Guest the_hot_guy Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Следният проблем е , че за Коледа получих вентилатор с диоди , обаче нешто радиатора е малак (на моя процесор) и не може да се захване с болтчетата и да кажа размери вапреки , че сам ги казал ще повторя 8x8 сантиметра. Та казвайте ко имате и да вратнем неква далаверка.Та сащто получих и неонка ето линк-че: http://www.thermaltake.com/accessories/per...s/caselight.htm та както виждате малко по долу като драпнете е дадено ко треа имам ж кутията . Тааа имам всичко от лампата до тва черното незнам точно как се казжа разклонител ли та както и да е до него вклиучително и след тва кабелчето от него до копчето (него го имам) и кабела от копчето до захранчането , ако ви се намира само тази част казвайте колко и искате и да праим далаверата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Ari weeee HORA nikoi li nema ne6to takova ?!?! ai 4e super monogo mi trea Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 imam za P3 radiator no neznam dali shte stane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 imam za P3 radiator no neznam dali shte stane ? <{POST_SNAPBACK}> Колко е голям ?!?! Я вземи една линийка и го премири на мен ми треа 80x80мм. , но незнам дали ша стане така , че некой ако знае дали ще стане демек дали има разлика дали е P3 ili P4 за парви пат са занимаам с радиатори и ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 CLOSE TOPIC !!! navartqh gi raotitie i si4ko stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.