно - ако се чувства прекалено засегнат - взима си шапката и си тръгва... И освен това не можеш да съдиш другия преди да погледнеш себе си... Не бих мрънкал много дори за доста по-сериозни неща, пък какво да си говорим за целувки и такива глупости...

Давам си сметка,че темата е от миналата година,е? :confused Какво от това? Логика приятел... :blink:

После ... Какво каза,че ревността се поражда от какво???Ниско самочувствие?Не...бъркаш.Ако при теб се поражда поради ниско самочувствие,то при мен е от любов. :huh: И то не някаква си там авантюрка за 2 седмици...и да кажа олеее,как може да целува друга.Чувствата с времето стават много силнички,ама какво обяснявам....Не знам до колко държиш на любимата си,ама пък ако ми кажеш,че никак не я ревнуваш,или че няма да се ядосаш,ако я видиш с друг... :huh: wow...само ще те поздравя за коравите чувства дето ги имаш...

Мир да има! B)

Ми за мен целувката е изневяра!!!Аз лично бях идял една от бившите ми приятелки да се целува с един ама по устата разбира се да не си помислите ей така по бyзата!!После сумати време ми се обясняваше че тва били само приятелкси чуства дрън дрън и след известно време ме заряза!!Видя ли такова нещо вече аз вече е остъбям неискам да съм пак разтъкава и аз да съм олигофрена :)

Разбира се,че е изневяра!Какво е това...нали не е целунал мен.... :angry: Как така ще целува друга ааааа не не!  :angry: То ако питате мен и погледа към друга е изневяра,ама то това е защото съм хипер ревнива  :wir ама вие не ме питате.... :unsure:

WoW тази тема забравих кога съм я пуснал вече :) Целувката е изневяра. И аз съм страшно ревнив, но простих. После си го върна тройно обаче :devil

От къде я изровихте тая тема бе! Clades я кажи в крайна сметка кво стана, че тука си нямаме друга работа и требе да се клюкарства :D

Ами вече 18 месеца ходим и този случай го забравихме. Аз си го върнах едно хубаво и вече сме квит :devil :D

ей така по бъзата
Ами това определено не беше по бЪзата :D

Изневяра е ако си пуснат език и такиа хави иначе ей така за набързо е все едно от единия крачол в другия ...

Ми за мен целувката е изневяра!!!Аз лично бях идял една от бившите ми приятелки да се целува с един ама по устата разбира се да не си помислите ей така по бyзата!!После сумати време ми се обясняваше че тва били само приятелкси чуства дрън дрън и след известно време ме заряза!!Видя ли такова нещо вече аз вече е остъбям неискам да съм пак разтъкава и аз да съм олигофрена :)

Много ясно, че ще те зареже. Не са много хората, които са способни да търпят ревнивци, особено, когато се опита някой да те обсеби. Имах гадже, която целуваше, дори и по устата приятелите си. След като скъсахме сме се целували тека. И примерно се целунем като се видим и ако евентуалното ми гадже почне да ми налива постоянно "що я целуваш?!", "к'ва е тая", "как така само приятелка" - тоест ако почне да ми държи сметка - не ще и тегля шута, ами дузпата, пряк свободен... или ако не го направя, ще имаме много сериозен разговор на тема ревност и вярност... Както уважавам чуждото лично пространство - така искам да бъде уважено и моето, и както аз не ревнувам - давам свобода - така искам същото за мен.

Идеята на тази ода е да се погледне малко другата страна, да видите как може да стоят нещата откъм другия човек. Щом започнеш да подозираш човека до теб, за това, че се усмихнал на приятел от противоположния пол - това значи липса на доверие, което значи, че реална връзка няма!

Много ясно, че ще те зареже. Не са много хората, които са способни да търпят ревнивци, особено, когато се опита някой да те обсеби. Имах гадже, която целуваше, дори и по устата приятелите си. След като скъсахме сме се целували тека. И примерно се целунем като се видим и ако евентуалното ми гадже почне да ми налива постоянно "що я целуваш?!", "к'ва е тая", "как така само приятелка" - тоест ако почне да ми държи сметка - не ще и тегля шута, ами дузпата, пряк свободен... или ако не го направя, ще имаме много сериозен разговор на тема ревност и вярност... Както уважавам чуждото лично пространство - така искам да бъде уважено и моето, и както аз не ревнувам - давам свобода - така искам същото за мен.

Идеята на тази ода е да се погледне малко другата страна, да видите как може да стоят нещата откъм другия човек. Щом започнеш да подозираш човека до теб, за това, че се усмихнал на приятел от противоположния пол - това значи липса на доверие, което значи, че реална връзка няма!

Ти не ме разбра или по скоро аз не се изразих точно!!Сумати време нямаше никакви такива филми с никакви нейни приятели или нещо подобно!!Това се получи точно като започнаха да ни се скапват отношенията но нали още си бяхме заедно!!Тогава не сме мислили да се разделяме ема тва е причина или знак може да се нарече поне за мен за разпад на даде връзка!!Можеше и да не се стига примерно до скъсване ами спор например но се случи друго!!Така че за мен това си е изневяра!!Все едно аз всички момичета които познавам да почна да ги мляскам по устата!!Първо че на гаджетата им няма да им хареса пък после може и те да не обичат да се целуват с приятели!!!Това е много субективно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...