Jump to content
BulForum.com

През новата 2005 година

Ice_boy^^

Recommended Posts

As iskam zdrave kasmet i da se sabera sas edno momi4e koeto haresvam.

Sa6oto taka iskam i da odaria superdjakpota ot eurofootball.

Pojalavam na vsi4ki da im se zbadnat jelaniata.

I 2005 da e edna hubava i vesela godina.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Ами какво да искам само здраве и късмет всичко останало е маловажно. Е естествено ако доиде и някой лев (или $) още по добре , ще се радвам много.

На 1-во място искам да съм заедно с приятелката си :love ,на 2-ро няма да е зле да завърша годината с добра оценка,на 3-то разбира се ако дойде някой лев в повече нямя да откажа :P Останалото ще дойде само :D

Пожелавам на всички да им се збъднат желанията :)

A brand new SCV...

Това не, друго искам. Искам новата година да ми донесе още по- хубави и изненадващи емоции от тази. Искам нови неща всеки ден. Искам повече приключения и експерименти. Искам Нея. Искам Тях.

Да сме живи и здрави, да ни дигнат скоростите, да си взема всички изпити дето ще ми трябват и да ме приемат където си избера, премиерата на Епизод ІІІ...

Абе аз искам през новата 2005 година да има повече живот.Т'фа означава купони, шоу много приятели и другото си идва самичко.Пък и здравето и щастието съм си гопоръчал още за Коледа така, че ми остава само да си поживея като хората.

Аз пък искам само щастие.Всички други работи като пари,любов и т.н. са негови елементи.Едни ги правят щастливи парите,други любовта,трети......те си знаят какво.Мен лично материални придобивки рядко ме правят щастлив,но като гледам много хора не мислят като мен.

Пари не ми трябват . Искам здраве най-вече . Рондото да е по-празно . Ким да направи левче входът . Искам още мнооого мускулна маса . Да ям само качествена храна . Да науча още много за културизмът .

П.П. Ех,колко съм скромен :D

П.П. 2 Ама как забравих , мир за всички и по-здрави !

• 1 month later...

Искам да ме приемат в желаният от мен университет,в желаната специалност...В личен план да съм здрав,моето семейство също,както и да се разделя със сегашната си приятелка,защото 3 години са вече много,пък и ще ставам студент....не смятам да си прекарвам най-хубавите години само с един човек......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...