Jump to content
BulForum.com

През новата 2005 година

Ice_boy^^

Recommended Posts

Какво искате да ви се случи през новата 2005 година ? Може би да завършите учебната година с добра оценка; да си хванете готино гадже; да спечелите 1 000 000 лева ...... ?

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Искам да сме заедно с приятелката ми,която обичам много.Искам да ме приемат да уча някъде на хубаво и престижно място.Искам здраве и щастие за моето семейство и всички приятели,а всичко друго ще си дойде само.

Искам да успея да осъществя всички неща, които съм запланувал за 2005г. и поне една година да се размина с операция.

Аз от 2005 година искам здраве,щастие и любов за себе си и за всички приятели,познати и непознати,искам хората да бъдат по-добри и да заменят навъсените физиономии с малко по-радостни.В материален план-искам малко повече пари,за което естествено ще положа усилия,но ще ми е нужен и късмет,за да осъщества някои планове.НО дори и да не стане през 2005,няма да е фатално,имам време

Какво искате да ви се случи през новата 2005 година ? Може би да завършите учебната година с добра оценка; да си хванете готино гадже; да спечелите 1 000 000 лева ...... ?

kak pozna, be:))))

v deistvitelnost parite ne me interesuvat 4aaak tolkova , ocenkata 6te q dobutam krivo-lqvo ...pyk i imam edno momi4e naum, dano da stane rabotata.

iskam da pojelaq mnogo zdrave,6tastie, lubov,kysmet na vsi4ki vyv foruma i ...tova e ,maina

ai priqtno prekarvane na praznicite

Първо пожелавам на всички една весела и щастлива нова 2005-та година :love .

Второ, очаквам много неща да се случат и се надявам поне полувината да се сбъднат :lol:

Аз пък искам да се науча да летя :P Малко поечко $ няма да ми дойдат зле, учебната година незнам как ще я мина, но да се надявам че ще успея.Също така здраве, късмет и мнОо0 любоФ.

Аз пък искам най-вече здраве за семейството ми и приятелите ми. На второ място искам да замина много скоро далеч от БГ :D (Това тука не е живот). И на трето място искам 2005 да не ми вкарва толкова нерви колкото 2004 :bgrin:

бих пожелала много здраве,щастие,любов както за мен,така и за семейството и най-близките ми приятели :)

Аз ще си пожелая по-добре платена работа (което май няма шанс да стане в Пловдив), здраве и сватба:) (последното със сигурност ще стане де)

А ако намеря чалъм да се сдобия с 50-60 хилки като нищо може да завъртя тоя бизнес дето обмислям...

Иначе ми се ще и шестица от тотото, но това е твърде малко вероятно...

Изобщо - моите проблеми всички са свързани с пари (по-точно с недостига им). Другото си го имам.

Aз като се замисля вече имам това, което искам. :love :wub:

Затова бих си пожелал да си взема изпитите, за да може майка ми да миряса и да не ми налива сяра на главата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...