Ice_boy^^ Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Какво искате да ви се случи през новата 2005 година ? Може би да завършите учебната година с добра оценка; да си хванете готино гадже; да спечелите 1 000 000 лева ...... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 emi kakto ti kaza 1 000 000$(dolara) i 3 4e da moga da zavar6a daskalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Искам да сме заедно с приятелката ми,която обичам много.Искам да ме приемат да уча някъде на хубаво и престижно място.Искам здраве и щастие за моето семейство и всички приятели,а всичко друго ще си дойде само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Искам да успея да осъществя всички неща, които съм запланувал за 2005г. и поне една година да се размина с операция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз искам да имам здраве , щастие , късмет за мен и за семейството ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Iskam mnogo zdrave i yspex v y4ili6teto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз от 2005 година искам здраве,щастие и любов за себе си и за всички приятели,познати и непознати,искам хората да бъдат по-добри и да заменят навъсените физиономии с малко по-радостни.В материален план-искам малко повече пари,за което естествено ще положа усилия,но ще ми е нужен и късмет,за да осъщества някои планове.НО дори и да не стане през 2005,няма да е фатално,имам време Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Ще си пожелая много здраве,щастие,пари и страшно много жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Какво искате да ви се случи през новата 2005 година ? Може би да завършите учебната година с добра оценка; да си хванете готино гадже; да спечелите 1 000 000 лева ...... ? <{POST_SNAPBACK}> kak pozna, be:)))) v deistvitelnost parite ne me interesuvat 4aaak tolkova , ocenkata 6te q dobutam krivo-lqvo ...pyk i imam edno momi4e naum, dano da stane rabotata. iskam da pojelaq mnogo zdrave,6tastie, lubov,kysmet na vsi4ki vyv foruma i ...tova e ,maina ai priqtno prekarvane na praznicite Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 prez 2005 az iskam da pojelaq na vsi4ki zdrave zdrave i $$$$ mnoo gadjeta i nikakvi problemi s y4ebnite vlasti i vsi4ko nai nai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Няма значение какво искам.Важно е какво ще постигна.А то хич няма да е малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 da si nabaram qko gadge Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз искам здраве,щастие,късмет и да имам мн.добър успех в УНСС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз искам само здраве,а всичко друго може да се купи с пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Първо пожелавам на всички една весела и щастлива нова 2005-та година . Второ, очаквам много неща да се случат и се надявам поне полувината да се сбъднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 Аз пък искам да се науча да летя Малко поечко $ няма да ми дойдат зле, учебната година незнам как ще я мина, но да се надявам че ще успея.Също така здраве, късмет и мнОо0 любоФ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз искам да имам 4 за срока по геометрия Да препечеля някое левче и да се запозная с нови хора (т.е. момичета пък после .. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 az si pojelavam za drugata godina da izkaram hubava diplomka i da me priemat v nqkvo qko daskalo v pld, malko pove4ko pari i mnogo zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Здраве,щастие,бебенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Аз пък искам най-вече здраве за семейството ми и приятелите ми. На второ място искам да замина много скоро далеч от БГ (Това тука не е живот). И на трето място искам 2005 да не ми вкарва толкова нерви колкото 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 бих пожелала много здраве,щастие,любов както за мен,така и за семейството и най-близките ми приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Аз ще си пожелая по-добре платена работа (което май няма шанс да стане в Пловдив), здраве и сватба (последното със сигурност ще стане де) А ако намеря чалъм да се сдобия с 50-60 хилки като нищо може да завъртя тоя бизнес дето обмислям... Иначе ми се ще и шестица от тотото, но това е твърде малко вероятно... Изобщо - моите проблеми всички са свързани с пари (по-точно с недостига им). Другото си го имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Aз като се замисля вече имам това, което искам. Затова бих си пожелал да си взема изпитите, за да може майка ми да миряса и да не ми налива сяра на главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 zdrave , 6tastie i uspeh v jivota zaedno s pi4ki , koli , jeni , pari liubov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Awe za 1000000 leva nqma da kazvam (to se podrazbira ) Ama ina4e iskam zdrave, 6tastie i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.