g07h Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Кажете кой да си сложа! Че досега бях с XP SP2 final,ама нещо се багна!I mislq da sloja prosto XP bez nikakvi upgreidi ili WIN 2000 ili Milenum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Така като гледам по-добре си сложи Windows XP+SP1a версия. + един добър файруол (ЗонеАларм). ХР е така да се каже, малко поразкрасен Windows 2000, грубо казано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon4o Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Xp-to e mnogo po qk windows ot win2000. Slagai Xp-to i si jivei jivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 A we celia svqt mina na XP kav e toq vapros sq ot tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 XP разбира се ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 ...но с SP1, понеже с SP2 е божа работа с какво ще се засече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 XP mnogo iasno no ne sp2 stoto e nesto bagav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Putuvaneto do lunata e ni6to v sravnenie sus suzdavaneto na XP...e kazul bil gates ---> Eks Pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 XP разбираса ама защо другите ти казват да не е с SP2 аз сам с него от 3 месеца никакъв проблем досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 XP разбираса ама защо другите ти казват да не е с SP2 аз сам с него от 3 месеца никакъв проблем досега Ами щото ти не си събирателен образ на всички потребители например....Това, че на теб ти върви без проблем, изобщо не значи, че на мен, него или някой друг няма да му се стъжни живота. Качването на SP2 на този етап си е риск - може и да тръгне, може и да бъгне. Аз самият след дълго четене на статии по списания, мнения по форуми и ревюта из нета, изобщо не съм се и пробвал да го сложа, най-малкото, защото имам няколко Нортън-а, а те както знаете са доста рискови в комбинация със SP2....а и има официален списък(доста дълъг) от MS на приложенията, за които не гарантират, че ще проработят след качването на пакета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Ами щото ти не си събирателен образ на всички потребители например....Това, че на теб ти върви без проблем, изобщо не значи, че на мен, него или някой друг няма да му се стъжни живота. Качването на SP2 на този етап си е риск - може и да тръгне, може и да бъгне. Аз самият след дълго четене на статии по списания, мнения по форуми и ревюта из нета, изобщо не съм се и пробвал да го сложа, най-малкото, защото имам няколко Нортън-а, а те както знаете са доста рискови в комбинация със SP2....а и има официален списък(доста дълъг) от MS на приложенията, за които не гарантират, че ще проработят след качването на пакета Да и аз съм гледал форуми и списание но според мен може и аз да съм с интегрирания първо сложих SP1 и след това СП2 и пробваи а за антивирусни съм с ф-прот, панда , и Firewall Армор 2 нет , Adwear i drugi niama problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Качих СП2 един ден, на другия преинсталирах Win-а със СП1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Ами колко станаха вече... май 3 месеца карам с Media Center и всичко си е нормално. Нямам антивирусна, ползвам firewall-a на Windows-а. Онзи ден си занесох и двата харда да ги сканирам да видя как е положението и нямам нито един вирус и никакви spyware или addware. За сега не съм имал проблеми със SP2...само бъдещето ще покаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 Значи сега си сложих пак XP , но с SP1 ! А преди бях с SP 2 , но нещо правеше проблеми и изкарах с него около 3-4 дена а преди него бях с сащият WIN XP , който и сега сложих Напоследък ми се налага да слагам доста често ново XP понеже няма и една добра анти вирусна и тези Mozilla , Opera:spam: и теса гола вода и затова понякога карах без АПСОЛЮТНО НИКАКВА ЗАЩИТА ! Но преди да почна да си сменям толкова често WIN-а бях с eTrust Antivirus и бях добре защитен докато един ден не я изтрих и сложих нещо друго и НОВОВЪВЕДЕНИЕТО ми засече няколко virusа , но те бяха май влезли в времето в което бях без "защита" , но в кайна сметка е доста стабилна анти вирусна eTrust-чето и сега мисля да си го слова пак , па да видим "Ко Ша Стани" P.S.Благодаря за мненията -тапи вируси и компове нека да ги избием Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 Ами колко станаха вече... май 3 месеца карам с Media Center и всичко си е нормално. Нямам антивирусна, ползвам firewall-a на Windows-а. Онзи ден си занесох и двата харда да ги сканирам да видя как е положението и нямам нито един вирус и никакви spyware или addware.За сега не съм имал проблеми със SP2...само бъдещето ще покаже. <{POST_SNAPBACK}> А този Media Center как се държи? И трябва ли да се форматира HARD-а , че да се инсталне или се слага като UPGREID на XP-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Windows 2000 е в пъти по сигурен от XP.Много по добра ОС е.Слагай него.Това е най-добрият Уиндолс до сега.XP ,много sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 2000 е по-стабилен ,но много грозен xp е по-красив,но и на мен ми бъгва,дори и без сп2,а само на сп1 пробвай с 2003 стандарт ама имало някакви настройки,които аз не съм ги знаел,после щели да ми ги кажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Е, аз съм с XP без SP1 или SP2, откакто се помня, ще се повторя, но Уиндоуса ми е на 15 месеца и по-стабилна работа на Вин не съм имал, с никой друг Виндовс. Е, сложил съм почти всички ъпдейти, които съм сметнал за необходимо, имам добре настроен ZoneAlarm, антивирусна. В повечето случаи изглежда, че сървиз паковете повече вредят. Друго не знам какво да ви кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 WINDOWS XP, е най-добър от всички, които си изброил.Аз също съм с него и не ми е създал нито един проблем, и ти препоръчвам него, но все пак ти си решаваш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 awe XP e po qk spored men ot 2000 ama poprincip ma kefo 98 6toto dokato bqh s nego nqmah problemi a sq s win XP e malko lagavo ina4e XP e po qk ot 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 интересно ми е колко от тези които казаха ,че ХП е по-добър са ползвали 2000 ? Май повечето говорите наизуст ? Хп-то само дето заема повече ресурси , ако искаш да ти изглежда по-добре десктопа и т.н. ,но същевременно заемащ повече ресурси слагаш Хп ,ако не 2000 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Windows 2000 е в пъти по сигурен от XP.Много по добра ОС е.Слагай него.Това е най-добрият Уиндолс до сега.XP ,много sux <{POST_SNAPBACK}> И двата линдолс-а са съпер лесни за пробиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Аз съм с ХР СП2 но не вграден, а слаган отделно на чист уиндоус без никъв СП. И това има голямо значение, щото не се знае как са вграждани тея СП-та. Одеве сложих на един друг комп (900 MHZ 256 SDRAM S3 Savage) СП2 на чисто и върви много по-добре от колкото СП1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 интересно ми е колко от тези които казаха ,че ХП е по-добър са ползвали 2000 ? Май повечето говорите наизуст ? Хп-то само дето заема повече ресурси , ако искаш да ти изглежда по-добре десктопа и т.н. ,но същевременно заемащ повече ресурси слагаш Хп ,ако не 2000 . <{POST_SNAPBACK}> Вярваш или не, има софтуери, в чиито system requirments е изрично упоменато: OS: Windows XP, Windows 2003, Windows 2000 not supported. Не ме питай за софтуера, но е факт, че някои по-нови програми, колкото и да е невероятно изискват ХР, също така други програми работят и на 2000, но за някои наистина добри техни функционалности, изискват поне ХР (и не само за визуални функции). Също така Уиндоус ХР не е само повече ресурсоемък и разкрасен 2000, М$ са вкарали в него и нови неща, които ги няма в 2000, всеки може да се разрови и да види какви са. И двата линдолс-а са съпер лесни за пробиване <{POST_SNAPBACK}> А защо не се опиташ да пробиеш 'линдолс'-ите щом са супер лесни, а?! Сигурно си пробил нечий 'Линдолс' на някой ламер дето не знае какво е вирус/червей и като си е инсталирал ОС-а директно е влязъл в нета без никаква защита, вероятно например си му изплюл някакъв Messenger прозорец с нещо авторско като текст, разбира се че виндовса се нуждае от настройки и осигуряване. Всеки ОС е лесен за пробиване ако просто ей така се хвърли в нета веднага след инстала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Windows XP SP1 moq savet e Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.