Jump to content
BulForum.com

ATI RADEON RV250 9000Pro

Recommended Posts

imam problem i mi kazaha 4e moje da e ot video cartata mi.kato izlizam ot underground i undergound 2 mi blokirva PC-to.kajete kakvo da pravq.opitah vsi4ko ili pone s elementarnite ne6ta no ne 6te da se opravi.i ne mi kazvaite 4e temata ne e za tuk 6tot ot vsqkade mi kazvat 4e e za hardware.are ako nekoi znae kak da se opravi da pomaga 4e sam q zakasal qkata:)))10x

imam problem i mi kazaha 4e moje da e ot video cartata mi.kato izlizam ot underground i undergound 2 mi blokirva PC-to.kajete kakvo da pravq.opitah vsi4ko ili pone s elementarnite ne6ta no ne 6te da se opravi.i ne mi kazvaite 4e temata ne e za tuk 6tot ot vsqkade mi kazvat 4e e za hardware.are ako nekoi znae kak da se opravi da pomaga 4e sam q zakasal qkata:)))10x

Дъно ,процесор ,рам .. ?

Ami ne stava mnogo qsno ot kade idva problema...ama mai e softwaren problem... demek programi(samite igri, Operacionnata sistema, Driveri)...

Testvah na Radeon 9000 NFSU:2 varvi dobre i pri izlizaneto nqma nikakvi griji. Testa beshe bez izpolzvaneto na kakav da e patch. Samiq test beshe 1viq contract izpulnen celiq s nqkolko izlizaniq :)

Пробвай с друг видеодрайвер, или преди това пробвай да деинсталираш, рестартираш и инсталираш отново NFSU(2). Също така си поиграй с визуалните настройки на играта, и не на последно място настроил ли си формата на датата да е dd-mm-yyyy за късия и дългия формат в контрол панела?

Pi4 igrata e probvah na Radeon 9000 (not pro), s driveri catalyst 4.10 i 4.11 nqma gram problemi opisani ot teb. O4evidno problema e lokalen => Ako si s razli4ni ot tezi driveri smeni gi i probvai s tqh. Ina4e preinstalaciq na igrata/OS. Ako i tezi neshta ne reshat problema ti, vzemi ot nqkoi sased negovata karta i probvai s neq kak e. Sled kato probvash tezi neshta qla kaji kakav e rezultata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...