*DIDO* Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Iskam da popitam samo pri men li e taka ili pak ima problem s datata.V momenta teglq s 0.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 emi i pri mene e taka i az mogo se drazna nqdqvam se da sym te uspokoil malko ot izvestno vreme trafika kym data.bg e precakan Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Iskam da popitam samo pri men li e taka ili pak ima problem s datata.V momenta teglq s 0.40 <{POST_SNAPBACK}> Nqkade ot okolo 10.30 i pri mene e taka! Dano skoro da se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 i az imam sa6tite problemi sas svalqneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 emi i pri mene e taka i az mogo se drazna nqdqvam se da sym te uspokoil malko ot izvestno vreme trafika kym data.bg e precakan <{POST_SNAPBACK}> kakvo da me uspokoqva 4e svaliam edna pesen ot 3MB ve4e 15min i mi ostavat samo o6te 22min Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 za sajalenie pak triabva da pi6a 4e ima problem s datata Ni6to ne 6te da se svalia.Kakvo stava ma**a mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ти на кво си. Аз съм на гигабит и нямам никви проблеми с датата Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ето и причината за датата: Здравейте, поради малък технически проблем се налага спирането на store3.data.bg за около 3 часа. През това време няма да можете нито да сваляте, нито да качвате информация на него. Извиняваме се за неудобството. Макар, че вече минаха 3 часа ама се работи по въпроса EDIT:Цитата е от някой модератор на дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 HTTP Downloads 6316 FTP Downloads 843 В момента се сваля без проблем Не видях че говориш за store3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Pak problem s tapata data kato vlqza v tarsa4kata i napi6a kakvo tarsi mi izliza : Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/httpd/html/free/includes/db.inc on line 381 Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/httpd/html/free/includes/db.inc on line 382 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/httpd/html/free/includes/db.inc on line 390 ................ ................ I posle kato mu dam povtorno tarsene mi kazva 4e stranicata ne moje da bade otvorena.Dneska svalqh ot datat i za da probvam napisah pesenta koqto darpah i pak mi izpisva sa6toto.Samo pri men li e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Тц, на мен си ми намира квото търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 И аз нямам проблем с датата даже тегля сравнително добре 40к Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 И аз нямам проблем с датата даже тегля сравнително добре 40к <{POST_SNAPBACK}> Be pri men se zbagva o6te predi da e namerilo ne6to pak kamoli da darpam. I kvo se okaza 4e e samo pri men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.