po_taka Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 значи абсолутно всеки пък когато си пусна принтера ( от бутончето с поуера ) ми печата една страница ( ако искате 6те я уплоадна ) напълно сам без нищо да съм му дал . На тази страница има опътване ,с картинки, как принтирана страница да се сканира , за да се подобри качеството ( то е 3в1 моито принтер , скенер ). Аз я сканирам , нагласям си качеството , ама апсолутно всеки път го прави тва и така губя мастило и по 1 лист и време .... модела е HP psc 1310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Това е е началната страница на принтера, всеки принтер го печат, но не по толкова пъти... Трябва да се обърнеш към специалист и той ще ти обесни най-добре какво трябва да се направи, за да се отстрани този проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Чети ВНИМАТЕЛНО опътването! Това е някаква калибрация, като се вземе нов принтера/скенера. Трябва да пише, като се направи веднъж как да се спре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Pro4eti si opatvaneto, 6toto tva 6ti go prai dokato ne go izkliu4i6!Ako ti e nov printera zna4i zadaljitelno e ot tova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Точно така това е калибрация която се прави веднъж когато се пуска принтера! Явно не си довършил калибрацията до края! Така че те съветвам да прочетеш факинг мануала до край и да изпълниш инструкцийте! Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 1, 2005 Author Share Posted January 1, 2005 Ami hora pro4etoh si upytvaneto i pi6e 4e toa se pe4etalo samo ako zadyrji6 power butona , na kakto pri men na vsqko vklu4van e sy6to pri vsqko printvane mi izkarva syp6tenie ne6to kato "ako ste nov v izpolzvaneto na prinita6tite ustroista natisnete `alight` ( ili ne6to takova be6e) i ima samo tova help i close a v alight ima da se otpe4etapak stranicata koqto pe4ata pri puskane i posle da se skanira . emi tva e nz kakvo e nqmam si i ideq kakvo e tova калибрация da koqto govorite ako moje da obqsnite Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Ами натискаш aligth и продължаваш нататък! Четеш кво те пита и изпълняваш! докрай!!! това ти излиза щото е с нови глаи и когато смениш глава най-вероятно ще трябва да го правиш пак! Просто трябва да си регулира главите за да не ти размазва после буквите да изглеждат като нефокусирани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspersky™ Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Пробвай да премахнеш софтуера на принтера и го инсталирай на ново.Предполагам , че е напълнило буфера , заради грешка.Опитай,нищо не губиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.