Jump to content
BulForum.com

Линукс-БГ

SiLvEr40

Recommended Posts

Ne6to ne shvanah ko e hacked???Az sa6to osven flood ni6to drugo ne vijdam!Da ne govorim 4e dali da se potdarja foruma e izbor na admin, moderator i t.n.Kvo samo radvate??

Аз освен Флоод,нищо хакнато не видях.Само пречите на Полезния Сайт

Eто най-компетентните се изказаха :wacko: . Тази тема е пуснах само за инфо :angry: . И вземете прочетете хубаво там логовете. :sayjin :pirate

Мдаа,кое е хакнато?И логовете прочетох.

Christmas present - Linux-BG was hacked :-) Cheers from Open Club Plovdiv ;-)

И по принцип разширението на логовете май е *.log а не *.txt.Ама няма значение.

Ако това е вярно просто няма кво да се коментира ... някой се прави на велик и прави мръсно на хората които искат да научат нещо и да преминат на Лин то в тази държава в пълно с гавази които гледат да се направят на голяма работа и да придобият популярност. Еми няма какво да се направи хората от Linux bg да поправят пролуката в защитата и да продължават в същия дух.

Как да не се разпише човек под такова гръмнко заглавие :P

Да си пожелаем през новата година всички хакове да все е такива, че да има да се смеем :)

Btw сетих се и за един друг хак, дето администратора сложил днс запис за yahoo.com и в мрежата всички като отвореха yahoo и ахваха.

Ехх хакери хакери.. :punk

И какво значение има пък точно това!?

Офтопик:И аз това казвам.Защо ми повтаряш думите? :confused

Просто отбелязах,че това са логове от mIRC,а стандартното им разширение е *.log;тези бяха *.txt.Разбирам,че е направено с цел да се улесни отварянето им,но след като е копи/пасте....Пък и всеки малко по-запознат с mIRC знае колко лесно се правят "логове" :D :P ;)

be za mene tiq logove ni6to ne pokazvat samo gluposti

ama za6to sega izob6to ne mi otvarq http://www.linux-bg.org/

da ne sa go hacknali naistina sega :confused

О, Linux-bg къде си!!!

Хостинг машината на SPNET на която се намира и уеб сървъра на Linux-Bg.org е претоварена в момента или има проблеми с нея. Моля, опитайте отново след малко. 

:D

e tva ako e hack , az da shte se obesq, dori ne si pravq tryda da gledam kvo e napraveno. razbiram da se vzeme access ili root, togava mojem da govorim za hack, ne nqkakuv tup sql inj.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...