Jump to content
BulForum.com

imam problem s neta

van_ds_ff

Recommended Posts

az puk moga da durpam filmi ama mp3 i igri...ne6to ne4 6tat da se svalqt!!!!

Може да има някакъв проблем с портовете,защото аз свалям TOCA 2,но от вчера вечерта не мога да свалям,проблема го отдавам на проблем в сървара. :angry1 :)

Мисля,че правят профилактики

da i na men ot v4era ne6to mi pravi nomera edna pesen za 30 min svalqm dnes neznam kakavo stava a v4era dori ne izka6e da tragne.na gigiabit sam

I az sum na GGBit i edinstvenoto mqsto, ot koeto ne moga da teglq i data.bg.No ne sum iznenadan, 6toto tva e redovniqt nomer na data.bg!Izpolzvaite alternativata FTLbg :punk

Vesela Koleda i uspe6na nova godina na vsi4ki!

Спокойно проблема е на всички, зашото и аз не мога да свалям добре, а имам 3-4 приятеля, които също са на Евроком-а и те не са добре в свалянето, ама какво да се прави... :cry

Напоследък имаме много проблеми с 8084, които се надяваме да разрешим глобално съвсем скоро. Ако не можете да сваляте или сваляте бавно от там, а и от която и да е било част на warez.ru това не значи, че нета ви е бавен, а най-вероятно сървърите са претоварени.

Можете да ползвате http://mirrors.evrocom.net за да пробвате скоростта на връзката си.

Вчера ми започна да сваля сравнително добре с около 18-19к/сек, но днес нещо пак се прецака и започна с около 12к/сек, ама кво да се прави, това е животът

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...